Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kas geliştirme yaptığın zaman şunları yapmış oluyorsun;

Sağlıklı zinde bir bünye,
    Sağlıklı beslenme,
    Seksi vucüt(hava atmak açısından değil, insanın kendini beğenmesi),
    Daha az stres,
    İki koştum, nefes nefese kaldım yok.
    Aklıma gelenleri şimdilik sıraladım.

Çakı gibi delikanlı oluyorsun işte, daha ne kurcalıyorsunuz ki ?

Her şeyi özentilikle bağdaştırmayın, biraz çağdaş olun. Fesat olmayın.
  • kendini geliştirmekmiş sağlıkmış fasoymuş fisoymuş bla bla bla...

tabiki karı kızın dikkatini çekmek, yatağa atmak için yapıyorlar hepsinin altında cinsellik yatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bi düşünce tarzın var 2 dk mantıklı düşünsen cevabı alırsın zaten.Kilo = zarar.İnsanların çoğu spora sağlıklı yaşam için yani ideal kilo için başlar ama yağ oranı düştükçe zaten sende var olan kaslar belirginleşir.Tabi bu durumu korumak için devam etmelisin spora yemek yemeye devam etmek zorunda olduğun gibi.Bir iki kademe ileriye taşıyanlar var o işten ekmek parası kazananlar hocalar sporcular mankenler vs.Neden bilmem mesajını okuyunca şişman kıskanç bi tip geldi aklıma.
  • Kim şu adam gibi olmayı istemez ki Adam 99 yılında 2.10 boy 156 kiloya ulaşmıştı hem de sıfır göbekle Kim bilir nasıl bir histir o vücutla dolaşmak Sonradan 120 kilolara indi boyuda 2.06'ya inmiş. Bikaç sene önce öyle okumuştum yani sonra ilgilenmeyi bıraktım Ama adama saygım hala vardır. Onun boyunda ve onun gibi bir vücudum olsa herkese dayılanırdım

Bir insan neden kas yapmak ister ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 14 Mart 2013; 0:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Ne kadar saçma insanlarsınız siz

Kas geliştirme yaptığın zaman şunları yapmış oluyorsun;

Sağlıklı zinde bir bünye,
    Sağlıklı beslenme,
    Seksi vucüt(hava atmak açısından değil, insanın kendini beğenmesi),
    Daha az stres,
    İki koştum, nefes nefese kaldım yok.
    Aklıma gelenleri şimdilik sıraladım.

Çakı gibi delikanlı oluyorsun işte, daha ne kurcalıyorsunuz ki ?

Her şeyi özentilikle bağdaştırmayın, biraz çağdaş olun. Fesat olmayın.

Adamlar koyuyor göbeğini akşama kadar yatıyor.Sonra buraya gelip spor yapanlara ergen falan diyorlar.Kıskanmayın arkadaşlar.Çalışın sizinde kaslı vücudunuz olsun.
    Neden spor yapıyorsun sorusu neden parfüm sıkıyorsun ile benzer ama sporun sağlıklı yaşama faydası çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

kas imparatorluğunu kurabilmek için

O konuyu hatırlayınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Kim şu adam gibi olmayı istemez ki Adam 99 yılında 2.10 boy 156 kiloya ulaşmıştı hem de sıfır göbekle Kim bilir nasıl bir histir o vücutla dolaşmak Sonradan 120 kilolara indi boyuda 2.06'ya inmiş. Bikaç sene önce öyle okumuştum yani sonra ilgilenmeyi bıraktım Ama adama saygım hala vardır. Onun boyunda ve onun gibi bir vücudum olsa herkese dayılanırdım

kimdir bu abimiiz
  • 5 aydir bu isle ugrasiyorum kendi dusuncelerimi yaziyim oncelikle boyum 197 kilom 93:
    Tabi salonda kari kiz icin yapan adam cok ozellikle su aralar baktilar yaz yaklasiyo hemen kari kiz moduna gecen adamlar gelmeye basladi.Ama ben baslamadan once kendime biseyi yakistiramiyodum omuzlarim dar ve gobek yanim cok fazlaydi basladigim gunden beri cok yol kat ettim 5 cm omuz genislettim goguslerimi gobegimi erittim ve su an tshirt giyince insanlar spor yaptigimi anliyo omuzlar ve goguslerden tabi benim amacim insanlara hava atmak degil gun gectikce aynada vucudumun iyi bi hal aldigini gormek o kadar guzel bisey ki hele o spordan ciktiktan sonra vucudunda ki yanma hissi :) ama bu spora baslicaksaniz tek rakibiniz kendiniz olmali baskasinin vucuduna bakip hayata kusmemelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Means

quote:

