Öncelikle Archer-ların skill dağılımı nasıl olmalıdır, neden?
İkincisi, base'de mi yoksa cz'de mi archerlar iyi iş yapar, level 69da 2060 apli Okçu basede iş yapabilir mi? Bir de archerlara ideal yüzük seçimi ne olmalı, yüzüklerden birisini +3 kekuri düşünüyorum diğeri ne olmalı dersiniz?
69 Lvlde 2060 ap çok az base okcusu için. Yüzüklerin Elf Ring+2 +3 olursa iyi verim alırsın
Sağlam bir cz archerla ezik programlara gerek kalmadan pk atarsın. Zevkli de olur. 70-75-80 skilleri var zaten
Ben yüzük olarak bir tane +3 kekury bir tane de +1 rol düşünüyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
rol yerine lego band yap.. ;)
bu arada bence 2000ap 69da az degil..
quote:
Orijinalden alıntı: DeeP_CHiLD
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
rol yerine lego band yap.. ;)
bu arada bence 2000ap 69da az degil..
Aslında 2100 ap var.
Dual elf ring +2 elf belt +2 pp+3 dual silver earring +3/+2 fp 9 set +8 exp iron bow yada +8 eagle bu charda ortalama 2.5k ap olur basede kasıp kavurur arkanda bi db ile
+2 black dragon necklade var, işimi görmez mi bence onun özellikleri de bayağı iyi.
Bir de elf belt im +1
Ib +8 zaten onu da lwl 8e kasmayı düşünürsem +7 windforce ile değistircem galiba.
Basede oldukça güzel oluyor archery. İtemler şöyle olursa gerçekten çok güzel olur. +9 full plate set +8 ib cb eb ee artık ne bulursan. +1 lego band(sakın elf ring kekuri alma) +3 black dragon neck +2 se +2 hr iron belt
Hp gerçekten çok önemli base archer için.Kulelere tank olup içerdeki ezikleri rahat kesersin.
quote:
Orijinalden alıntı: BestM
Basede oldukça güzel oluyor archery. İtemler şöyle olursa gerçekten çok güzel olur. +9 full plate set +8 ib cb eb ee artık ne bulursan. +1 lego band(sakın elf ring kekuri alma) +3 black dragon neck +2 se +2 hr iron belt
Hp gerçekten çok önemli base archer için.Kulelere tank olup içerdeki ezikleri rahat kesersin.
Kronos'ta bu itemlerin çoğu yoktur bile hala
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme