Şimdi Ara

BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
6.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam müzik atmak neden işkence olsun ki

1)İtunes'i açın--sol üst köşede müzik simgesi var ona tıklayın ve oraya istediğiniz müzikleri sürükleyip bırakın kütüphaneye kaydetmiş olacaksınız.

2)Cihazı bilgisayara bağlayın--İtunes'i açın--sol üst köşeden cihazınızın simgesine tıklayın ve sol taraftaki menülerden müzikleri seçerek açılan menüden istediğiniz müzikleri atabilirsiniz veya klasör olarak olsun isterseniz yine aynı şekilde sol menünün altında yeni klasör oluştur var ona tıklayarak klasöre isim verin,istediğiniz müzikleri atın ve eşzamanla diyerek müzikleri atmış olursunuz.

Yazı biraz uzun görünüp işte bu kadar zor diyebilirsiniz fakat işlemleri bildiğiniz zaman 1-2 dk lık bi işlem oluyor.

Orijinalden alıntı: Ra06

Hocam müzik atmak neden işkence olsun ki

1)İtunes'i açın--sol üst köşede müzik simgesi var ona tıklayın ve oraya istediğiniz müzikleri sürükleyip bırakın kütüphaneye kaydetmiş olacaksınız.

2)Cihazı bilgisayara bağlayın--İtunes'i açın--sol üst köşeden cihazınızın simgesine tıklayın ve sol taraftaki menülerden müzikleri seçerek açılan menüden istediğiniz müzikleri atabilirsiniz veya klasör olarak olsun isterseniz yine aynı şekilde sol menünün altında yeni klasör oluştur var ona tıklayarak klasöre isim verin,istediğiniz müzikleri atın ve eşzamanla diyerek müzikleri atmış olursunuz.

Yazı biraz uzun görünüp işte bu kadar zor diyebilirsiniz fakat işlemleri bildiğiniz zaman 1-2 dk lık bi işlem oluyor.

Hocam zahmet etmissiniz tesekkur ederim ben de ayni sekilde yapiyorum ama insan kopyala yapistira alisinca zahmetli geliyor biraz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cold Fusion Energy, Inc.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kopyala yapıştır daha basit itunes kullanımı alışana kadar baya zor geliyor.
    int main()
    {
    printf("Life goes on başgan.");
    }
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaltnts

Reçetene iTools yazıyorum :)))

Programı indirmiştim daha önce. En son sürüm iTunes istiyor. Halbuki en son sürüme sahibim. Ama kabul etmediği için çalıştıramadım

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Ne iTunes'i hocam? Silin ne varsa Apple ile ilgili. Sadece iTools yükleyin. Kendi driver'ını bile kendisi kuracak :) iTunes yok bende öylece çalışıyor :)

Baksana hocam şuna :)) Bırakılır mı bu güzellik :)
     BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ? BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ? BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    }

• aaltnts kullanıcısına yanıt
    Şimdi farklı bir yerden (gezginler) indirdim çalışıyor hocam. Ben yarın sakin kafayla kurcalayayım bunu sağolasın

Cold Fusion Energy, Inc.
  • itoolsen.blogspot'tan da indirebilirsin :)

}
  • 2 gündür iPhone 6s kullanıyorum. Tek diyebileceğim dünya varmış. iOS'un insan duyularına uygun tasarlandığını anladım. Android hamallıktan başka birşey değil ve kullanımı doğal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 25 Ekim 2015; 23:08:26 >

Rehberden isim silmek gerçekten uzun iş gibi duruyor düzenle en alta in gereksiz bir uzunluk. İsmin sola veya sağa çekerek silmek (E-Postaları siler gibi) çok daha kolay olurdu. Çoklu silmek için program indirmek ise kusura bakmayın ama saçmalık.

Pil ömrü iPhone 6 için beni tatmin ediyor. Sabah 8 akşam 11.30 gibi tam gün götürüyor.

Elimde LG G4'te var Samsung'a göre daha stabil bir markanın amiral gemisi iPhone 6 ile kıyas yaptığımda kesinlikle IOS programları açma olsun menüde gezinme olsun hatta telefondaki tüm uygulamarı açarak oyun oynama oyundan çıkıp başka bir programda gezinme olsun çok daha başarılı. Özetle IOS çok daha stabil. 9.1 ile de 9.0.2'deki laglarda kaybolmuş durumda.

Fiziksel tuşlarda gayet sağlam. Bastığınızda kaliteyi kesinlikle hissediyorsunuz.

Gelelim müzik atma, video atma işine. Öncelikle bilgisayardan atılan fotoğrafları resimleri silememek saçmalığın önde gideni. Umarım ben yanlış biliyorumdur. Tek silebildiğim attığım mp3'ler oluyor.

Evet mp3 ve video indirememek gerçekten skandal. Güya orijinalci takılan Apple iTunes üzerinden korsan mp3'lerime izin vererek kendi içinde çelişiyor. Şu sıralar mp3 işini VLP isimli bir programla yürütüyorum. Offline çalışması olsun dinlediğim her şarkıyı bulması olsun gayet güzel bir uygulama hatta iTunes üzerinden attığım şarkılara da bu program üzerinden ulaşabiliyorum fakat indirdiklerim ile iTunes ile gelen mp3'leri bir türlü aynı listede birleştiremedim. Bunlarla beraber equalizerında da şarkıların üstünde olması daha pratik olmuş. İki saat ayarlara girip değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Video işini ise NetTube isimli programla hallediyorum. Youtube'da ki tüm videoları bu programla indirip offline olarak izleyebilirsiniz. Film işi ise artık Youtube'a bağlı. Ben telefonda film izlemediğimden dolayı pek takılmıyorum bu konuda.

