Şimdi Ara

Bir insan egzozdan cikan sesten nasil bir haz alir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
2
Favori
14.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
271 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Ek olarak,1 milyon liralık arabanın sahibi birinin,mahalle arası sokaklarda arabayı mütemadiyen bağırtacağını hiç sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Niye olmasın ? Haftasonu istanbul bebek e yolunuz duserse izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

sen şimdi bunu beğenmiyosan git evcilik oyna
    Şehir içinde bu tarz sesler rahatsız edici oluyor evde uyuyan yada hasta çocuğun yada hastan oluyor adam bağırta bağırta geçiyor sokakta yürürken kulağını s..... r bana bu tur seyler saçmalık geliyor üreticiler mümkünse su seslerin sadece pistte açılmasını sehir icinde susturucunun her zaman açık olmasini sağlamalılar. Dediklerim görgüsüz büyük arabalari olan zenginler icinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 18 Mayıs 2018; 11:41:43 >

• asker konvoyları,düğün konvoylarıda yasaklanmalı.eskiden bukadar gürültü yapılmazdı insanlar gün geçtikçe daha görgüsüz oluyor nedense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ağla sevgili yurdum ağla.
  • Daha önceki akşam , cillop gibi bir Cayman geldi yanaştı ." Helal olsun , gidip 'cip ' almamış diye içimden geçirdim .

Ama sonra egzozu bağırtınca , yan masada taş dizen emekli dayılar , anasını selamladılar .

Yahu kime havan!? Dondurmacıdaki teyzelere mi? 5 liraya çiğ köfte dürüm yiyenlere mı?

Üstelik bağırıyorsun ama gidemiyorsun . Çünkü 30 m sonra kasis var .

Sciroccolar falan zaten ayrı bir komedi .

Yeminle tüylerim diken diken oldu. Typer sesi bir başka.

• quote:

Evcilik oynamak ergen gerilerinin işidir. Yetişkin insanlar bu tür faydasız işlerden (egzoz ve çakma xenon) uzak kalmayı tercih eder. Eğer bu yönde tercihi olmayan ve bunun adına zevk diyen kişiler varsa ki oldukça fazla sayıda var, sağlam bir psikiyatri uzmanı bulup gorunmeliler.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Alakası bile yok. Yetişkin insan sadece bu işlerin sokaklarda değil pistlerde yapılacağını bilir. Egzoz sesi her yaşta sevebilir bir insan. Siz otomobili A noktasından B noktasına gitmek için kullanıyor olabilirsiniz. Fakat bir çok insan otomobili ile hobi olarak uğraşır. Ayda 1 piste gider. Gecenin 3'ünde sokak arasında aracının egzozunu açıp kullanmaz. O yüzden genelleme yapmayalım.

Sizin faydasız dediğiniz bizim hobimiz.
    Pistte takılana kimsenin sözü olmaz ama etrafınıza bakarsanız bu işlerle uğraşan barzoların kaç tanesi piste gidip bu hobisi ile uğraşır. Piste gitmeden insanların yaşadığı ortamlarda bu tip rahatsız edici faaliyetlerde bulunanlara da kimse kusura bakmasın ama barzo tabiri oldukça yakışmaktadır. Şunu da unutmamak gerekir ki sizin hobiniz başkalarının fobisi, kabusu olmamalı yani birileri hobisi ile uğraşırken diğer birilerini rahatsız etmemelidir. Aslında bu durum tam olarak medeniyet ile alakalı bir durum ve ne yazıkki ülkemiz bu konularda oldukça geride. Baktığınızda Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde bu yahut buna benzer şeylerin yaşanmadığını, yaşansa dahi genele oranla çok lokal kaldığını göremeniz çok zor değil. Bu tür davranışlarda bulunan kişilere müsamaha gösterilmemesi ve kanun kural her ne ise uygulanıyor olması bunda baş etmen olup insanlar da birbirlerine karşı bizim insanımıza göre çok daha saygılı.

