Şimdi Ara

bir kişi şampiyonda mı iyidir lanede mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lanede iyi olması lazım ama tr de daha çok champda iyi olanlar var.Benim gördüğüm kadarıyla.

The Storm is Coming
  • Soyle diyelim mid herolarını skill tutturmayı Sevenler vardır düz vuruşlar tek atmayı sevenler vardır bide takıma destek olup onlara tek attirmayi totem koymayi seven vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HellTruant

Sen nasıl zedlere karşı oynuyorsun acaba iyi.bir zed q e combonu gölge ile dodgelar o fırsatı kovalar ardından ultisini atar ki kendini savunma sansin yok o an eğer q e tuttursan bile syndta ultisinin tamamını hicbir düzgün zed oyuncusu yemez kafanizdan CT uydurmak derken düşün bakalım bi karşındaki adam sen o q e yi atarken neler yapacak dodgelarsa seni nasıl cezalandıracak yasuo zed syndrayi counterlar ultin cop olur çunku ki ultisiz syndraya da kill vermek başlı başına saçmalık

LOL q e yi w yle dodgelarmış :D Ya sen o kadar kötüsün, yada karşına gelen her zed faker kesiliyor heralde, her q attığında ben e atıcam diye bağırmıyorsun ya zaten adam w sünü kullansın.Kaldı ki e ni dodgelayıp bunu avantaja çevirmek isterse sana doğru w kullanması lazım ki zaten, syndra nın q e rangeinden bahsediyorum burada zedin w lüsüyle kapatılacak bi mesafe değil. o adam her mınıon kesmek istediğinde kafadan sende harası yer oturur aşağı sana bi w + q e haras atmak istese o zaman q e nle adamı rahat döversin zaten, ki early gameden bahsediyorum 6 levelda q e r ye ölecek o adam zaten, en kötü ihtimal adamı yapıştırrsın kuleye kule altında q ile dürtersin farma yaklaşamaz, ama gank yememen lazım üstte belirttiğim gibi.
    Neyin sidiğini yarıştırıyoruz bilmiyorum ama, mainim support midde de gayet kötüyüm ama bol stream izlerim eşleşmeleri iyi bilirim, buyur gel syndramın karşısına zed al kanıtlayalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 22 Aralık 2014; 18:53:59 >

• Aslında 2si de olması gerekir. Bir şampiyonda çok iyi olabilirsiniz ancak lane bilginiz, minyonlara hakimiyetiniz zayıfsa rakibiniz de iyi bir lane oyuncusuysa büyük bir ihtimal yenecektir o koridoru.
  • Lane bilgisi önemli. Bir toplaner minyonları ne zaman nerde tutması gerektiğini bilirse bunu her chample yapabilir. Midlaner ne zaman ittirip roam yapacağını biliyorsa yine her chample yapabilir. Jungler zaten ne oynarsa oynasın counter gank atabiliyorsa jungle ı biliyor demektir. Demek istediğim nasıl oynaman gerektiğini biliyorsan her chample oynayabilirsin.

tabiki yetenek onemli bkz dyrus

adam ne zaman yeni cikan heroyu first time oynasa skillerini okuyarak puan veriyor ona ragmen eziyor lane de. lane biliyor cunku.
    East Diamond 1 XhzR
  • Chuan C kullanıcısına yanıt
    Reflekslere kalmis bir eşleşme sanırım main jungle benim de ve zedim kötüdür ne alirsan al kaybedebilirim zaten ben o lanei ki ne kadar uzatirsak uzatalim uzlasamayiz zaten hakli oldugumuz yanlar var ikimizin de midde kötüyüm lulu aldım sonuç bu

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.