Şimdi Ara

bir kız var aklımdan çıkmıyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, uzatmadan direkt konuya giricem.

öncelikle 20 yaşındayım, birkaç gün öncesine kadar ne derdim ne tasam, hiç bi şeyim yoktu ve gayet mutluydum, ta ki cafede çalışan garson kızı göresiye kadar. ilk görüşte aşk derler ya hani, öyle desem yeridir. gülüşü, duruşu, ses tonu ve konuşması... beni benden aldı götürdü. ne kadar çok etkilendiğimi tahmin edemezsiniz. siz de şimdi diyeceksiniz birkaç kez gördüğün birinden nasıl olur da bu kadar etkilenirsin diye... inanın neden böyle olduğunu anlamadım, hiç böyle olmazdı. hele ki ben gibi hiç bir şeyi takmayan, umursamamaya çalışan benim bu duruma düşmeme anlam veremiyorum. sırf birisini sevmek, biriyle flört etmek için falan değil bu duygum. bu duygu bambaşka bi şey. daha önce birçok kız arkadaşım oldu, kızlara karşı bi açlığım falan da yok ama dediğim gibi bu bambaşka...

cafeye ilk kez yanımda bi erkek arkadaşımla beraber gittik ve ondan sonra film koptu bende. kapıdan içeri girdik ve girer girmez karşımızda duruyordu. bizi masaya buyur ederken hatırlamıyorum ama bi şey hakkında sempatik olmak için şaka yaptım ve gülüştük. her neyse cafeye toplamda 3 kez gittim ve ilk gittiğimde dikkatini çektim aslında, bakışıyorduk ve benim ona bakmadığımda dahi onun bana baktığını anlayabiliyordum bazı anlarda. 2. gidişimde yoktu ve en son gidişimde dayanamadım ve çay istediğim sırada: ''simanız hiç yabancı gelmiyor, sizi bi yerden çıkaracağım ama hatırlayamadım isminiz Esra mıydı acaba? dedim. ( halbuki öyle bi şey yok ne daha önce gördüm ne de başka bi şey.) her şey ismini öğrenmek ve diyalog kurmak içindi. hayır dedi ve üstünkörü konuştuktan sonra ismini söylemeden ayrıldı masadan. (aslında konuşmayı biraz uzatmak ister gibi bi hava aldım ben ondan, ben bu cafede çok tanınan biri değilim, ama daha önce sizi burada gördüm vs. tarzında konuştuktan sonra ayrıldı masadan)

arkaşlar şimdi benim size sorum şu; ne yapabilirim bu durumda? kıza derdimi nasıl anlatabilirim? konuyu dalgaya almadan ciddi bi şekilde yazarsanız memnun olurum. görüşlerinizi dikkate alacağım, bekliyorum.

• Knk bence sürekli oraya git. Ve her zaman fazla konuşmadan ve sıradanlığa kaçmadan muhabbet et. Çok fazla konuşma ama her gittiğinde nasılsın filan diye sor kesin ve konuşurken sürekli gözlerine bak. Bir araştırmaya göre senden hoşlanırsa göz bebekleri büyür.

Kızı daha yakından tanımaya çalış, sosyal hesaplarını öğrenmeye bak.

Ben hoşlandığım kızı biraz tanıdığımda soğurum ama sende öyle olmassa bir gün nasılsın muhabbetinden girip boş bir vaktinde bir yere davet et, numarasını da al. Ve buluştuktan bir süre sonra herşeyi anlat ve ilk defa böyle bir duygu hissettiğini söyle.

Kabul ederse eder etmezse zaten başka ne yapsan yine etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın komik olacağım diye saçma sapan espriler ve sohbetler yapma ...

• beyler cafedeyken istek parça söylesem nasıl olur sizce? :) berkay- sen varsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlaks

arkadaşlar merhaba, uzatmadan direkt konuya giricem.

