Şimdi Ara

Bir aydır cinsellikle alakam yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun mu var bilmiyorum tamamen hissizlestim hiçbir şekilde cinsel dürtülerim çalışmıyor bir aydır hiç rahatlama yaşamadım kız arkadaşımla öpüşmek bile gelmiyor içimden ona dokunmadim bile doktora gittim geçici bir süreç olduğunu söyledi sizinde hiç böyle bir dönem geçirdiğiniz oldumu
    Yaş 28
    Sigara kullanıyor um
    Anti depresan kullanıyorum ama uzun zamandır kullanıyorum ondan olduğunu sanmiyorum.
    İlişkimin belirsizliginden kaynaklanıyor olabilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandıgın iki şeyide bırak incideki hayatınızı kökten değiştiricek olan şey başlığını oku.

• monotonlaşınca öyle olur
  • antidepresan yapabilir hemen yapacak diye bi kaide mi var belki zamanla hormonlarını düşürdü
  • 5 yıldır alakam yok.
  • 2011
  • Yengeyle ister istemez çok vakit geçiriyorsan natural biraz mesafe girerse aranıza canlanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paxera,paxil,cipralex ve eşdeğerleri ilaveten maprotilin,lustral,prozac ve eşdeğerleri yan etkileri arasında bünyeye göre değişmekle beraber cinsel isteksizlik, geç ejakülasyon, sertleşme bozukluğu gibi etkiler yapabilir.
  • Bir aydır cinsellikle alakam yok

• Arkadaşlar mastürbasyon bile yapmadım diyorum bir aydır normalde böyle birşey imkansız olmaması lazım

• Upup

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

Kullandıgın iki şeyide bırak incideki hayatınızı kökten değiştiricek olan şey başlığını oku.
    Neymiş o başlık? Önyargılı olmak istemem ama inci’den ‘hayatımızı değiştirecek bir başlık’ beklemek körle sessiz sinema oynamak gibi sanırım.

• Bende kıl dönmesi ameliyatı oldum iki haftadır yatıyorum, hesabah kalkan yer artık kalkmıyor aklıma karşı cins hiç gelmiyor.
    Bu antibiyotikler beni bitirdi.

• Manojok M kullanıcısına yanıt
    Başlığın anafikri 31 çekmemek, dopamin ve dopamin reseptörleri bukadar.

• Antidepresan'ın etkisi istediğin kadar uzun kullan bırakmadıktan sonra böyle. Kullandığım dönemlerde 2-3 saat asılıp boşalamadığımı bilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.