Şimdi Ara

Bir İnsanın Fakir Olduğunu Nereden Anlarsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstü başı düzgünse anlayamazsın hocam en fazla bunu yapalım şuraya gidelim dedikten sonra verdiği cevaptan anlayabilirsin parası yoksa istemeyebilir ki buda kesin değil. Yıllardır sigara almaya zor para buluyorum çok fakir değilde benim gibi fakirleri kıyafetten tespit edemezsin 3 senedir aynı ayakkabıyı giyiyorum tertemiz, kıyafetlerde fena değil eskiler ama belli etmez fakirliğede neredeyse alıştığım için özgüven kaybımda yok gayet sesim çıkıyor, yürüyüşümde bir sıkıntı varsa tahminimce fakirlikten değil asosyalliktendir. Başka soru varsa alabilirim
  • bir insanın fakir veya zengin olmasını niye anlamaya çalışayım zenginse kendine zengin fakirse kendine zengin cidden hiç işin gücün yok bu konuyu mu açtın buraya bu kadar işsiz olmayın şu insanların zenginlikleri veya fakirliklerine bakmaktan vazgeçin insan mı diye bakın insan değilse ne fakir olmasının önemi var ne zengin olmasının herşey para sizin gibiler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 5 Ekim 2018; 2:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

bir insanın fakir veya zengin olmasını niye anlamaya çalışayım zenginse kendine zengin fakirse kendine zengin cidden hiç işin gücün yok bu konuyu mu açtın buraya bu kadar işsiz olmayın şu insanların zenginlikleri veya fakirliklerine bakmaktan vazgeçin insan mı diye bakın insan değilse ne fakir olmasının önemi var ne zengin olmasının herşey para sizin gibiler için
    +1
  • Git sor gördün kişi veya kişilere, böyle konumu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışverişte ilk fiyat etiketine bakıyorsa kesin fakirdir benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

1.5 trilyon 1 günlük saray harcaması.. Bi işe yaramaz yani

Gerçi 1 aylık ejder kobralı smoti suyu masrafını karşılar

Alıntıları Göster
    1.500.000.000.000 1.5 trilyon soldaki sayı. Siz milyonla karıştırıyorsunuz sanırım.

• Millet de benim konuma takılmış. Sanarsın sabah akşam bu bölümde dünya ekonomisi , atom altı parçacıkları , kara madde falan konuşuluyor. Ya biri boynuzlanıyor ya biri kazık yiyor ya da tipi yüzünden ağlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

1.500.000.000.000 1.5 trilyon soldaki sayı. Siz milyonla karıştırıyorsunuz sanırım.

Alıntıları Göster
    Aferin düzeltince adam oldun şuan

• Bir insanın akıl fakiri olduğunu yukarıda ki gibi konu açıyorsa anlayabilirsiniz.
  • Yaklaşık 20 bin lira kenara amaçsızca para attığımda bile max 100 liralık kinetix ayakkabı giyiyordum. Bence ayakkabıyla anlaşılacak bir olay değil.

Ayrıca diğer detaylar fakirliğin değil özgüven eksikliğinin belirtileridir ve zengin insanlarda da mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 5 Ekim 2018; 11:19:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginler veya cogu zengin diyelim gereksiz yere giysi almaz. Eskiyinceye kadar giyer.

Fakat zengin derken 300bin TL'lik daire için 30 sene boyunca Mortgage ödeyen her 2-3 senede bir arabasını satıp krediyle yeni araba alan esirlerden bahsetmiyorum, bankada 1 milyon TL nakit ve otruduğu ev haricinde birkaç mülkü olan kişiler ve onlardan yukarsından bahsediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara cebindeki paraya, üstündeki elbiseye, ayağındaki ayakkabıya göre değil, kişiliklerine göre davranın.

Kendi zengin diye sınıflandıranların büyük çoğunluğu aileden, yani şans eseri zengin. Afrikada açlıktan ölen çocuk ile aramızdaki fark, daha zeki, daha çalışkan olmamız değil, daha şanslı olmamızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Mesela bir ortamdasınız adam masadaki birinin arkadaşı. Geldi selam verdi oturdu. İlk izlenimlerinizde neresi fakirlik belirtisidir?

Bence yürüşü , ses tonu , özellikle ayakkabıları ve göz kontağı.

Eğer eğik ya da ritmik yürümüyorsa büyük ihtimal eleman fakirliğin ezikliği içinde. Özgüveni de eksik.
    Ses tonu ise kısık ya da mıymıysa belli eder.
    Genelde tişört-pantolon vs. bir şekilde hallediliyor ama en çok gözardı edilen ayakkabı oluyor. Fakirse ya ayakkabıları yırtık falandır ya da sürekli onları giydiğinden ayakkabının uçları kalıcı lekelenmiştir. Yürürken tabanlarına da bakabilirsiniz genelde aşınmış oluyor.

Göz kontağı kuramıyor gözlerini kaçırıyorsa.

Sizinkiler?,

Edit: Neden benim fakirleri belirleyip imha etme gibi bir planım olduğumu sandınız ki? Ulan ben de fakirim ona göre onları yapmayım dicektim puhausdsahqwejqwe. Harbi garipsiniz ya.

Merhaba itü inşaat mı?

• Çoğu kişi sosyal fobi ile fakirliği karıştırmış.

Göz kontağı kuramam mesela gibi.
  • Size önemli bir soru:

Fakirlerin arasında bulunup onların sofrasında ekmek yiyenler oldu mu aranızda. Onlara zaman ayırıp hiç arkadaşlık kurabildiniz mi ? (Moral desteğinden söz ediyorum ?)

> Lütfen cevap verin <

Not: Zengin değilim orta hal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 5 Ekim 2018; 17:27:55 >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Nerden tespit edicez? Adamın eline güzel para geciyor ama aldıgı gibi ickiye yatırıyor pazardan giyiniyor renk cümbüşü halinde

• Özgüven düşüklüğünün nedenlerinden biri fakirliktir.Fakir olup özgüveni yüksek olan (kekolar hariç) kimse yoktur.Fakir adam hep boynu bükük ve eksik gezer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Alıntıları Göster
    Eski parayla söyledim. Doğru. 1.5 milyon

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Mesela bir ortamdasınız adam masadaki birinin arkadaşı. Geldi selam verdi oturdu. İlk izlenimlerinizde neresi fakirlik belirtisidir?

Bence yürüşü , ses tonu , özellikle ayakkabıları ve göz kontağı.

Eğer eğik ya da ritmik yürümüyorsa büyük ihtimal eleman fakirliğin ezikliği içinde. Özgüveni de eksik.
    Ses tonu ise kısık ya da mıymıysa belli eder.
    Genelde tişört-pantolon vs. bir şekilde hallediliyor ama en çok gözardı edilen ayakkabı oluyor. Fakirse ya ayakkabıları yırtık falandır ya da sürekli onları giydiğinden ayakkabının uçları kalıcı lekelenmiştir. Yürürken tabanlarına da bakabilirsiniz genelde aşınmış oluyor.

Göz kontağı kuramıyor gözlerini kaçırıyorsa.

Sizinkiler?,

Edit: Neden benim fakirleri belirleyip imha etme gibi bir planım olduğumu sandınız ki? Ulan ben de fakirim ona göre onları yapmayım dicektim puhausdsahqwejqwe. Harbi garipsiniz ya.

Merhaba itü inşaat mı?

Alıntıları Göster
    Merhaba hayır hocam.

• iphone 10 xs olmayan fakirdir masaya koyarım garsonlar hizmet kalitesini artırır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.