öncelikle 20 yaşındayım, birkaç gün öncesine kadar ne derdim ne tasam, hiç bi şeyim yoktu ve gayet mutluydum, ta ki cafede çalışan garson kızı göresiye kadar. ilk görüşte aşk derler ya hani, öyle desem yeridir. gülüşü, duruşu, ses tonu ve konuşması... beni benden aldı götürdü. ne kadar çok etkilendiğimi tahmin edemezsiniz. siz de şimdi diyeceksiniz birkaç kez gördüğün birinden nasıl olur da bu kadar etkilenirsin diye... inanın neden böyle olduğunu anlamadım, hiç böyle olmazdı. hele ki ben gibi hiç bir şeyi takmayan, umursamamaya çalışan benim bu duruma düşmeme anlam veremiyorum. sırf birisini sevmek, biriyle flört etmek için falan değil bu duygum. bu duygu bambaşka bi şey. daha önce birçok kız arkadaşım oldu, kızlara karşı bi açlığım falan da yok ama dediğim gibi bu bambaşka...

cafeye ilk kez yanımda bi erkek arkadaşımla beraber gittik ve ondan sonra film koptu bende. kapıdan içeri girdik ve girer girmez karşımızda duruyordu. bizi masaya buyur ederken hatırlamıyorum ama bi şey hakkında sempatik olmak için şaka yaptım ve gülüştük. her neyse cafeye toplamda 3 kez gittim ve ilk gittiğimde dikkatini çektim aslında, bakışıyorduk ve benim ona bakmadığımda dahi onun bana baktığını anlayabiliyordum bazı anlarda. 2. gidişimde yoktu ve en son gidişimde dayanamadım ve çay istediğim sırada: 'dedim. ( halbuki öyle bi şey yok ne daha önce gördüm ne de başka bi şey.) her şey ismini öğrenmek ve diyalog kurmak içindi. hayır dedi ve üstünkörü konuştuktan sonra ismini söylemeden ayrıldı masadan. (aslında konuşmayı biraz uzatmak ister gibi bi hava aldım ben ondan, ben bu cafede çok tanınan biri değilim, ama daha önce sizi burada gördüm vs. tarzında konuştuktan sonra ayrıldı masadan)

arkaşlar şimdi benim size sorum şu; ne yapabilirim bu durumda? kıza derdimi nasıl anlatabilirim? konuyu dalgaya almadan ciddi bi şekilde yazarsanız memnun olurum. görüşlerinizi dikkate alacağım, bekliyorum.

Aklıma duvara spreyle boyanan yazı geldi;
    "Çok güzel kızlar var."
    Güzel bir kızdan hoşlanmışsın.Kozmik anlam yüklemişsin,hepsi bu kadar.Yakında geçer.Trollemiyorum,gayet ciddiyim.
    Arada bana da oluyor.Aklımı başımdan alıyor.2 dakika geçmeden unutuyorum sonra .Benimkisi biraz ayrangönüllülük/maymun iştahlılık olabilir.
    Bu arada aynı hatayı ben yaptım.
    "'Simanız hiç yabancı gelmiyor, sizi bi yerden çıkaracağım ama hatırlayamadım isminiz(ben buraya ilayda diye sallamıştım) mıydı acaba?".
    Ne yazik ki tutmayan bir taktiktir.Bu kızdan fazla birşey bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

quote:

arkadaşlar merhaba, uzatmadan direkt konuya giricem.

cafeye ilk kez yanımda bi erkek arkadaşımla beraber gittik ve ondan sonra film koptu bende. kapıdan içeri girdik ve girer girmez karşımızda duruyordu. bizi masaya buyur ederken hatırlamıyorum ama bi şey hakkında sempatik olmak için şaka yaptım ve gülüştük. her neyse cafeye toplamda 3 kez gittim ve ilk gittiğimde dikkatini çektim aslında, bakışıyorduk ve benim ona bakmadığımda dahi onun bana baktığını anlayabiliyordum bazı anlarda. 2. gidişimde yoktu ve en son gidişimde dayanamadım ve çay istediğim sırada: 'dedim. ( halbuki öyle bi şey yok ne daha önce gördüm ne de başka bi şey.) her şey ismini öğrenmek ve diyalog kurmak içindi. hayır dedi ve üstünkörü konuştuktan sonra ismini söylemeden ayrıldı masadan. (aslında konuşmayı biraz uzatmak ister gibi bi hava aldım ben ondan, ben bu cafede çok tanınan biri değilim, ama daha önce sizi burada gördüm vs. tarzında konuştuktan sonra ayrıldı masadan)

Aklıma duvara spreyle boyanan yazı geldi;
    "Çok güzel kızlar var."
    Güzel bir kızdan hoşlanmışsın.Kozmik anlam yüklemişsin,hepsi bu kadar.Yakında geçer.Trollemiyorum,gayet ciddiyim.
    Arada bana da oluyor.Aklımı başımdan alıyor.2 dakika geçmeden unutuyorum sonra .Benimkisi biraz ayrangönüllülük/maymun iştahlılık olabilir.
    Bu arada aynı hatayı ben yaptım.
    "'Simanız hiç yabancı gelmiyor, sizi bi yerden çıkaracağım ama hatırlayamadım isminiz(ben buraya ilayda diye sallamıştım) mıydı acaba?".
    Ne yazik ki tutmayan bir taktiktir.Bu kızdan fazla birşey bekleme.

