Şimdi Ara

bir kişi şampiyonda mı iyidir lanede mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben support u iyi oynadığımı düşünüyorum o yüzden "lane" diyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sampiyon tabiki de. Her hero ayri bir dunya sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 22 Aralık 2014; 11:13:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
  • Hero diyorum lane mantığını herkes biliyor zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şampiyon ve lane uyumu çok önemlidir.. mesela sen orianna da iyi olabirsin orianna alıp topa gidersen topun lane uzunluğu büyük olduğu için gank yediğinde kaçma ihtimalin düşer.. sen jannada çok iyisin diye o heroyu jungleda oynayamazsın.. diyeceğim o ki şampiyonun senle uyumu çok önemlidir ancak şampiyonun skill setiyle lane çok önemlidir

• Bence de şampiyon mesela ben lulu sadece sup oynardim mid lane kaldı ki mid kaldiginda syndra oynardim hep zed picklemisti karsisi hard CT durumu var ulti attirmicak bana mobil degilim her e q sunu yicem başka da iyi olduğum mid lane champ yok luluyla gideyim bakalım baya counterliyor gibi dedim sarma duman oldu zed ki 150 mac zedi vardı adamin ondan sonra anladim her lanede lulu oynayabiloyorum not: o zedi ezmemin normal olduğunu ben de biliyorum bos muhabbet yapmayin

• Doğru olanı lane'de iyi olmaktır. O lane'in gerektirdiği sorumluluk ne ise onu yapabilmektir. Özellikle Tr sunucusunda 1-2 champ çok iyi oynayıp onun dışında hiç bir champ ile istediği lane olsa bile oynayamayan insan tipi çoktur. O yüzden şampiyon havuzu önemlidir.
  • Katılmıyorum arkadaşlara. Oyunu iyi bilen oyun görüşü iyi olan, rakibin ne yapıp ne yapamayacağını bilen tecrübeli bir adam mekaniği süper olmasa da iyi oyunlar çıkartabilir. Sonuçta oturup okursan bütün skillseti ve pasifleri kafanda bir şeyler oluşacaktır.
    1 gram anlamadığım herolarla smurf hesabım unranked iken taşıyordum. AP Nidalee ile kendi elomda feedlemekten başka hiçbir şey yapamam ama o seviyeye inince akıyorum resmen, mekaniğim rezalet ama karşımdakinden oyunu daha iyi biliyorum çünkü.
    Kendi kullandığım heroyu çok bilmeyim, karşıma mainlerimden biri gelsin muhtemelen koridorumu kaybetmem, karşımdakinin ne yapacağını iyi bilirim çünkü.(eşit elolarda konuşursak)
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Yarı yarıya lulu ile mid ve supda iyiyim ama topa çıktığım anda sıvıyorum resmen lane mekanikleri farkından kaynaklanıyor tamamen.

Orijinalden alıntı: HellTruant

Bence de şampiyon mesela ben lulu sadece sup oynardim mid lane kaldı ki mid kaldiginda syndra oynardim hep zed picklemisti karsisi hard CT durumu var ulti attirmicak bana mobil degilim her e q sunu yicem başka da iyi olduğum mid lane champ yok luluyla gideyim bakalım baya counterliyor gibi dedim sarma duman oldu zed ki 150 mac zedi vardı adamin ondan sonra anladim her lanede lulu oynayabiloyorum not: o zedi ezmemin normal olduğunu ben de biliyorum bos muhabbet yapmayin

Ne hard ctsi la.Kafanızda kurup, counterlar falan yaratıyorsunuz kendi aleminizde, syndra zedi çok rahat tokatlar adam seni anca w q ile dürtmeye şans bulabilir ki sende o arada bi q e yapıp daha fazla cezalandırırsın, onun dısında skill harici her farm aldığğında q n la rahat rahat dürtersin, ki q ile harasladıktan sora q e r yap adam ölüyor zaten ultiyle senın ultini dodgelayana kadar :D
    Birde şu var karşı jungler mide gelmezse syndra her eşleşmede avantajlıdır.belki bi fizz 3 level olduğunda rahat rahat üstüne gelebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Yarı yarıya lulu ile mid ve supda iyiyim ama topa çıktığım anda sıvıyorum resmen lane mekanikleri farkından kaynaklanıyor tamamen.

Top lulu daha kolay ama lulu main olunca çok sık denk geldiğin herolar sınırlı sayıda olunca topta işler biraz degisiyor ama ryze darius yaren riven bunlara göz actirmazsin kolay kolay.

Orijinalden alıntı: L.J

Katılmıyorum arkadaşlara. Oyunu iyi bilen oyun görüşü iyi olan, rakibin ne yapıp ne yapamayacağını bilen tecrübeli bir adam mekaniği süper olmasa da iyi oyunlar çıkartabilir. Sonuçta oturup okursan bütün skillseti ve pasifleri kafanda bir şeyler oluşacaktır.
    1 gram anlamadığım herolarla smurf hesabım unranked iken taşıyordum. AP Nidalee ile kendi elomda feedlemekten başka hiçbir şey yapamam ama o seviyeye inince akıyorum resmen, mekaniğim rezalet ama karşımdakinden oyunu daha iyi biliyorum çünkü.
    Kendi kullandığım heroyu çok bilmeyim, karşıma mainlerimden biri gelsin muhtemelen koridorumu kaybetmem, karşımdakinin ne yapacağını iyi bilirim çünkü.(eşit elolarda konuşursak)

Bende katiliyorum

Sen nasıl zedlere karşı oynuyorsun acaba iyi.bir zed q e combonu gölge ile dodgelar o fırsatı kovalar ardından ultisini atar ki kendini savunma sansin yok o an eğer q e tuttursan bile syndta ultisinin tamamını hicbir düzgün zed oyuncusu yemez kafanizdan CT uydurmak derken düşün bakalım bi karşındaki adam sen o q e yi atarken neler yapacak dodgelarsa seni nasıl cezalandıracak yasuo zed syndrayi counterlar ultin cop olur çunku ki ultisiz syndraya da kill vermek başlı başına saçmalık

ama lane de iyi olmak daha iyidir ne yapacağını düşünebilirsin.

Şampiyonda uzmanlaşırsan salmazlarsa

bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
  • Bjergsen takımındaki arkadaşlarını her koridorda tokatlayan tek oyuncuymuş.Sorunun cevabı ikiside olmuyor o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.