Şimdi Ara

Bir kaç amatör soru ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ufak yazılar paylaşmak istediğim ufak bir site yapmak istiyorum. Kodları az çok biliyorum Html kodları arasında neyi değiştirip değiştirmemem gerektiğini biliyorum . Ki Abode Dreamwiever 2017 cc kullanabiliyorum amatör olarak. http://www.mvdproje.com/ gibi bir site örneğini ftp dosyalarını yükleyip html kodlarını değiştirerek güncelleme yapacağım bir site kurmak istiyorum yani.
    Sorun şu site adı için tavsiye domainininz var mı ? Uygun fiyatlı. Yada ücretsiz alan adı düzgün olabilicek bu işi düzgün yapan bir domain var mı ? Ticari amaç gütmüyorum . ama Site ileride saçma sapan reklamlarla dolsun istemem.

    Ek olarak bu şekilde ki sitelerin dosya örneklerini nerden bulabilirim ? Yaratıcı site örneklerini ? Tasarımı güzel olan site örneklerini ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola_Tesla_ -- 9 Ağustos 2017; 11:31:38 >







  • Domain olarak godaddy var hostingi de oradan alabilirsin ,ücretsiz hosting tavsiye etmem biraz parana kıyıp satın alman gerek.
    Ücretsiz hostingler de zaten süreli ve kısıtlı oluyor.Sitenin içeriğine göre tavsiye edeceğim siteler değişir blog olarak düşünürsen zaten bisürü örnek var .Bikaç araştırma yaparak bulabilirsin.
  • godaddy için zaten indirim kuponları bulunuyor, onları kullanırsan hem ucuz, hem kaliteli hizmet alırsın.
  • anladım araştırıp ikisinin farkkına bakayım bakalım. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.