Bildirim
Bu tavşanın türü ne
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
büyük beyaz tavşan denir, özel bir türü yok.
_____________________________ -
Nasıl büyük bu yavru mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
TAVŞAN
Yapma yav ciddimisin ben bunu 2008 model polo sağ ön far sanmıştım sen demesen tavşan olduğnu bilemezdim
Neyse zaten bu avrupa geyik tavşanından yıllar yıllar önce türemiş teknik olarak gene tavşan avrupalıların işsizliği biraz araştırdımda tür bilmiyorum neyse
Yav birşey sorcam bu eleman keyfine tünel kazıyor girmiyor kumdan kale misali tavşan yuva yapmaz mı yani anlamadım bu pusuyor bir yere
Volkswagen Rabbit
birden fazla delik kazıp asıl yuvasını gizlemeye çalışıyor, yetişkin bir tavşan, tünel kazmayı çok sever
Söyle bir delik var oda çakılda ama başka yerler farenin saklandığü yer gibi karaltı altı kanepe altı gibi düşün ama bir yeri ince çağalı kazıyor zamanında inşaat için aldığmız
Size bir soru bu elemana kapının birisini açıyorum içeri giriyor dışarı çıkıyor içeri giriyor dışarı çıkıyor kundisi bir tel ile çevrili alan içerisini beğendi ondan ama kapıya neden böyle davranıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı