Şimdi Ara

BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone'a b.k atmaya çalışanların klasik listesi

Geçende biri konu açmıştı sevgilisiyle dışardayken bir şarkıyı duysalar ve sevgilsi ne kadar güzel bir şarkı dese açıp telefondan şarkıyı indiremicekmiş diye androide geçicem diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonylerde 3-4 kat guclu islemci var derken ?iphone da Cift cekirdek olmasi gucsuz oldugu anlamina gelmiyor geekbench te 1300 puan alan a6 islemcili iphone 5 2500 civari puan alan android telefonlardan cok daha stabil birde 6s i dusun

AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • paran mı bitti

• 3 yıldır iphone 5 kullanıyorum gram kasma yok o değilde siz telefona napıyorsunuz merak ettim doğrusu. 3 yıldır aralıksız güncelleme alan android telefon söyle bana hemde kusursuz biçimde iphone da numara silmeyi bulamadıysan kullanma zaten sen android kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Ben de bir daha android kullanmayacağım inşallah uzun kullanımda Android insanı daha yoruyor, telefon git gide şişiyor şişiyor. Takılmalar vs

Aynen dostum. Sırf şu androidde yaptığımız ikide bir arka plan uygulamalarını kapatma olayının olmaması için bile ios alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Dünya markası Apple Türkiye'de cihazı bozuk müşterilerine işkence gibi bir sistem başlattı. Gece yarısı sadece iki dakika çalışan randevu sistemine ulaşamayanlar aylarca bozuk ürünlerini tamir ettiremiyor. Ama bu sistemi iş bitirici bir aracı çökertti. Üstelik 50 liraya. İşte o hikaye

Appleın fiyakasını muameleci bozdu
    Türklere kurduğu 'randevu sistemi' ile adeta işkence çektiren, Apple iş bitirici bir aracıya teslim oldu. Nasıl mı? Önce size biraz sistemi anlatalım: Türkiye'de binlerce ürün satıp para kazanan Apple satış sonrası ortadan kayboluyor. Aldığınız ürün bozulursa yandınız. Çünkü bozuk telefonunuzu ya da bilgisayarınızı götürüp Apple'nin Zincirlikuyu'daki merkezine bırakamıyorsunuz. Randevu almanız gerekiyor. Buraya kadar her şey normal gibi. Ama randevu sistemi çok farklı çalışıyor. Öncelikle online olmanız şart. Ancak gece 00:00'da aktif olan online sistemde işlem için zamanınız sadece 2 dakika. O arada binlerce kişi hücum ettiği için size gün verilemiyor.

TANIDIKLAR VARSA...
    Başarılı olsanız bile verilen tarih haftalar sonrasını buluyor. İçeride çalışan bir tanıdık varsa işinizin daha kolay hallolduğu yönünde söylentiler de bulunuyor. Avukatlar bu sistemin 'Tüketici Kanunu'na göre dava konusu yapılabileceğini de açıklamışlardı. Vatandaş binlerce lira verip aldığı telefonunu tamir ettirebilmek ya da garanti kapsamında yeniletmek için mahkeme kapılarında sürünedursun, bir iş bitirici çözümü buldu bile. Olay İstanbul'da gerçekleşti. Okurumuz sistem arızası olan, yani kendi isteği dışında bozulan iphone marka telefonunu tamir ettirmek için Apple'a ulaşmak istedi. Tabi karşısına randevu sistemi çıktı. Aylarca uğraşmasına rağmen randevu verilmedi. Bu arada telefonunu kullanamadı mağdur oldu. Bir gün İstanbul'un büyük bir semtindeki 'teknik servis' tabelasına rastladı. Buradaki yetkili cihazını birkaç günde tamir ettirebileceğini, sadece 50 lira ücret vermesi gerektiğini söylediğinde sevinçten havaya uçtu. Gerçektende bozulan telefonu birkaç gün sonra yenilenmiş olarak teslim edildi. Aylardır çektiği eziyet bitmişti. Apple'dan randevu alamayanlara duyurulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Toplu isim neden silesin bi sorunun, derdin mi var. Bir veya iki kişi anlarım ama toplu silmek depresyon belirtisi gibi geliyor. Apple ında bu şekilde düşündüğüne eminim. Toplu kişi silme özelliğini, depresyona bağlı, asosyal yaşantıdan uzaklaştırmak için koymadığını söylemek isterim. Apple felsefi olarak seni yanlızlaştırmaktan çok sosyal bir hayat içinde var olmanı hedeflediğini unutma... O kadar insanı gerçekten silmeyi düşünüyorsan apple bu sorumluluğa giremez. O telefonu ilk eline aldığın anı ve heyecanı unutma. o insanları silip androidleşirsen iphone zaten hiç senin olmamıştır.

Şaka yapıyorsun değil mi

Yazılım diyorsunuz cyanogenmod uyumlu bir telefon alın iPhone mu androdi mi gorun.
    İyi akşamlar

• s6 dan yeni iphone 6 ya geçtim şikayetci olduğumdan değil biraz yenilik olsun diye samsung note 4 itibari ile telefon olayını güzelleştirmeye başladı ve s6 gerçekten iyi bir telefon tek kusuru şarzı az gidiyor onuda hızlı şarz olayı kurtarıyor biraz yazılım olayı son güncellemede gayet iyi durumdaydı tabi ben root lu kullanıyodum onunda etkisi var. iphone ise deişik bir telefon herzman insanı cezbedebiliyor ve siri mükemmel bi olay şarzı süresi çok hoşuma gitti bide hızlı şarzı olsa 10 numar olurmuş jb de yapınca tadından yenmiyor sonuç olarak s6 ve iphone 6 ikiside güzel cihazlar bana göre.