yok şu an için beklemiyorum, beklemem de olmaz zaten. yani zaman gerekiyor bu durumlarda.

aslında bakarsan o durumda, fark edilmek için kıza söylenilecek bi şey bulamadığımdan o şekilde sima olayına girdim. :) bundan sonrası zamanın taktiri artık :)

• Kizinnmantigina gore cvp vereyim afin esrami dedin ya hahahhah lizin aklina yedigin esralar gelmistir bak kiz mantigi budur knk kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

Kizinnmantigina gore cvp vereyim afin esrami dedin ya hahahhah lizin aklina yedigin esralar gelmistir bak kiz mantigi budur knk kusura bakma

:D
  • beyler birazdan cafede olucam, dualarınızı bekliyorum...
  • kız cafede çalıştığı için ona yavşayan erkekte çok olur ona göre
  • Başını yakma arkadaşım.Sonra burda ayrıldık diye konu açarsın.Sevme bağlanma abi tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Başını yakma arkadaşım.Sonra burda ayrıldık diye konu açarsın.Sevme bağlanma abi tavsiyesi

bağlanmamak elinde değil ki insanın. kalp laftan anlamıyor bazen, beyne bile hükmedebiliyor.

beyler bu akşam cafedeydim gene, çıkmadan yazmıştım buraya. iyiden iyiye bağımlılık yaptı gitmek, gitmeden duramıyorum. gene erkek arkadaşımla beraber gittik. boş çay bardaklarını ve masadaki çöp, kül tabağını falan alırken o sırada benim içinde 3-4 adet sigara bulunan ağzı açık, soft olan sigara paketimi de boş zannedip almış , hadi o neyse de ben nasıl fark etmedim bunu ona şaşıyorum :) gittim, sordum farkında olmadan çöpe atmış olabileceğini söyledi. tamam dedim no problem.

''benim sana beslediğim duygu ve umutlarımı da çöpe atmazsın umarım'' demeyi çok istedim o sırada ama çaresizce kaderime boyun eğerek masama yöneldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlaks -- 16 Şubat 2016; 0:43:18 >

• Dostum kızın sevgilisi olmadığından emin misin? Yani bence kızla bir tanış sosyal medya hesaplarına gir bak bakalım sevgilisi var mı? Kendini bu kadar çabuk kaptırma.

• Tanışmaya tanışırsın da kızı da düşün işinde gücünde rezil olmasın sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Başını yakma arkadaşım.Sonra burda ayrıldık diye konu açarsın.Sevme bağlanma abi tavsiyesi

bağlanmamak elinde değil ki insanın. kalp laftan anlamıyor bazen, beyne bile hükmedebiliyor.

beyler bu akşam cafedeydim gene, çıkmadan yazmıştım buraya. iyiden iyiye bağımlılık yaptı gitmek, gitmeden duramıyorum. gene erkek arkadaşımla beraber gittik. boş çay bardaklarını ve masadaki çöp, kül tabağını falan alırken o sırada benim içinde 3-4 adet sigara bulunan ağzı açık, soft olan sigara paketimi de boş zannedip almış , hadi o neyse de ben nasıl fark etmedim bunu ona şaşıyorum :) gittim, sordum farkında olmadan çöpe atmış olabileceğini söyledi. tamam dedim no problem.

''benim sana beslediğim duygu ve umutlarımı da çöpe atmazsın umarım'' demeyi çok istedim o sırada ama çaresizce kaderime boyun eğerek masama yöneldim.

Knk arkadaşın ile gidiyorsan ya******sun sanar. Tek gidebilirsen git bence.

• O ne olm, cafeye sap mi dolduruyon,
    Git kendin iste.

Bir de ismin esra miydi bilmem ne miydi deme, kizlar bu olayi hos karsilamaz. Benim kanaatim.

Gele gide muhabbet gelisecek. Hadi bakalim

• Bence mekana tek gitmelisin sana tek tavsiyem bu olur

• Takip. Çok merak ettim ne olacak :D
  • Durum nedir.

• Dert herkeste var elbet, konu ihtiyacı açmayı hissetmiyorum zira anlatılamayacak kadar uzun meseleler. Sabır şükür ve dua ederek yaşıyoruz ne yapıcan. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.