Kim şu adam gibi olmayı istemez ki Adam 99 yılında 2.10 boy 156 kiloya ulaşmıştı hem de sıfır göbekle Kim bilir nasıl bir histir o vücutla dolaşmak Sonradan 120 kilolara indi boyuda 2.06'ya inmiş. Bikaç sene önce öyle okumuştum yani sonra ilgilenmeyi bıraktım Ama adama saygım hala vardır. Onun boyunda ve onun gibi bir vücudum olsa herkese dayılanırdım

[iage]http://b1303.hizliresim.com/17/g/l1bmk.jpg[/simage]
    [iage]http://b1303.hizliresim.com/17/g/l1bfw.jpg[/simage]

kimdir bu abimiiz

Adı Mark William Calaway 20 küsür yıl amerikan güreşi yapmış biri. Ringlerdeki adı Undertaker. En eski ve bilinen güreşçilerden.
  • Madde 1 = Daha hızlı metabolizma, yani daha çok yiyip, içebilir.
    Madde 2 = Geç yaşlanma (metabolizma yaşı hep normal yaşına göre azdır)
    Madde 3 = Kemik sağlığı (kemik erimesi riski vs azalır)
    Madde 4 = Vücut sağlığı (vg yapan insan zaten düzenli beslenir, ve bu sayede bir çok hastalıkdan, şeker, tansiyon, obezite vs korunmuş olur)
    Madde 5 = Daha iyi seks deneyimi (hormonlardan dolayı libido tavan yapar)
    Madde 6 = Özgüven

Aklıma gelenler bunlar.
  • Boy 183, 98 kilo idim kardiyo yaptım epey 80 kiloya düştüm ( uzun sürdü tabi baya :))
    şimdi kaslardan kaybetmemek için fitness da çalışıyorum
    body yapan adam da yağ olur çok çok ağır basması için güce ihtiyacı olur
    fitness yapan adamda kaslar balon gibi olmaz
    şu sıralar yaz için gelenlerden dolayı 1 ay hevesli ergenler doldurdu tabi salonu :)
  • Ben bura gobegimi eritmek icin gidiyorum ama gram
    Erimiyo namussuz oldugu gibi duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Özgüven veren bir durumdur kaslı olmak, insanın duruşu bile değişir, insan insan olduğunu hisseder, hele o sporunu yapıp duş aldıktan sonra işe okula gitmenin verdiği haz, keyif, mutluluk sırf onun için bile yapılır kas, üstüne üstlük sosyal olarak katkıları vardır, ilk izleniminiz çok daha etkileyici olur, güven verirsiniz karşınızdakine, karşı cinsi de etkiler aynı zamanda, güçlü kollar geniş omuzlar sağlam göğüsler ve adonislerinizle pek çok kızın ilgisini çekersiniz

Çok acizce bir durum yahu Ama 15-16 yaşında kas yapmaya çalışanların duygusal veya sosyal nedenlerinden ziyade mantığını merak ediyorum ben

quote:

Sağlam, dayanıklı olmak ve kondisyonu yükseltmek için Herhangi bir sporla veya güç gerektiren işler için ideal birşeydir.

Bak bu olabilir işte

Ortada acizce bir durum yok, insanın kendini iyi hissettiği, kendisini mutlu eden bir uğraş ile uğraşması doğaldır, 15-16 yaşında ise sağlıklı ve fit olmaktan ziyade, güzel gözükmek ve karşıdakini etkilemek gibi tutumlar daha ağır basabilir, ve her 15-16 yaşındaki ergenlik döneminden geçen gencin kafasındaki düşünce diğerlerinin onun hakıında düşündükleri ve toplumda yer edinme, karşı cins gibi konular hakkındadır, mantığı da bu yönde işler ve vücutlarının daha güzel olmasını sağlayarak bu 3 düşünceyi kendilerince desteklemektir, çok doğal davranışlar açıkcası pek mantığını anlayamayacak bir durum yoktu ortada