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Haber sitelerinde şöyle bir haber okudum. Doğru mu bu?

Dünya markası Apple Türkiye'de cihazı bozuk müşterilerine işkence gibi bir sistem başlattı. Gece yarısı sadece iki dakika çalışan randevu sistemine ulaşamayanlar aylarca bozuk ürünlerini tamir ettiremiyor. Ama bu sistemi iş bitirici bir aracı çökertti. Üstelik 50 liraya. İşte o hikaye

Appleın fiyakasını muameleci bozdu
    Türklere kurduğu 'randevu sistemi' ile adeta işkence çektiren, Apple iş bitirici bir aracıya teslim oldu. Nasıl mı? Önce size biraz sistemi anlatalım: Türkiye'de binlerce ürün satıp para kazanan Apple satış sonrası ortadan kayboluyor. Aldığınız ürün bozulursa yandınız. Çünkü bozuk telefonunuzu ya da bilgisayarınızı götürüp Apple'nin Zincirlikuyu'daki merkezine bırakamıyorsunuz. Randevu almanız gerekiyor. Buraya kadar her şey normal gibi. Ama randevu sistemi çok farklı çalışıyor. Öncelikle online olmanız şart. Ancak gece 00:00'da aktif olan online sistemde işlem için zamanınız sadece 2 dakika. O arada binlerce kişi hücum ettiği için size gün verilemiyor.

TANIDIKLAR VARSA...
    Başarılı olsanız bile verilen tarih haftalar sonrasını buluyor. İçeride çalışan bir tanıdık varsa işinizin daha kolay hallolduğu yönünde söylentiler de bulunuyor. Avukatlar bu sistemin 'Tüketici Kanunu'na göre dava konusu yapılabileceğini de açıklamışlardı. Vatandaş binlerce lira verip aldığı telefonunu tamir ettirebilmek ya da garanti kapsamında yeniletmek için mahkeme kapılarında sürünedursun, bir iş bitirici çözümü buldu bile. Olay İstanbul'da gerçekleşti. Okurumuz sistem arızası olan, yani kendi isteği dışında bozulan iphone marka telefonunu tamir ettirmek için Apple'a ulaşmak istedi. Tabi karşısına randevu sistemi çıktı. Aylarca uğraşmasına rağmen randevu verilmedi. Bu arada telefonunu kullanamadı mağdur oldu. Bir gün İstanbul'un büyük bir semtindeki 'teknik servis' tabelasına rastladı. Buradaki yetkili cihazını birkaç günde tamir ettirebileceğini, sadece 50 lira ücret vermesi gerektiğini söylediğinde sevinçten havaya uçtu. Gerçektende bozulan telefonu birkaç gün sonra yenilenmiş olarak teslim edildi. Aylardır çektiği eziyet bitmişti. Apple'dan randevu alamayanlara duyurulur.

Haftalar sonrasına değil tam 1 hafta sonrasına veriyor. İçeride tanıdığa gerek yok. Eğer randevu ile uğraşmayayım dersen, sabah 10'da gidiyorsun, akşamüstüne bir saat yazıyorlar. Eğer cihaz arızalı, açılmıyor, hasarlı ise, buna da gerek kalmıyor. Orada ilgileniyorlar. Evet yığılma olduğu doğru ama sistem çalışıyor. Onun dışında Genpa, KVK gibi servislere de götürebiliyorsunuz. Kısacası, yazılanlar yalan, gerizekalının teki yazmış.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• Bence sen sadece süt ic

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

S6 edge ile mutluluklar dilerim sana o zaman.

S6 konusuna bir bak bakalım forumda. Nasıl ağlama duvarına döndüğünü görürsün. Beni de androidden soğutup ios almaya iten s6 olmuştu.

Samsungun s6 edgesi alınmaz s6 edge plusı alınır

İphonedada 6s alınmaz 6s plus alınır ek özellikler vs hep plus modellerde oldu çünkü.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Benim ufak kiz bile(2 yasinda) silmeyi yapiyor, bence senin birak androidi telefon kullanman ariza.

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hocam Android daha beter, telefonu alıyosun, 4 ay sonra galeriye girmek işkence oluyor..
    Rehberden isim silememekten şikayet etmişsin, Android ile rehberi açman 10 saniye

En son 100 yıl önce Android kullandın herhalde Bir de büyük ihtimal samsung kullanmışsındır htc one m7 3 yıl olacak alalı hız konusunda hala cayır cayır maşallah.

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hocam Android daha beter, telefonu alıyosun, 4 ay sonra galeriye girmek işkence oluyor..
    Rehberden isim silememekten şikayet etmişsin, Android ile rehberi açman 10 saniye

En son 100 yıl önce Android kullandın herhalde Bir de büyük ihtimal samsung kullanmışsındır htc one m7 3 yıl olacak alalı hız konusunda hala cayır cayır maşallah.

HTC Sense'ye lafım yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.