Şimdi Ara

Bir kilo çiğköfte 5₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada 1 kg 40-45 TL arası olmuş ve hala satılıyor.
  • Kesin ÜÇ BOYUTLU YAZICIDA yapılmış plastik bulgurdan yapılmıştır. ama öyle bile olsa maliyeti yine 5 liradan fazla olurdu aga beee
  • Aynen kardeşim adamlar zaten bulguru marketten alıp bu kadar ucuza yapıyorlar. Çiğköfteci bi arkadaş vardı toptancıdan kilosunu 5.5tl ye aldıklsrını söylerdi. Üstelik ülke çapında tanınmış bir zincirin şubesiydi. Ama şubesinde ise 40tl ye satıyırdu kilosunu. Yani aslında çok ucuz değil şube sahipleri için sadece 50 kıruş daha ucuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bim bile o kadar ucuza satmaz be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala sipariş verip alan, deneyen olmadı mı?
    Cidden, buradaki yorumları okuduktan sonra bi' deneyesim gelmedi değil... Ne kadar kötü olabilir ki? Biraz da önyargı sezdiğim için almaya karar verdim lakin ön yargı değil de gerçekten 3d printerla bulgur çıkarıp, bunu çiğ köfte yaptılarsa boşuna sipariş vermeyeyim diye soruyorum...
    Yok mu deneyen ahali?
  • Avese kullanıcısına yanıt
    Sizin siparişinizi ve ardından deneyiminizi bekliyoruz. veririsiniz sipariş, 2 gün sonra yazmazsanız anlarız ki avese çigköfteden öldü

• En ufak bir abur cubur fırsatında stok yapanlar, abur cuburları mideye götürenler, bana bişey olur, ölürüm kalırım demiyorlar, ama 5 liralık çiğköfteden tırsıyorlar.. Bu çiğköfte,yediğiniz abur cuburlardan veya içtiğiniz glikozlu meşrubatlardan daha çok zararlı değildir.
  • Anlamıyorum arkadaş ya çiğ köfte nasıl 40 TL den gidiyor
    Kokoreç nasıl bu kadar pahalı
    Kelle söğüş fındık lahmacun gibi lavaşa yapıyorlar 20 TL!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo sipariş kapıda ödemeyle yine mağazaya yaklaşık okur herhalde, 8,5 kargo+kapıda ödeme 10 +5 ₺ çiğköfte 23,5 ₺ yapıyor, çok bi esprisi yok hakiki olmadığı için

• Kimyasal desen o fiyata cam sil bile yok, bulgur desen o fiyata imkansiz, yag-baharat olayina daha girmedim bile.. 10-15 TL arasi normal bence, 30-40 TL arasida abarti tabi kullanilan zeytinyagi ve hakiki baharatlar varsa onu hakeden yerlerde oluyor..

En sagliklisi 5TL yi yemek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Ekim 2019; 8:10:38 >
  • Hapsiburadada satışa başlayacaklarmış ordan alırız yakında

• Öldürmez ama bayıltabilir.

• şu dandik bulgurlu salçadan kim ne tad alıyor anlamıyorum..

5tl değil 1 tl olsa yine almam.. bu tür ürünlere MSG bile katıyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Kimyasal desen o fiyata cam sil bile yok, bulgur desen o fiyata imkansiz, yag-baharat olayina daha girmedim bile.. 10-15 TL arasi normal bence, 30-40 TL arasida abarti tabi kullanilan zeytinyagi ve hakiki baharatlar varsa onu hakeden yerlerde oluyor..

En sagliklisi 5TL yi yemek..
    Bulguru toptan alırsanız çok daha ucuza alınabilir. Bence kilosu 5lira olduğuna değil kilosu 40-50 lira olduğuna şaşırmak lazım.
    Bir kilo çiğköfte 5₺

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    tecrübe konuşuyor :D
  • bir kilo bulgurdur o
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsan yap kurtarmaz, toplu bulgur almakla bitmez o is. Makinasi, makinanin 1 saat yogurmasi, salcasi, baharati, yagi.. İmkan dahilinde olsa neyse ama degil malesef. Sunu dusunmus olabilir, 10bin tl yi afistir brosurdur reklamdir calisandir vs. harcayacagima biraz zararina satarim reklam olur diyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: efrayim

Anlamıyorum arkadaş ya çiğ köfte nasıl 40 TL den gidiyor
    Kokoreç nasıl bu kadar pahalı
    Kelle söğüş fındık lahmacun gibi lavaşa yapıyorlar 20 TL!
    Komagene 45 lira yapmış. 1 kg dana kıyma parası adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ekim 2019; 15:47:57 >
  • Yahu adam sürekli bu fiyata satacak değil ya bi sürelik kampanya yapmış ve zararına satacak tanıtım için.
    Herkes nası maledecek hesabına girişmiş, açılışta bedava döner veren dönerciler o gün döneri bedavaya malediyo sizin hesaba göre

• Siteyi inceledim. Perakende değil toptan odaklı satışları var. Zaten çiğ köfte dükkanları da toptan uyguna alıyor. Bunlarda hodri meydan demiş işte.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.