İnsan zeki bir varlık olarak lanse ediliyor. Bu şekilde lanse edilirken sırf duyguları yüzünden aktivist bir tavır sergilemeleri komiğime gidiyor, hatta dediğim gibi acizce buluyorum. Bence, modern toplum insanları kendi benliklerinden uzaklaştırıp bir prototipin klonları haline çeviriyor. Kendini toplumdan uzaklaştırmayan insanın kendi olabileceğini düşünmüyorum. İnsanların bu tarz nedenlerden kas yapmak veya bu tarz eylemlerde bulunması... Evet kesinlikle acizce... Acizlikten kastım, düşünme yetisindeki acizlik. Yani şöyle demek istiyorum: Dünyada tek insanın siz kaldığını düşünün. Hala 15 yaşında kas yapar mıydınız ?... 15 yaşında kas yapmakta sandığınız kadar sağlıklı bir olay değil. 18 yaşından önce kas yapılması önerilmiyor... Yani açıkcası hiçbir mantıklı yanı yok. Ayrıca "ergenlik döneminden geçen gencin kafasındaki düşünce diğerlerinin onun hakıında düşündükleri ve toplumda yer edinme, karşı cins gibi konular hakkındadır, mantığı da bu yönde işler ve vücutlarının daha güzel olmasını sağlayarak bu 3 düşünceyi kendilerince desteklemektir." bu kısma da katılmıyorum. Ben de ergendim [ki 17 yaşındayım ve tekniksel olarak hala ergenim] ama bu tarz düşüncelerim yoktu ? Her ergenin kafasında şekillenen fikirlerin böyle olduğunu düşünmüyorum... Sağlıklı olmak için kas yapanlara çok fazla birşey diyemem. Hayat görüşleri benimkinden farklı sonuçta... Şahsen ölmeyecekmiş gibi yaşamayıda gülünç buluyorum ben. Aslında benim tek istediğim şey perspektif bakış açısından uzaklaşıp biraz daha soyutsal düşünüp olayın ardını görmenizi istemem. Bunu yaptığınız takdirde ne yaparsanız yapın, yaptığınız şeyde haklısınızdır... Ama bunu yapmadığınız/yapamadığınız sürece afedersiniz ama acizsiniz... Ve bunlar tabiki sadece benim gözümden yorumlar... Bu arada aklıma Suç ve Ceza'dan bir alıntı geldi: "...Ruhlarınızda bağımsız bir yaşamdan iz bile yok! İspermeçten yapılmış yaratıklar! Damarlarınızda da kan yerine serum dolaşıyor!..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Saçma sapan bi düşünce tarzın var 2 dk mantıklı düşünsen cevabı alırsın zaten.Kilo = zarar.İnsanların çoğu spora sağlıklı yaşam için yani ideal kilo için başlar ama yağ oranı düştükçe zaten sende var olan kaslar belirginleşir.Tabi bu durumu korumak için devam etmelisin spora yemek yemeye devam etmek zorunda olduğun gibi.Bir iki kademe ileriye taşıyanlar var o işten ekmek parası kazananlar hocalar sporcular mankenler vs.Neden bilmem mesajını okuyunca şişman kıskanç bi tip geldi aklıma.

Şişman değilim, yaklaşık 60-65 kiloyum. Kıskanç olduğumu değilde kibirli olduğumu söyleyebilirim... Şunu sormak istiyorum: Hayat bile meşkuk iken, sağlıklı yaşam isteği için baya bir önyargı gerekmiyor mu ? Bu mantıklı mı sizce ? Yani insanlar neye dayanarak sağlık bir yaşam istiyor ki ? Daha fazla yaşamak için mi ?... Olaya direk baktığımızda insanların çoğu hayatlarından nefret ediyor ve öldüklerinde [birgün öleceklerini varsayıyorlarsa tabiki] bunların hiçbiri umurlarında olmayacak. Peki daha fazla yaşama isteğini tetikleyen şey ne ?... Tabiki önyargı ve varsayım Ben önyargı ve varsayım içerisinde bir mantık göremiyorum... Benim düşünce tarzım belki size göre saçma sapan olabilir fakat bu düşünce tarzı yaşamın/evrenin tek mutlak gerçeğine dayanarak oluşmuştur
  • kas yapma nedir hocam fitness vardır ben fitnessı vücudumun ideal yağ seviyesine gelmesi için yapıyorum aynı zamanda şekle girmesi içinde vücut çalışıyorum aynı zamanda yüzüyorum birbirine faydaları var
  • Fitness yapmak istiyorumda bu fitnessi bodyden ayıran özellikler neler. sonucta kullandıgın aletler aynı değilmi.
  • Son aylarda insanların vücut geliştirme yapmalarından çoğu kişi şikayetçi ama uzun süredir yapanların hakkı yenmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

kas yapma nedir hocam fitness vardır ben fitnessı vücudumun ideal yağ seviyesine gelmesi için yapıyorum aynı zamanda şekle girmesi içinde vücut çalışıyorum aynı zamanda yüzüyorum birbirine faydaları var

Kendince bu tarz nedenlerinin olması -eğer doğruysa- güzel bişey. En azından sorgulayıp kişisel bir mantık kurmuşsun

• quote:

quote:

Saçma sapan bi düşünce tarzın var 2 dk mantıklı düşünsen cevabı alırsın zaten.Kilo = zarar.İnsanların çoğu spora sağlıklı yaşam için yani ideal kilo için başlar ama yağ oranı düştükçe zaten sende var olan kaslar belirginleşir.Tabi bu durumu korumak için devam etmelisin spora yemek yemeye devam etmek zorunda olduğun gibi.Bir iki kademe ileriye taşıyanlar var o işten ekmek parası kazananlar hocalar sporcular mankenler vs.Neden bilmem mesajını okuyunca şişman kıskanç bi tip geldi aklıma.

