Şimdi Ara

Bir İnsanın Fakir Olduğunu Nereden Anlarsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bir ortamdasınız adam masadaki birinin arkadaşı. Geldi selam verdi oturdu. İlk izlenimlerinizde neresi fakirlik belirtisidir?

Bence yürüşü , ses tonu , özellikle ayakkabıları ve göz kontağı.

Eğer eğik ya da ritmik yürümüyorsa büyük ihtimal eleman fakirliğin ezikliği içinde. Özgüveni de eksik.
    Ses tonu ise kısık ya da mıymıysa belli eder.
    Genelde tişört-pantolon vs. bir şekilde hallediliyor ama en çok gözardı edilen ayakkabı oluyor. Fakirse ya ayakkabıları yırtık falandır ya da sürekli onları giydiğinden ayakkabının uçları kalıcı lekelenmiştir. Yürürken tabanlarına da bakabilirsiniz genelde aşınmış oluyor.

Göz kontağı kuramıyor gözlerini kaçırıyorsa.

Sizinkiler?,

Edit: Neden benim fakirleri belirleyip imha etme gibi bir planım olduğumu sandınız ki? Ulan ben de fakirim ona göre onları yapmayım dicektim puhausdsahqwejqwe. Harbi garipsiniz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 5 Ekim 2018; 11:34:57 >

• Fakirleri tespit edip yardım mı edeceksin , yoksa fakir gibi davranmamak için taktik mi arıyorsun?
  • Tanıdığım var üstü başı kevaşe ama hesapta 1.5 trilyon var. Dinin paranın kimde olucağı belli olmaz olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insanın fakir olduğunu nasıl anlaşılabileceğini öğrenmeye çalışıyorsa akıl fakiri olduğunu düşünürüm hocam.
  • Düşüncelerine ve ufkunun açıklığına bakmam için bir miktar sohbet etmek gerekir. Görünüm yanıltıcı olabilir. Fakirlik sadece banka hesabındaki parayla ölçülmez. İçsel zenginlik daha önde gelir ve bütünlük arz eden bir durumdur zenginlik.

Söz gelişi ailesi nedeniyle çok varlıklı olan bir insan, düşünsel olarak o zengin bilinç potansiyelinden uzak olabilir ama zengin olduğu düşünülür. Halbuki zenginlik çok daha kapsamlı bir olgudur.
  • Fakirliği kıyafetlerinden tespit ediyorsanız problem sizde zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer arkadaşı ve sevgilisi yoksa o kişi fakirdir. Parası olsaydı çevresi kalabalık olurdu. ;)

Bir insan hem zengin hem de yalnız olamaz imkanı yok. Mutlaka yalakası olur, parası için yanında olan kız arkadaşı olur. Eğer kimsesi yoksa fakir olma olasılığı yüksektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone kullanıyorsa o yeterli bence
  • Ulan ya konuya bak Hatay'dayım burada mühendis bir arkadaş var geçen bir dayı ile tanıştırdı beni inşaatta torosla gelmiş üst baş çapul komple dedim demirci mi sıvacı mı neci 600 dairesi varmış kira da daire bakmaya gelmiş adam :))) üst baş kılık kıyafet araç boş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı gelir düzeyindeki iki kişiden biri giyime çok önem verip gelirinin önemli kısmını giyime harcarken, diğeri başka şeylere önem verebilir yani giyimden falan anlaşılmaz

• Banka hesabında dokuz galaktik krediden az parası varsa fakirdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyblack

Fakirleri tespit edip yardım mı edeceksin , yoksa fakir gibi davranmamak için taktik mi arıyorsun?
    2.
  • Tipinden

• tipten anlaşılıyo
    zenginin çirkin olmasıyla fakirin yakışıklı olması çok düşük ihtimaller
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Tanıdığım var üstü başı kevaşe ama hesapta 1.5 trilyon var. Dinin paranın kimde olucağı belli olmaz olayı
    1.5 trilyon varsa ulkeye biraz para bassın dolar 2 liraya düşer.

• biraz klasik olacak ama;

Bir İnsanın Fakir Olduğunu Nereden Anlarsınız?
  • 373747 ay taksitle aldigi iphone dan tabiki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlıktan yoksunsa o kişi benim için fakirdir. Kimsenin malına mülküne bakmam da kişiliğine bakarım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye de bir arkadasim var. Dilenci gibi tip var arkadasta. Gorseniz, insanin sadaka veresi geliyor . Ustundeki elbise bile belki 10 yilliktir. Elinde eski nokialardan. Sakal trasi zaten hic olmaz. Sac bas daginik. O bicim yani. Amma hesapta en son 2015 te 70m$ Nakit parasi vardi. Gayrimenkuller ve is yerleri haric. Arac koleksiyonunu saymiyorum bile. Simdi var siz dusunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

1.5 trilyon varsa ulkeye biraz para bassın dolar 2 liraya düşer.

Alıntıları Göster
    1.5 trilyon 1 günlük saray harcaması.. Bi işe yaramaz yani

Gerçi 1 aylık ejder kobralı smoti suyu masrafını karşılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.