Şimdi Ara

bir ayakkabıya 500 tl vermek bence enayiliktir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaw yerli malı diyorsunuz eywallah bende şunu söyleyebilirim senede iki tane kinetix jump vs alacağıma bir tane Adidas,Nike vs alırım daha iyi. Öğrenciyken hep kinetix alırdım. Çünkü daha pahalısını alamazdım. Arkadaş hiç rahat değildi. Çorapla giyerdim yapardı çorapsız giyerdim yine yapardı. Mermer fayans yüzeyden geçmeye korkardım. Acayip gıcırdama yapardı. Derse girerken ve çıkışlarda parmak ucunda yürümek zorunda kalırdım. Yeni aldığın zaman iyi hoş ama bir kaç ay içinde rahatsız edici bir şekilde deformasyona uğruyor giymek istemiyorsun. Yeni atandığımda bir Adidas bir Nike almıştım. 3 sene oldu Adidas hala sağlam. Nike rengi gitti kuzenime verdim işte giyiyor yine sağlam. Neredeyse her markadan ayakkabılarım var hepsini denedim. En sağlamı adidas sonrasında Nike. Reeboklar sağlam ama tasarımlar pek iyi değil. Yerli malı ayakkabıya 50 tlden fazla vermem. İthal içinde min 100 max 150 benim kriterleim bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salomon'dan güzel bir ayakkabı beğenmiştim, alacaktım ama baktım ki yaz için uygun değil. Vazgeçtim. 650 TL gibi bir etiketi vardı.

Güzel, kaliteli, kendine özgü hoş bir tasarımı olan yerli ürün olsa onu da alırız tabi. Ama ben görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Haziran 2018; 13:1:34 >
  • Ayak büyük olunca mecbur kalenji giyiliyor. Hem ucuz hem rahat hem de uzun süre idare ediyor.
  • 250 lirada asagi duzgun ayakkabi yok zaten.Indirim varsa 230 falan oluyor iste.

• Uzun süre ayakta çalışan biriysen ayağın ile ilgili bir rahatsızlığın varsa alınır.Hatta daha fazla verilir.

Gereksiz Keyfi marka takıntısı için alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackles

Dolar 4.60...
    Yine bile Türkiye'deki ayakkabı fiyatlarından ucuza geliyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 6 Haziran 2018; 16:32:3 >
  • Ne alaka? Beni hiç ilgilendirmez isteyen 1000 TL lik ayakkabılardan koleksiyon yapsın. Banane yani.

• herkes bütçesine göre alması lazım adam 10 bin alıyosa 500 e ayakkabı alır ama 1600 a calısıp alıyosa dediğin gibi aptaldır
  • Öncelikle herkesin maddi durumuna göre sonra da fiyat/performans durumu daha da önemli. 4-5 öncesinden deriden den %55 indirimle 180 tl ye timberland bot almıştım. Tahminen 2 kış daha götürecek gibi görünüyor. Şuan 700 tl civarinda bot alacak olsam gözüm kırpmadan veririm. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim
  • 100 liraya plastik ayakkabı alıp leş gibi ayak kokusu + 2 aya yırtlacağına adam gibisini alırım giyerim 2 3 sene
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.