O yüzden çakma xenon ve egzozcu tayfası çok fazla küfür yiyor ve aslında onlarda bunu biliyor ve ne hikmetse umurlarında da olmuyor.

• Vizyon meselesi. Tipik örnekleri istanbul bağcılarda güngörende, ankara çinçinde, konya doğanlar muhacir pazarında görülür. 10bin tl lik arabalarıyla 100bin tl lik arabaya binme hissi yaşarlar. Çocukların bisikletlerine taktıkları incik boncuk türevlerini arabalarına takarlar. Ses sistemleri olmazsa olmazdır mesele kaliteli net temiz ses dinlemekten ziyade dışarıya bass sesini duyurmaktır. Çalan müzikler ya kalitesiz ağır arabesk ya da dıptıslı yabancı apaçi müziklerdir. Genelde kollarında yeşil renkli amatör saçma sapan dövmeler olur. Tahsil durumları genelde lise terktir. Düzenli işleri pek yoktur sık sık iş değiştirirler. %95i otçudur. Bu canlılara kesinlikle kız verilmemesi gerekir. Görüldükleri yerlerden sessizce uzaklaşılması sizin yararınıza olur çünkü hayattan bi beklentileri olmadığı için kolayca kavga çıkartabilme adam öldürebilme yetilerine sahiptirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Walla alıyorlar hatta senfoni gibi geliyormuş onlara :)

Edit: altinizdaki araba parasi kadar pahali eksozlar var,bunlara ne diyorsunuz merak ettim. Akrapovicler,innotechler,borlaataklar bunlari takan yarim milyonluk spor otomobillere dibiniz duser ama. Insanlarin hayatlarina,zevklerine karismayi ne cok seviyor bizim cahiller ya. Toplum icinde yasamanin getirdigi senin gozunde negatifliklerden biri,topluluk halinde yasamak zor geliyorsa edit oncesi yazdigimi uygula bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 18 Mayıs 2018; 14:26:11 >
  • Apartman önünde park ettiğim motosikletimi stok egzoz olmasına rağmen sabah çalıştıracağımda komşular rahatsız olmasın diye apartmandan uzaklaştırmadan çalıştırmıyorum. Sabahın köründe 240 kiloyu sağa sola ittirmekle uğraşıyorum. İnsanların vurdumduymazlığına anlam vermek çok zor.
  • 100C 125CC CG ilen gecen apaciler zaten bir kenara. La olm zaten sizin altinizda ki motor ne ki? Sanki R1 suruyormus gibi havalar. Bunlar egzosu matkapla deler. Birde kontak ac kapa yaparak egzos patlatirlar. COK COOL LAN.

Birde 250CC kullananlar var. Bak hadi onlarin sesi azda olsa guzel. Akrapovic takmis. Onu kabul ederim.

Birde R6 ve R1. 600-1000CC. Bunlar bagirtira bagirtita gecsin. Ses cikarmam ama saat gece 12.00 01.00 gibi gecmesin de.

Motordan daha kotu tofascilar var. 10.000 liralik arabaya 20.000 liralik modifiye yapanlar gordum sanayiide. Tuning yapan yer ile aramizda 200M var yada yok. Cok deli bass veriyor. Zaten subwoofer buyuk. Belli zaten. Bam bam bam vuruyor. Birde Teypten Bass'a +7 mi veriyor ne yapiyor. Dun gece evin onunden gecti. Arabadan gelen bass'i kalbimde hissettim. Muzik yok. O kadar bass var siz dusunun.

Allah'im. Su apacileri, tum multecileri, cingeneleri al at ulkeden yarabbi. 81 milyon ulkenin yarisi gerizekali, diger yarisi ondan da gerizekali..

