Şimdi Ara

Bir aralar Oziko vardı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni üyeler pek bilmez ama bir yıldan uzun süredir Oziko'yu göremiyorum forumda nereye kayboldu bu adam bileniniz var mı? kaliteli üyelerden biriydi.

• Forum terktir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Forum terktir kendisi.

niçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Forum terktir kendisi.

niçin

• Forum terk değilim yahuu Öyle diyince içime oturdu eskisi gibi vakit ayıramıyorum sadece konu dışına hiç girmiyorum ayda yılda bir stalk yapar oldum, niye öyle oldum bilmiyorum sevgilimden ayrılmış gibi hissediyorum -.-

• Oziko kullanıcısına yanıt
    Bu fake. İnanmayın. k harfine bakın anlarsınız. Kiril k ile yazılmış asıl Oziko latin k ile yazılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Oziko. Yanılmışım.

...

Nasılsın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şikayet ettim kusura bakma...

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Şikayet ettim kusura bakma...

Hocam kaç yıldır forumdasınız acaba? 2011 den beri bu forumdayım, siz de eskilerdensiniz sanırım.

• Sekiz yil olmus...

• Hazır maziden bahsetmişken

• İyii, bilg müh.'ü bırakıp konservatuvar sınavına girdim, ist ünide tiyatro okuyorum Dh'ye pek dahil olamıyorum ama Konu dışında kavrulan mizahımızı devam ettiriyorum

Nasıl gidiyor, oturdum eski mesajları okuyup gülüyorum şuan yaşanmışlık var ulan şu kutucuklar arasında

• Oziko imzasında her zaman baskı ile ilgili bir şeyler var. Adamı imzadan tanırsınız rahatlıkla
  • Oziko'yu severim, adam kaliteli mizah yapıyordu zamanında
  • oziko yazinca otomatikmen yaninda evillol cikiyor herhalde bu nasil konu la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayar mühendisliğine hazırlanıyorum. Garip geldi bırakan birisine söylemek. :d

Geçen sene istediğim üniversiteye yerleşemedim. Bu sene tekrar. 2. girişim olacak sınava.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Bilgisayar mühendisliğine hazırlanıyorum. Garip geldi bırakan birisine söylemek. :d

Geçen sene istediğim üniversiteye yerleşemedim. Bu sene tekrar. 2. girişim olacak sınava.

Bana göre hala mühendislikler içinde en seçilesi bölümdür, kaldı ki DH Geek bir insan için eğer mühendislik düşünüyorsa ilk tercihine bilg. müh. koyması çok da mantıklıdır yani :))

Benim zaten bölümle bi sıkıntım yoktu, sadece çalışmayı sevmiyordum, kod yazmaya arkadaşlarım kadar vakit harcayamayınca da dilleri düzgün öğreneniyordum motivasyonum düşüyordu, sahne sanatlarıyla tanışınca zaten apayrı bi zevk oluştu benim için o nedenle bıraktım (aslında kaydımı da silmedim sadece okul terkim )

Bakalım hayat ne gösterir günün birinde eski aktifliğime dönerim gibi de geliyo DH'de bazen ama zamanı gelmedi daha :D

DH çok bozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Bana göre hala mühendislikler içinde en seçilesi bölümdür, kaldı ki DH Geek bir insan için eğer mühendislik düşünüyorsa ilk tercihine bilg. müh. koyması çok da mantıklıdır yani :))

Benim zaten bölümle bi sıkıntım yoktu, sadece çalışmayı sevmiyordum, kod yazmaya arkadaşlarım kadar vakit harcayamayınca da dilleri düzgün öğreneniyordum motivasyonum düşüyordu, sahne sanatlarıyla tanışınca zaten apayrı bi zevk oluştu benim için o nedenle bıraktım (aslında kaydımı da silmedim sadece okul terkim )

Bakalım hayat ne gösterir günün birinde eski aktifliğime dönerim gibi de geliyo DH'de bazen ama zamanı gelmedi daha :D

Vay kardeşim benim beni hatırladın mı?

• Mantıklı cevaplarıyla hatırladığım bir üye, bıraktı sanırsam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.