Şişman değilim, yaklaşık 60-65 kiloyum. Kıskanç olduğumu değilde kibirli olduğumu söyleyebilirim... Şunu sormak istiyorum: Hayat bile meşkuk iken, sağlıklı yaşam isteği için baya bir önyargı gerekmiyor mu ? Bu mantıklı mı sizce ? Yani insanlar neye dayanarak sağlık bir yaşam istiyor ki ? Daha fazla yaşamak için mi ?... Olaya direk baktığımızda insanların çoğu hayatlarından nefret ediyor ve öldüklerinde [birgün öleceklerini varsayıyorlarsa tabiki] bunların hiçbiri umurlarında olmayacak. Peki daha fazla yaşama isteğini tetikleyen şey ne ?... Tabiki önyargı ve varsayım Ben önyargı ve varsayım içerisinde bir mantık göremiyorum... Benim düşünce tarzım belki size göre saçma sapan olabilir fakat bu düşünce tarzı yaşamın/evrenin tek mutlak gerçeğine dayanarak oluşmuştur

Belkide bu soruya cevabın sana göre olduğu için mantıksız geliyor.Hiç 3.kata bile çıkamayacak akdar nefessiz kaldın mı ne bileyim yada ayakkabını bağlayamayacak kadar belinin kalın olması yada sevdiği insanların kilo yüzünden dalga geçmesi falan filan.Belli bi cevabı yok bence kişiye göre değişir ama bu kadar kompleks bi durumu basitleştirip saçma demek yanlış bence.Özür dilerim bu arada kıskanç değilmişsin ama baya bi karamsarsın heralde.
  • quote:

quote:

-Düşünce tarzını süslü kelimelerden arındırırsak "zaten ölecez neden yaşıyoz ki?" gibi birşey çıkıyor ortaya sanırım. Hayata pesimist bakıyor olabilirsin, bu konuda söyleyecek pek birşeyim yok, ancak iyimser bakanlara/bakmaya çalışanlara aciz sıfatını yakıştırman hoş değil.

-Ölmeyecekmiş gibi yaşamak değil sağlıklı yaşamak, asıl gülünç olan öleceğini bilen bir bireyin hayat kalitesini arttırmak için birşeyler yapmaya çalışmaması bana göre.

-Kendini toplumdan uzaklaşarak bulabilirsin, yine de yaşamını o toplumun içinde sürdürmek zorundaysan, insanları ister sev ister sevme onlara bir şekilde kendini kabul ettirmek zorundasın. İyi bir dış görünüş de kim ne derse desin ilk izlenimde her zaman bir artıdır.

-İnsanların çoğunun hayatından nefret etmesini ve buna rağmen uzun yaşamak istemelerini, vücut çalışıp daha kaliteli bir yaşam elde etmeyi uman insanlara argüman olarak öne sürmen mantıklı olmamış.
    Vücut çalışan insanlar öncelikle biyolojik olarak mutlu olmaya yatkındır, endorfin hormonunun spor yapan insanlarda daha fazla salgılandığını eminim duymuşsundur. Bunun dışında insanın duruşunda, fiziğindeki değişimlerin özgüvene yansımasıyla karşısındaki insanda bıraktığı izlenimin daha güçlü olması gibi psikolojik faktörler de var. *Burda cinsellik de büyük bir rol oynuyor.* Sadece bu iki faktör bile bir insanın yaşam kalitesini arttırmaya yeter.
    Üstüne üstlük 50-60 yaşına gelince bile fit bir vücuda sahip olmanın faydalarıyla gayet kaliteli bir hayat sürebilirsin. Yaşıtlarının altına çocukları bez bağlarken canın isteyince gidip yüzebilme, koşabilme düşüncesi bile şimdiden sağlıklı yaşamaya başlamak için yeterli bir sebep.
    Sonuç olarak da spor yapan bir insanın daha uzun yaşama isteğini de anlayışla karşılarsın elbette.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.