Velhasıl kelam müzik indirme işi kolay fakat Android'de ki daha hoş daha samimi. Birde navigasyon için APK'ler olsun Data dosyalara ulaşmak olsun çok iyi. Ios tarafında JB olmadan 60 küsür ₺ bayılmak zorunda kalıyorsun. Yine WhatsApp'te müzik atmak lanet birşey! Bir takım program yardımıyla buda oluyormuş fakat hiç denemedim. Çokta önemli değil aslında isteyen müziğini gider indirir bu kadar basit Yeri gelmişken yine WhatsApp üzerinden gelen müzikleri de alamıyoruz herhangi bir program yardımıyla yapılır mı onuda bilmiyorum.

Bu arada Apple Safari olsun Chrome olsun kısacası tarayıcılar üzerinden resim, pdf dosyası indirmeyi Allah'tan yasaklamamış. Zaten bunlarda yasak olsa isterse 1 Milyon MP kamera 1 milyon işlemci koysunlar almam.

Bir küçük sorunda artık sizin için veya başkası için sorun olur mu bilinmez ama kaliteli uygulamalarla övünen AppStore'un içinde adam akıllı ne bir Kpss ne de bir YGS LYS uygulaması var. Olanlarda bir testten sonra para istiyor ki bunlar bile mağazada kısıtlı. Play Store ise bu konuda çok çok iyiler. Her Ayfonu olan özel üniversitede okuyacak yada memur olmayacak diye birşey mi var! Anladık Android'e göre pahalısın daha çok zengin telefonu(!) olarak lanse ediliyorsun ama dediğim gibi artık her kesimden öğrenci olsun mühendis olsun bu telefonu alan var. Şimdi diyeceksiniz sınava Ayfonla mı çalışacaksın diye ama otobüste olsun durakta olsun bir cep kitabı görevi görmesini isterdim.

Yazıyı da bayağı uzattım hem sizin dediklerinizi hemde kendi sıkıntılarımı paylaşmak istedim. Son olarak iPhone'dan bayağı memnunum şu bahsettiğimiz küçük pürüzlerde olmasa çok çok iyi olurdu.

• Hocam o saati, hava durumunu ve onların altındaki sözü nasıl yazdınız? Paylaşabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

16:9 fotoğraf çekebiliyorsun yanlışın var

Nerden yapiyoruz ayari hocam?

beyondf: Full-Screen Camera
    https://appsto.re/tr/ua4bM.i

Bunu kullanabilirsin

Ama full screen olmaması daha iyi daha geniş bi açıyla çekiyo

• Hocam GroovyLock tweak'in adı. Lakin şöyle bi durum var bu tweak kilit ekranına HTML ve CSS ile bildiğin web sayfası ekranları koymayı sağlıyor :) LS NOVA bendeki tweak ama türkçeleştirme yazılar falan bana ait :)

}
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    25. ayda bozulursa kalite programı dahilinde ücretsiz değişim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan JB falan lazım. iPhone maceram henüz 1 aylık olduğundan dediklerinizi pek anlayamadım. Bundan önceki iki telefonumda garanti konusunda çok çektim iPhone'da şimdilik JB gibi işlere girmek istemiyorum. Yinede cevabınız için teşekkürler.

}
  • Elindeki telefonu bırak ve samsung al. Resmen ağlıyorum
  • Toplu isim neden silesin bi sorunun, derdin mi var. Bir veya iki kişi anlarım ama toplu silmek depresyon belirtisi gibi geliyor. Apple ında bu şekilde düşündüğüne eminim. Toplu kişi silme özelliğini, depresyona bağlı, asosyal yaşantıdan uzaklaştırmak için koymadığını söylemek isterim. Apple felsefi olarak seni yanlızlaştırmaktan çok sosyal bir hayat içinde var olmanı hedeflediğini unutma... O kadar insanı gerçekten silmeyi düşünüyorsan apple bu sorumluluğa giremez. O telefonu ilk eline aldığın anı ve heyecanı unutma. o insanları silip androidleşirsen iphone zaten hiç senin olmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil0738

Bende android kullaniyordum onceden. Bende size dusuncelerimi söyliyeyim bakalim android o kadar iyi mi yada ios bu kadar berbat mı...
    Note 2 kullaniyordum
    Android e 10 tane uygulama kursan kasmaya baslar
    Rehbere girişi en az 2 sn gecikmeli diger uygulamari acarken veya arayuz filan hep kasiyor
    Markette ki uygulamalar cihaza gore degil surume gore yapiliyor ki buda her cihazda stabil calismiyor
    Note 2 de 3100 mAh olmasi lazim gunde iki defa sarj ediyordum suan iphone 6 kullaniyorum sabah 7 gibi aliyorum aksam 11 e kadar dayaniyor
    Samsung 2 gb ram e sahip bir cihaza lollipop vermedi
    İOS
    Bi kere kasma SİFİR yok yani beta surumu bilemem ama
    İstedigin kadar uygulama kur boyutu gb mb olsun farketmez sıkıntı yaratmiyor
    Markette ki uygulamalar cihazla o kadar uyumlu ve sorunsuz calisiyor ki bug hata gormek imkansiz
    Bende android den gectigim icin evet eski telefonumu yedekledim masa ustunden itunes den attim zaten yaptigin ayar tas catlasana 3 4 dk gerisi cihaz hallediyor eger boyle olmasa yok virus bulasti yok cihazım yavasladi deriz bence de olmasi gereken bu

Bunlar benim dusuncem katilan olur olmayan olur sizde düşüncelerinizi soyleyin

Note 2 gibi piliyle efsane telefonu 2 kere şrj edip ip6 ile 1 gün gidiyor lafından sonra okumadım

Symbol 1.5 dCi

Nikon D7500 &amp; Canon 7D Mark iii

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.