Şimdi Ara

bir gün öleceğim için seviniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı benim gibi birgün ölceği için sevinen iyi ki ölüm var diyen
    Canı sen aldıktan sonra ölüm şeker gibi tatlıdır. Seninle olduktan sonra, ölüm tatlı candan daha tatlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whypicture -- 28 Mayıs 2013; 20:03:51 >

• var knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ölmek istiyorsan camdna atla da çok acılı bir ölüm olur bacak kemikleri kafatasına falan geçer
  • Yok.
    psikopatmisiniz lan

• var benim
  • hll knk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ölüm bilinciyle yaşamak güzeldir.

Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
    Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber?...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winneras -- 28 Mayıs 2013; 19:16:25 >
  • Var yalnız degilsin.
  • harbiden bazen düşünüyom iyiki ölüm var iyiki ölecem diyom ya ölüm hiç olmasaydı sürekli hakszılığa uğrasaydık hep sefillikle yaşasaydık en azından öbür tarafda haksızlığa uğramayız
  • Ölmek güzelde,geride miras bırakamamak kötü.Parayı kastetmiyorum miras olarak.
  • losing all hope was freedom

• hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: whypicture

var mı benim gibi birgün ölceği için sevinen iyi ki ölüm var diyen

ula yeni doom 3 bfg edition oynadım yeterince ölüm gördüm üstüne bu konu
  • Her canlı bir gün ölümü tadıcaktır
  • Ben. Sonucta oldukten sonra bu dunyada yasadigin seyler onemsiz olacak ondan sonra bu dunyada ne acilar cekmissin ne sorunlar yasamissin hepsi bos.

• Ben öldükten sonra Diablo 4 çıkarsa üzülürüm Dünyadaki pislik insanları gördükçe ölümün ne kadar da gerekli bir şey olduğunu iyi anlıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Ben. Sonucta oldukten sonra bu dunyada yasadigin seyler onemsiz olacak ondan sonra bu dunyada ne acilar cekmissin ne sorunlar yasamissin hepsi bos.

aynen öle burda haksızlığa uğradımda diyorumki en azından öbür tarafda başıma ne gelirse haksızlık olmayacak herkes ektiğini biçecek ama burada her halt beni buluyo her haksızlık beni buluyo
  • bende seviniyorum ama giderken tüm dünyayıda beraberinde götürmek istiyorum yada bi salgın filan olsun bütün dünyanın sonu gelsin
  • hocam bugünlerde içimde sebepsiz bir hüzün var ve başloğı görünce gözlerim doldu resmen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.