Şimdi Ara

Bir Aylık İyi Paralı İş Lazım [Öğrenci]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bana iş tavsiyelerinde bulunur musunuz? Tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerini anlatsın.

Kendim hakkında kısaca bi bilgi vereyim. Yaş 18. Lise son sınıfım yani haftaya mezun oluyorum. Anladığım konular bilgisayar ve telefondur. Daha önce çok farklı işlerde çalıştım amelelikten tutun da sürücü kursuna kadar. Ama daha önce çalıştığım yerlerden hiçbirine geri dönüp de çalışmam yani şartlar ağır parası az. Bu yaz iş arayan çok arkadaş vardır bu konunun birçok kişiye yararlı olacağını düşünerek konuyu başlatıyorum.

• Biraz başlıktan faydalanicam ama kusura bakma
    aynı özellikler bende de var ama ben alım satım gibi şeylerle uğraşmayı düşünüyorum bana da ticaret hakkında bilgi vercek birisi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

Biraz başlıktan faydalanicam ama kusura bakma
    aynı özellikler bende de var ama ben alım satım gibi şeylerle uğraşmayı düşünüyorum bana da ticaret hakkında bilgi vercek birisi var mı

o işi yaptım kardeşim. sermaye gerektiren birşey. hem de iyi kar yapmak istiyorsan gümrükten tanıdığın olmalı. kusura bakma ama bu böyle.
  • Sermaye var da gümrükten tanidik yok işte

• quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

Sermaye var da gümrükten tanidik yok işte

o zaman biraz araştırarak yapabilirsin ama çok zor. yani tecrübeyle söyliyim tamamen şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

Merhaba arkadaşlar, bana iş tavsiyelerinde bulunur musunuz? Tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerini anlatsın.

Kendim hakkında kısaca bi bilgi vereyim. Yaş 18. Lise son sınıfım yani haftaya mezun oluyorum. Anladığım konular bilgisayar ve telefondur. Daha önce çok farklı işlerde çalıştım amelelikten tutun da sürücü kursuna kadar. Ama daha önce çalıştığım yerlerden hiçbirine geri dönüp de çalışmam yani şartlar ağır parası az. Bu yaz iş arayan çok arkadaş vardır bu konunun birçok kişiye yararlı olacağını düşünerek konuyu başlatıyorum.

bir tane araba al yaptır şihin benzeri sat kara aklın ermiycek..

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Merhaba arkadaşlar, bana iş tavsiyelerinde bulunur musunuz? Tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerini anlatsın.

öyle bir sermayem yok. sermayem olsa da öyle birşey yapmam zaten. Ciddi cevaplar lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şehrindeki marketlere başvur.asgari ücret ya da 1000 lira para veriyorlar.üni öğrencisiyim 1500 alıcam marketten .başvururken bilmediğin ama öğrenmek istediğin programların hepsini salla daha yüksek maaş alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: flopy

şehrindeki marketlere başvur.asgari ücret ya da 1000 lira para veriyorlar.üni öğrencisiyim 1500 alıcam marketten .başvururken bilmediğin ama öğrenmek istediğin programların hepsini salla daha yüksek maaş alırsın

proğram derken? bi de hangi marketten 1500 alıyorsun?
  • e5
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

öyle bir sermayem yok. sermayem olsa da öyle birşey yapmam zaten. Ciddi cevaplar lütfen.

neresi ciddi bulamadın anlamadım

• İs agir olmayacak parasi da iyi olacak ustelik lise diploman disinda elinde pek birseyin yok. Oyle bir is bulursan bana da haber ver. Luks restoranlarda komilik kovala bahsisten goturursun.

• Aradığın şartlar için sana en yakın otoyola çıkman yeterli SSK yatırmazlar haberin olsun
  • ülke değiştirirsen belki aradığın şartları bulursun yada iyi bir torpil bul!! yada çok yakışıklıysan başka bir mesleğede yonelebilirsin! bura turkey koçum norweç değil! 18 lik vasıfsıza 600-900 tl den fazla vermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Haziran 2013; 14:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ülke değiştirirsen belki aradığın şartları bulursun yada iyi bir torpil bul!! yada çok yakışıklıysan başka bir mesleğede yonelebilirsin! bura turkey koçum norweç değil! 18 lik vasıfsıza 600-900 tl den fazla vermezler.

900 yeter bana ya. iyi para derken milyarları kastedmedim
  • up
  • quote:

quote:

şehrindeki marketlere başvur.asgari ücret ya da 1000 lira para veriyorlar.üni öğrencisiyim 1500 alıcam marketten .başvururken bilmediğin ama öğrenmek istediğin programların hepsini salla daha yüksek maaş alırsın

ms office autoCad matlab C ++ C mesela salla bunları gitsin :D
    Bursa da şaypada çalışıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flopy -- 9 Haziran 2013; 14:24:51 >
  • quote:

quote:

quote:

ms office autoCad matlab C ++ C mesela salla bunları gitsin :D
    Bursa da şaypada çalışıcam

maaş ne kadardır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.