Şimdi Ara

Bir insan egzozdan cikan sesten nasil bir haz alir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
2
Favori
13.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim sokaktan geçen bir şey var. Gece araba alarmlarını öttüre öttüre gidiyor. Kendi yetmiyor bir de alarmlar başlıyor. Tır altında kalsın diyesim var, vardır bu öküzü de seven üç beş kişi onlara yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzoz sesini sevmiyorlar. Dışarıya rahatsızlık verince kendilerini önemli etkili birileri zannediyorlar.
  • Bende aracıma varex egzoz alıcam . Bana göre egzoz sesinde bi sıkıntı yok lakin yanlamaları sıkıntı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene iskender ustaya yaptirmayi dusunuyorum egzoz. Yanlamayi da cok severim. Tam sevilmiycek tipim bu konuda.



    Ama bende ozellikle mobilet ve sahin seslerinden nefret ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Yüzde yüz katılmakla birlikte, yalnızca böyle bir araba (veya uçak, uzay gemisi vb.) olduğunda alacağın hazdır diyorum :D
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma beni her turlu aracin oynanmis egsozu rahatsiz ediyor yuksek ses cikardigi icin ama bi t5 boxer v6 v8 motorun mekanik sesi ise bambaska bir olay egsoz sesiyle daha aracin mekanik motor sesini ayirt edemeyip buraya sacma sapan pahali araclarin egsozundan rahatsiz olmuyorum demenin alemi yok



    3000 cc lik herhangi bir motorun egsozuna hondacilar sahinciler yada sciroccocular gibi tecavuz edilse oturdugunuz yerde duramazsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de bisikletlerimizin jantina plastik bir sey takardik. Surtunurken motor gibi ses cikardi. 10'lu yaslar. Bagirta bagirta gidenlerin seviyesini siz hesaplayin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Bir sen ayirt edebiliyorsun demekki ne diyeyim helal olsun :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldi sabredin 20 yil sonra tam elektirikli araclar cikinca viiiiiiiuuuuu diye sesten baska bisi duymayacaksiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız. Fakat hatırlatmak istediğim bir konu var. Motosikletlerde mantık aslında şöyle '' ne kadar ses, o kadar fazla farkındalık.'' Yani sesimi çok duyarsan beni daha erken farkedersin ve güvende olurum.
  • Kendisine ve 77 sülalesini kufredilmesinden haz alıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talharo123

    Arabalarimin eksozunda hicbir islem yok,4.000cc altinda bir aracima eksoz yaptirmam da peki bir soru. Nicin envayi markanin sonradan takilan binlerce dolarlik eksoz sistemleri ithal edilebiliyorken trafikte kullanilmasi yasak? Bana bunun cevabini verebilecek var mi?

    Edit: japonyada bir musterimiz arabalara duskunlugumu duyunca ferrari f430 scuderiasina bindirmisti. Araba manyak birsey,adam gitmis bir de 2x.xxx dolar degerinde eksoz taktirmis. Orgazmik bir sesi vardi aracin. Burada laf yapanlar 1 tur atabilmek icin boyle bir aracla do tunu verir adim gibi eminim. Dunyanin heryerinde var sizin gibi ciban baslari zaten ben onu gordum yani.

    Edit2: dur ben doyamadim yazacam. Ataturk havaalaninin oldugu semtte oturuyorum,her gece 300+beygirlik araclar tapa gaz geciyor oynanmis eksozlarla. Beni 1 gram rahatsiz etmiyor. Bu rahatsizliklwr biraz maddi imkansizliklar ve yasanilmamis deneyimlerden kaynaklaniyor benim gozumde.
    Silah kullanımıda yasak ama satışı setbest , alkol kullanımı yasak satışı serbest, 3 numara 4 numara cam filmi yasak satımı taktırması serbest vs vs uzar bu liste. Kanun uygulayıcıları uygulamada zayıf kalıyorsa bu kurallara uymakta kişinin insanlığına kalmış ...



    Bu arada Allah cc içimi biliyor ya ömrü billah lüks bir araçta hiç gözüm olmadı hatta benim olmayan hiç bişeyde gözüm olmadı , benim malım mülküm bana yeterde artar bile ama senin gibilerin gözü yüksekte demekki bir araca binmek için neler yapıyormuşsunuz hayret ettim ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 19 Mayıs 2018; 19:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 480mrt

    Simdi yazacak o da benim zevkim diye Yuzsuzluge bak yahu, toplum icinde yasamananin sarti diye sacmalamis bir de. Okudukca sinirleniyorum. Gercek medeni toplumlarda denesin bakalim kac dakika sonra tutuklaniyor.
    Millet olarak aşırı cahiliz hocam ne yazık ki. Bu cehaletimiz devletimizin halkın huzur ve refahı için kendi eliyle çıkarmış olduğu kural ve kanunları uygulamıyor oluşu ile zirveye çıkıyor. Otorite boşluk bırakınca insanlar başkalarına saygısını daha da kaybediyor ve bu durum bir süre sonra alışkanlığa dönüşüp normalmiş gibi geliyor insanlara.



