Şimdi Ara

Bir insan egzozdan cikan sesten nasil bir haz alir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
2
Favori
14.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
271 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrikli araçların en kötü özelliği olarak görüyorum ben bunu. Hiç ses çıkmıyo. Araba varmı yok mu belli değil. Kazaya sebebiyet verebilir.

Bi de böyle duşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında paket taşıma için kullanılan activa motorun bile eksoz susturucusunu söken camışlar var. Bu hıyarları bağlayıp sabah akşam ajdar dinleticeksin kafalarına da haftalarca yıkarıdan su damlayacak

anca ozaman empati biraz gelişebilir.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • egzos sesinden ben de rahatsız olurum ve kullandığım araçlarda minimuma indirmek için uğraşırım ancak mevcut konuda kimse kendini kandırmasın, buradaki mesele egzos sesi değil, egzos sesi çıkaran araç, burada egzos sesi yüksek olan şahine söven 10 kişiden 9 u çok daha fazla egzos sesine sahip bir süper spor araç önünden geçse vay be araca bak der sesi hoşuna gider
  • Bomboş bir konu daha sen almıyorsundur ben alıyorumdur sanane?

tabi bir diğer etken ise abilerinden ,amcalarından gördüklerini taklit etmeleri denilebilir
    yaşını başını almış koca koca adamlar ,arabamla şöyle hız yaptım ,şöyle gazlayıp duman yutturdum ,şeklinde davranışları olunca gençlerde iyi bir şey zannediyor

mahallede gördüğüm 7-10 yaşında çocuklar dahi bir bisiklete binmiş ,amca bak ben nasıl bisikletin tekerini havaya kaldırıyorum ,ellerimi bırakıp kullanabiliyorum diyor sa , bu tür konularda toplumun psikolojisinde bir sorun olduğu ortaya çıkıyor

Orijinalden alıntı: ismail4444

Herkes az yiyip sırf egzoz magandalarinin rahatı bozulmasın diye şehir dışında ev bulursa, şehir içinde kime caka sattigini sanacak bu maganda kesim.

Mevcut olan şehir içinde rahatsız edebilecekleri kimse kalmayınca, hani o az yiyip şehir dışında ev bulanlarin cogaldigi ve şehir dışı olarak tabir ettiginiz yerler şehir içi oldugunda magandalar kendi çapında eğlenmek için huzurlu ve masum insanların yaşadığı o şehir dışı yerlere giderse insanlar yeniden mi daha az yiyip daha şehir dışı bir yerde müstakil ev bulamak zorunda kalacak.

Biraz karmaşık bir post oldu sanırım ama anlamak isteyen her şekilde anlayacaklardir.

Alıntıları Göster
    Aynı şeyleri yazacaktım siz benden önce davranmışsınız. 1000 nüfuslu bir şehir, 10 u abart egzost kullanıyor 990 ı rahatsız oluyor ama az yiyip şehir dışına taşınması gerekenlerde onlar. Bu arkadaşlar bu ses kirliliğinden ragatsız olan 3-5 kişi var zannediyor herhalde. Apaçi ve keko tayfası dışında cümle alem bu kirlilikten rahatsız. Polisler dahi yakaladığı aracı yasaya aykırı olmasından dolayı bağlamakta iken bu neyin savunmasıdır. Kafaya bak , tertemiz pırıl pırıl.

Peki 990ıda şehir dışına taşınsa şehir dışı oldu sana şehir içi. Bunlar tekrar gelecek yine aynı kul hakkına , çevre ve ses kirliliğine devam edecek.

• Anliyamassiniz

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 20:7:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Arabalarimin eksozunda hicbir islem yok,4.000cc altinda bir aracima eksoz yaptirmam da peki bir soru. Nicin envayi markanin sonradan takilan binlerce dolarlik eksoz sistemleri ithal edilebiliyorken trafikte kullanilmasi yasak? Bana bunun cevabini verebilecek var mi?

Edit: japonyada bir musterimiz arabalara duskunlugumu duyunca ferrari f430 scuderiasina bindirmisti. Araba manyak birsey,adam gitmis bir de 2x.xxx dolar degerinde eksoz taktirmis. Orgazmik bir sesi vardi aracin. Burada laf yapanlar 1 tur atabilmek icin boyle bir aracla do tunu verir adim gibi eminim. Dunyanin heryerinde var sizin gibi ciban baslari zaten ben onu gordum yani.

Edit2: dur ben doyamadim yazacam. Ataturk havaalaninin oldugu semtte oturuyorum,her gece 300+beygirlik araclar tapa gaz geciyor oynanmis eksozlarla. Beni 1 gram rahatsiz etmiyor. Bu rahatsizliklwr biraz maddi imkansizliklar ve yasanilmamis deneyimlerden kaynaklaniyor benim gozumde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 19 Mayıs 2018; 8:42:55 >

Siz egzoz sesi beni rahatsız etmiyor dersiniz öteki silah sesi etmiyor der öbürü müzik sesi der bir diğeri başka bir ses. Herkes ben seviyorum deyip bunları yaparsa ne olacak ?

