Şimdi Ara

Bir Böcek Türü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim evde özellikle yaz aylarında bir böcek türü görülüyor..Karafatmanın küçüğü gibi,karpuz çekirdeğine benziyor,uçuyor,çok hızlı yürüyor ve onu öldürmek için çok sert vurmak gerekiyor..Öldürüncede etrafa farklı bir koku yayılıyor..Var mı bu böcek türünü bilenler..Zararı var mıdır vs

• quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Karafatmanın küçüğü gibi,karpuz çekirdeğine benziyor,uçuyor,çok hızlı yürüyor ve onu öldürmek için çok sert vurmak gerekiyor.Öldürüncede etrafa farklı bir koku yayılıyor.

bilmece gibi oldu
  • bizim küçükken yazlıkta oluyordu çayır çimenlik felan varsa doğaldır. pek bi zararı olmadı bize
  • Komşularda da var mı? Yoksa sadece sizin evde mi?
  • b.k böceği diye geçer.Arada bir bize de gelirdi ama tek tük biz de odanın ışığını kapatıp balkonun ışığını açardık giderdi.
  • Valla bilmiyorum komşulardada varmı..Etraftaki en yakın çayır çimene 1-2 km var
  • karga ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu böcek nedir???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz bcöek türüne baktım arkadaşlar..Ona benziyor, o böcek türü olabilir
  • bizim bina nın bahçesindede var ya bişi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

b.k böceği diye geçer.Arada bir bize de gelirdi ama tek tük biz de odanın ışığını kapatıp balkonun ışığını açardık giderdi.

Evet o olabilir.Böcek demişken 250 tane toplamam lazım
  • şahsın vesikalık resmini koysan tahmin kolay olacak
    önden ve yandan vesikalık daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: __dI4u__

Valla o böceğe benzeyen bi böcek var tam anlattığın gibi yalnız çok küçük benim dediğim

Evet.Onun da ezilmesi zor hatta.Ezildiğinde çatırt diye bir ses çıkıyor.Boyu karıncadan biraz daha büyük ama kabuğu bayağı sert.Aynı böcekten bahsediyoruz sanırım.
  • Benim dediğim böcekte hemen hemen şu büyük karıncaların boyutunda..Fotoğraf için çok hızlı böcekler
  • fotoğrafını çekemiyorsan en azından kameraya çek öyle bakalım o kadar hızlı değildir heralde
    quote:

Benim dediğim böcekte hemen hemen şu büyük karıncaların boyutunda..Fotoğraf için çok hızlı böcekler

• abi sen ewi baştan asagı iLacLa en iisi o koLay geLe
  • quote:

Benim dediğim böcekte hemen hemen şu büyük karıncaların boyutunda..Fotoğraf için çok hızlı böcekler

Daha çok ışığa geliyorlar hocam.Evde klima falan varsa hiç pencere açmayın.Yoksa da ya bir tane klima alın ya da 20 ytl ye falan bir veya birkaç vantilatör alın.
  • he en fazla sıcar sen hıc sıcan bocek gormedınmı olum yasım 20 yınede sıcmam bıtmıyo depo bosalmıo sureklı dolduruyos bocek sıcsa ne olcah lan sen kendınınkıyle bı karsılastır bakem
  • Klima varda her dakikada çalışamaz ki o..Yarın yine gelecektirO zaman onu tüm DH'ye tanıtacam merak etmeyin
  • o dediğin böceğe bizim burda osuruk böceği diyolar başka yerlerde ne derler bilemem
  • Kalörfer böcü nün uçan olanımı ? Yani o kadar hızlı bi versiyonu çıkmışki resmen uçuyo ama ayaklarıyla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.