    Kafayı çevirip gavur diye nitelendirdiğimiz toplumlara baktığımızda bizlerden çok daha muslumanca yaşadıklarını görüyoruz. Adamlar iciyormus kime ne bundan. Kimseyi rahatsız etmeden ne içerse içiyor. Ama bizim o insanlara gavur diyen kardeşlerimiz icip içip kuduruyor ve yemediği _ok kalmıyor ama sonuçta o gavur bizim maganda sütten çıkmış ak kaşık. Adamlar zina yapıyormuş, sanki bizimkiler yapmıyor. Onlar alan memnun satan memnun mantığı ile yapıyor ne yapıyorsa ama buna karşın bizimkiler etrafına kastediyor, tasallut ediyor, taciz ediyor, tecavüz ediyor hiçbir şey yapmasa rahatsız ediyor.



    Konu biraz egzoz meselesi dışına çıktı sanırım ama en azından bağlantı kurulabilecek hususlar. Ne zamanki inancımızı kendimize uydurmayı bırakıp inancımızın gereğini yaparız o zaman huzurla yaşanabilecek bir toplum haline geliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagızalp

    almış eline telefonu iki lise talebesi egzoz sesi çekiyosunuz. Allah şifa versin. Yarın büyü evlen çoluk çocuk olsun o çocukları zorla uyut ben görücem evciliğini o zaman. Şimdilik sana abilerinin yaptığı bu tarz apaçiliklerin süper bi olay gibi gelmesi normal.
    Yerleşim yeri içinde gazladıklarını düşünmüyorum bu video çekilirken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat çekmek için.
    Ben de varım beni de görün demenin en ayıca yöntemlerinden biriyle eyleme geçerler genelde. Mümkünse uzak durmakta fayda vardır.
  • 125 likler apaçi motorlar kübalar mondialler patlak egzozlulardan nefret ederim bunlar motorculara leke süren insanlar ama eğer 1000lik varsa o ses yapacak 200 beygir makine var 15 BİN devir çeviren normal ses yapması ferrarinin ses yapması gibi ama ufak motorlar sessiz olmalı kesinlikle nefret ediyorum onlar hepsi de apaçidir kasksız abuk subuk hareketler yaparlar iphonedan ucuz motorlarıyla motor demeye de şahit gerekir trafik polisimiz olsaydı keşke de yakalasalardı
  • Çocukken bisikletin lastiğine bi plastik falan bulup sıkıştırırdık, döndükçe tekerlek ses çıksın diye.

    Çocuktuk...

    Ama şu bi gerçek o ses bize spor yaptırıyodu ve daha yüksek çıkartabilmek için hep yüksek performans sürüyorduk.

    Egzos sesiyle mutlu olan adamlarınkide böyle bişi sanırım, sonuçta hepsi o araçları kendileri tasarlıyorlar, motorundan dizaynına kadar. Ortada büyük bi emek var ve bırakında adamlar rahat rahat bağırtsın. Yapabiliyosanız sizde bağırtın.
  • Omega 3 eksikliğinden hep bunlar.Bazı beyin fonksiyonları yeterince gelişmeyince birşeyleri anırtma ihtiyacı hissediyor bu kırolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Anliyorum canim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GıcıkAmca

    Vizyon meselesi. Tipik örnekleri istanbul bağcılarda güngörende, ankara çinçinde, konya doğanlar muhacir pazarında görülür. 10bin tl lik arabalarıyla 100bin tl lik arabaya binme hissi yaşarlar. Çocukların bisikletlerine taktıkları incik boncuk türevlerini arabalarına takarlar. Ses sistemleri olmazsa olmazdır mesele kaliteli net temiz ses dinlemekten ziyade dışarıya bass sesini duyurmaktır. Çalan müzikler ya kalitesiz ağır arabesk ya da dıptıslı yabancı apaçi müziklerdir. Genelde kollarında yeşil renkli amatör saçma sapan dövmeler olur. Tahsil durumları genelde lise terktir. Düzenli işleri pek yoktur sık sık iş değiştirirler. %95i otçudur. Bu canlılara kesinlikle kız verilmemesi gerekir. Görüldükleri yerlerden sessizce uzaklaşılması sizin yararınıza olur çünkü hayattan bi beklentileri olmadığı için kolayca kavga çıkartabilme adam öldürebilme yetilerine sahiptirler.
    ist bağcılarda oturuyorum,böyle tiplerden nefret ediyorum ,böyle tiplerle kapışmak dövmek istiyorum,gecenin 1 2 sinde son ses müzik + bas ile mahalleden geçiyor bu onun bunun evlatları kimsede çıkıp bişey demiyor ,yazık gerçekten çok yazık,böyle tipler azalarak bitirilmeli sürgüne yollanmalı .....




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.