Anlayın şunu artık, insanlar arasında bırakın egzoz sesinden rahatsız olmayı araç sesli çalışıyor diye aracını değiştirenler veya sesli çalışan arabaları tercih etmeyenler var.

Bence hepsini ama özellikle de şahinci ve civicci tayfayı S.Freudcu bir bilim adamının incelemesine tabi tutmakta fayda var.

Benim anlatmak istedigim su,dunya nufusu 7 milyara yaklasiyor. Herkes birbirinden farkli,bir el otekine benzemiyor. Bu kadar farkliyken,bu kadar ic ice yasarken nsanlara birseyler diretemezsiniz. Bu sekilde yasamayi ogrenmis butun dunya,bir bizim millet farkliliklarini bu kadar sorun ediyor. Mesela trafikte yuksek arac kullananlar beni rahatsiz ediyor cunku onumunun onunu goremiyorum ama bu sekilde yasiyorum :) he su var silah sikmakla eksoz sesi de bir degil kusura bakma hoca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 19 Mayıs 2018; 11:28:28 >

Orijinalden alıntı: talharo123

Arabalarimin eksozunda hicbir islem yok,4.000cc altinda bir aracima eksoz yaptirmam da peki bir soru. Nicin envayi markanin sonradan takilan binlerce dolarlik eksoz sistemleri ithal edilebiliyorken trafikte kullanilmasi yasak? Bana bunun cevabini verebilecek var mi?

Edit: japonyada bir musterimiz arabalara duskunlugumu duyunca ferrari f430 scuderiasina bindirmisti. Araba manyak birsey,adam gitmis bir de 2x.xxx dolar degerinde eksoz taktirmis. Orgazmik bir sesi vardi aracin. Burada laf yapanlar 1 tur atabilmek icin boyle bir aracla do tunu verir adim gibi eminim. Dunyanin heryerinde var sizin gibi ciban baslari zaten ben onu gordum yani.

Edit2: dur ben doyamadim yazacam. Ataturk havaalaninin oldugu semtte oturuyorum,her gece 300+beygirlik araclar tapa gaz geciyor oynanmis eksozlarla. Beni 1 gram rahatsiz etmiyor. Bu rahatsizliklwr biraz maddi imkansizliklar ve yasanilmamis deneyimlerden kaynaklaniyor benim gozumde.
    İthal etmenin önü kesilmeli bu konuda haklısınız ama sonrasında yazdıklarınız benim gözümde saçmalık.

Ortada olağan dışı bir ses var değil mi, doğal olarak bu ne oluyor gürültü kirliliği. Hangi arabanın neresinden çıkardığı önemli değil ortada gürültü var, bunun hastası, yaşlısı, çocuğu var. Başkasının üç kuruşluk zevki yüzünden kimse rahatsız olmak zorunda değil.

Siz de o araçla bir tur atmışsınız belli, ama o sizin zevkiniz, başkası için gürültüden başka birşey değil.

• Peki buna ne demeli 😂

• Genelde şahinci ve hondacılardan cıkıyor bu güruh. 1.4-1.6 motora egzoz taksan ne takmasan ne. Bence hitlerin polonyadaki toplama kampına gönderilmeliler bu şahıslar.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Trafikte ters yönden giden birini, burası ters yön diye uyardiginzida, "benim. Evim burada, her gün burdan. Gidiyorum çok konuşma da çekil yoldan" diyenin sebebi ne ise, egzoz sesinden zevk alanin da sebebi aynidir..

Bilinç altında,

ben istediğimi yaparım, eksiklerimi egsoz sesi, yüksek sesle konuşma, her cümleye atar gider ile ce al verme vb ile kendimi her ortamda göstererek, ezik olmadığımı belirtmeye çalışırım " dürtüsü yatar.. Bu bir hastalıktır ama bu kişiler hiç bir zaman hasta olduklarını kabul etmediği için genelde tedavi olani pek yoktur. Kişi kendine ve ailesine zarar vermeye başladiginda genelde film kopar.

Ülkemizde bu tip gizli hasta sayısı oldukça fazladır..

• Küçükçekmece'de oturuyorum, bizim bulunduğumuz caddede artık gece gündüz bu 250cc eksozu çıkarılmış ve patlayan motor sesinden bıktım. Ne valilik , ne EGM kaldı yazmadığım, cevap klasik denetimlerimizi arttırıyoruz, ama sizde 155'e anlık ihbarda bulunun... E iyide ben her gece her gece 155'i arayınca artık karşıdaki poliste ciddiye almıyor. Evde küçük bebeğimiz var geceleri bu öküzlerin yüzünden cam açamıyoruz sıcaklarda başladı ne yapacağım bilmiyorum. Bir ara havalı tüfekle sinek gibi avlamak geçti içimden ama sonra vazgeçtim bir kazaya sebep olur diye, valla çok dertliyim bu konuda
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.