Şimdi Ara

bir ayakkabıya 500 tl vermek bence enayiliktir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazık git yerli al 100-150 liraya ölücek misin türk malı kullanmak kötü mü gavur malı giyince madalya mı takıyolar? zaten vietnamda yapılıyor alayı sanki amerikalıların almanların elinden çıkmış peh peh peh nasıl da kazıklıyolar. amerikalıları almanları yüceltmiyorum da onlar yapsa hadi diyelim işçi maliyeti yükselir de allahın gariban vietnamlısı işçi olarak 3 kuruşa çalışıyor.. sizde veriyosunuz bence aylık geliri 4000 liradan aşağı olupta alan adam bence akıl yoksunudur zaten.. merak etmeyin iphone kullanmıyorum bi telefonada 3-5000 lira verilmez

• 5000 liralık telefon kullanmayınca 500 liralık ayakkabı giymeyince biyeriniz eksilmiyo beyler önemli olan kişisel saygınlık ucuza da tarz olabilirsin ucuza da güzel telefonlar var. haa tek icraatınız 500 lira ayakkabıya vermekse tamam
  • Bencede.Sırf marka diye uyduruk ayakkabilara 200 TL den fazla verilmesi haramdır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçesi uygun olan gitsin alsın. yanlız bir şey fark ettim, bu ülkede iyi ayakkabılar 400-500 tl den başlıyor. o adidas, nike gibi popüler markaların 200-300 bandında ki tüm ayakkabıları çöp. o yüzden gittim 170 liraya Türk mali scooter aldım. kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 6 Haziran 2018; 2:5:28 >
  • aynen hocam.Onu bisiklet almadan önce de yaşadım.Millet gidiyor 3 binlik 4 binlik telefona para yatırıyor benim 1300 liralık bisikletime laf ediyorlar ya
  • Burada 400-500tl ye satılan ayakkabıyı amazondan 125tl(kargodahil) ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 6 Haziran 2018; 2:18:3 >
  • Parası olan alsın fakat bu ayakkabı fiyatları aşırı pahalı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alana koymuyor, alamayana koyuyor

Zenginin malı züğürdün çenesi...

Zengin arkadaşım iki ayakkabı atıyor hangisini alayım sence diye; birisi 1200 diğeri 1500 lira. Adamın durumu var alabiliyor ne diyeyim? Beğendiğimi söylüyorum bunu al diyorum. Enayisin knk zaaaa mı yazayım

• Tr de ne pahalı değil ki ? Açın bakın bir sırt çantası bir kamp çadırı bir laptop bir elektro gitar bir Kindle bir kobo bir deri ceket kaç paraya mal oluyor.

• Zengin adama o 500 tl 50 tl gibi gelir.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Dolar 4.60...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parası pul olan adama hiçbişey. Bana göre de israf ve gereksiz. 150-200 lira aralığında sıcak fırsatta her türlü ayakkabı denk getirilir, ha salomon vs olmaz başka bi marka olur

• Niye giymeyelim? Neresi enayilik? 20 birim kazanıyorumdur ona göre harcıyorumdur. Başkası 5 birim kazanıyordur ona göre harcıyordur. Neresi enayilik bunun?

• gencler herkesi kenidniz gibi kurus hesabi yapiyor sanmayin

sizin icin 5 liranin kiymeti, zengin adam icin 5000 lira ayni kiymette
    dolayisiyla inlarda ayni pencereden bakmazssiniz

ha cebinde 3 kurusu yok gibipde pahali seyler almak biraz sacma ama misal bu fiaytada ayakabi var
    https://www.beymen.com/p_valentino-sneakers_343652_10104

gencler parasi olan adam sizin gibi o siteden bu siteye bakmiyor, bosuna kasmayin kendinizi,
    yani mercedese binen , 900 bin TLlik evde oturan adam oturup 200 tl ayakkabimi giyer? vardir illaki ama o kisi ben degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

gencler herkesi kenidniz gibi kurus hesabi yapiyor sanmayin

sizin icin 5 liranin kiymeti, zengin adam icin 5000 lira ayni kiymette
    dolayisiyla inlarda ayni pencereden bakmazssiniz

ha cebinde 3 kurusu yok gibipde pahali seyler almak biraz sacma ama misal bu fiaytada ayakabi var
    https://www.beymen.com/p_valentino-sneakers_343652_10104

gencler parasi olan adam sizin gibi o siteden bu siteye bakmiyor, bosuna kasmayin kendinizi,
    yani mercedese binen , 900 bin TLlik evde oturan adam oturup 200 tl ayakkabimi giyer? vardir illaki ama o kisi ben degilim
    Kesinlikle katılıyorum istinyede insanlar milyarlar döküyor ve euro kurundan alıyorlar 500tl nedir ki?

• Son siparişim beş farklı ayakkabı oldu.

Ayakkabı fiyatları normalden fazla. Ve model maalesef az. Her hafta belirli beş mağazaya giderim ve genelde aynı tip ayakkabılar. Fiyatlara hiç girmiyorum. İsteyen istediğini alır. Saçma sapan şeylere para verirken normal karşılanırken ayakkabıya verince direkt enayi...

• 359 TL'ye aldığım Skechers ayakkabı daha 1 ayda şaftı kayınca ben de senin gibi düşünmeye başladım. Utanmadan bir de kargo parasını bana kitliyorlar inceleme yapmak için. 40 TL dedi kargocu lanet olsun dedim göndermedim. Bir daha bunların mağazasına gireni öpsünler.
  • Hocam yanliz aldiginiz marka ya guveniyosaniz verilir. Bende 500 liralik ayakkabiyi Romanya da biraz daha ucuza alabiliriyorum ama o ayakkabilar bana 5-6 sene gidiyor. Gecen sene Irlanda dan Pennys ten 7 euro ya bavulum kayboldu 2 hafta idare etsin diye ayakakbi aldim tam 1 yil olmadan bakkala gitme ayakkabisi oldu.

Bazen ucuz mal almak daha zararli oluyor o acidan. Nike adidas in super modelleri var her sene 1 cift alirim.
  • 300'den fazlaysa ben de almıyorum. Nike'dan geçen 280e aldım gayet memnunum.
  • Adana'da yım. Sahte Dexter yapıp satıyorlar. 40 ile 60 lira arası. Ayağım taraklı olduğundan ben de aldım. Orijinali ile arasında bir fark göremedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.