• Bir arabanya cidden baktırtan , benim dahil bir çok insanın dibini düşürten olay
    Jant.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ang3l

100C 125CC CG ilen gecen apaciler zaten bir kenara. La olm zaten sizin altinizda ki motor ne ki? Sanki R1 suruyormus gibi havalar. Bunlar egzosu matkapla deler. Birde kontak ac kapa yaparak egzos patlatirlar. COK COOL LAN.

Birde 250CC kullananlar var. Bak hadi onlarin sesi azda olsa guzel. Akrapovic takmis. Onu kabul ederim.

Birde R6 ve R1. 600-1000CC. Bunlar bagirtira bagirtita gecsin. Ses cikarmam ama saat gece 12.00 01.00 gibi gecmesin de.

Motordan daha kotu tofascilar var. 10.000 liralik arabaya 20.000 liralik modifiye yapanlar gordum sanayiide. Tuning yapan yer ile aramizda 200M var yada yok. Cok deli bass veriyor. Zaten subwoofer buyuk. Belli zaten. Bam bam bam vuruyor. Birde Teypten Bass'a +7 mi veriyor ne yapiyor. Dun gece evin onunden gecti. Arabadan gelen bass'i kalbimde hissettim. Muzik yok. O kadar bass var siz dusunun.

Allah'im. Su apacileri, tum multecileri, cingeneleri al at ulkeden yarabbi. 81 milyon ulkenin yarisi gerizekali, diger yarisi ondan da gerizekali..
    Duke 390 aldığımda 2015 senesinde 400km olduğunda servise gidip dedim bunun sesini kısın. Stok egzoza müdahale edemiyorlarmış adam bana tel sünger koymamı önerdi. Denedim olmadı. Kısaca cc değil önemli olan kafanın içinde ki yapı.

• egzozdan hiç ses çıkmazsa huzur bulurum.
    O yazdigini uygulamasi gereken sensin. Toplumu huzursuz eden senin zevkin, dolayisiyla zevkini doyasiya yasamak istiyorsan az yeyip sehir disinda anirttiracaksin o motorunu/arabani. Arkadas yazmis zaten ama ben de tekrarlayayim, yedi sulaleni aniyoruz o sesi duydukca.

Orijinalden alıntı: talharo123

Az ye de sehir disinda mustakil ev al kendine :)

Edit: altinizdaki araba parasi kadar pahali eksozlar var,bunlara ne diyorsunuz merak ettim. Akrapovicler,innotechler,borlaataklar bunlari takan yarim milyonluk spor otomobillere dibiniz duser ama. Insanlarin hayatlarina,zevklerine karismayi ne cok seviyor bizim cahiller ya. Toplum icinde yasamanin getirdigi senin gozunde negatifliklerden biri,topluluk halinde yasamak zor geliyorsa edit oncesi yazdigimi uygula bu kadar basit.
    Herkes az yiyip sırf egzoz magandalarinin rahatı bozulmasın diye şehir dışında ev bulursa, şehir içinde kime caka sattigini sanacak bu maganda kesim.

Mevcut olan şehir içinde rahatsız edebilecekleri kimse kalmayınca, hani o az yiyip şehir dışında ev bulanlarin cogaldigi ve şehir dışı olarak tabir ettiginiz yerler şehir içi oldugunda magandalar kendi çapında eğlenmek için huzurlu ve masum insanların yaşadığı o şehir dışı yerlere giderse insanlar yeniden mi daha az yiyip daha şehir dışı bir yerde müstakil ev bulamak zorunda kalacak.

Biraz karmaşık bir post oldu sanırım ama anlamak isteyen her şekilde anlayacaklardir.

• 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    7 sulaleleri anildikca daha da zevke gelenler var hocam.

Simdi yazacak o da benim zevkim diye Yuzsuzluge bak yahu, toplum icinde yasamananin sarti diye sacmalamis bir de. Okudukca sinirleniyorum. Gercek medeni toplumlarda denesin bakalim kac dakika sonra tutuklaniyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.