Bildirim
Bir Gece forumda takılırken Ss'Li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
C ile L birbirine uzak aslında klavyede ama anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Her gece 1 kutu dondurma mı yiyorsun?
Edit: Çikolata ile meyve de var orada. Herhalde tüm günün kalorisini bir gecede çıkarıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 3 Eylül 2014; 22:50:13 >_____________________________ -
Kaç kilosun kardeş? _____________________________ -
Bunu düşünmüştüm. Aslında bir gece yapacaktım da üşendim değiştirmeye.
Not: Beslenmeme hiç ama hiç dikkat etmem hayatımda su denen bir şey yok._____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
82 kardeş _____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
O 82 kilonun gitgide artması olası.
_____________________________ -
Hayır reis kilo almıyorum. 79-82 arası gidip geliyorum sadece
_____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Hayır reis kilo almıyorum. 79-82 arası gidip geliyorum sadece
İyiymiş o zaman.
_____________________________ -
Evet iyi ama uzun süre yaşamayacağım bunu bil
_____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
O kadar şekeri pek tavsiye etmem açıkcası. Forumda pek zihinsel aktiviteye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağlıklı beslenmiyorum ki dikkat edeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Sağlıklı beslenmiyorum ki dikkat edeyim.
Tabi sizin seçiminiz.
A.olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hapocod : Napayım sağlıklı beslenmeyi beceremiyorum hayatımdan suyu çıkartmış durumdayım sadece su saçımı yıkamaya vs yarıyor içmiyorum hiç ölüm yakındır
WISDOM : Eyvallah knk_____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
lanet gelsin sana. cnm cekti
_____________________________ ......HeRHaLDe HiÇ BüYüMeYeCeĞiM......
-
Obez misin?
degilsen spor yapiyor musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğer farklıysan, yalnızlığa mahkum oluyorsun.
Ben dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım. -
o değilde her gece bunları yiyorsan parası? _____________________________
Benzer içerikler
- karizmatik soyadlar
- r10 davetiye kodu
- rüyadan uyanamamak
- hayattan bıkmak
- punta cana puro
- bim para sayma makinesi
- çay bardağı emojisi
- discord açıldı
- dünyanın en büyük vinci
- bnd ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt