Şimdi Ara

bir tane replik vardı.. bak koçum seni uzun zamandır takip ediyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bak koçum seni uzun zamandır takip ediyorum neden böyle saçma seyler açıyorsun senin yüzünden .....
    devam ediyordu böyle uzun bir paragraftı neydi tam olarak

• bak koçum seni uzun zamandır takip ediyorum, hep böyle saçma salak başlıklar açıyosun, benden sana bi tavsiye, açma!
  • bak kardeşim ben osmanlı padişahlarından biriyim. kusura bakma isim veremicem. ben kafirlerin kalbine kılıç sapladım. dünyayı kontrolüm altına almaya çalıştım. bütün imparatorluğumu düzene sokmaya çalıştım.gel gelelim bi sultana tutulduk. birgün geldi laptop almış dedi ki internete gir hünkarım senin dünyayı takip etmen lazım. birgün yine dünyayla ilgili haberlere bakarken donanımhaberle tanıştım. baya ilginç tipler falan vardı çileden çıkarttı beni. donanımhaber sahibini bulup idam ettirecektim ama bu ortam beni cezbetti. o açılan saçma sapan konular komik mesajlar her geçen gün içime işledi ve adeta dh ci oldum. o kadar mutluydum ki. saray adabından uzaklaşıp bu sitede kendim oluyordum. dilediğim şeyi söyleyip trollük edebiliyodum. adeta ben olmuştum. çok mutluydum. ta ki senin bu işe yaramaz boş mesajlarını görene kadar. bir mesajını gördüm ve sinirden elim ayağım titredi. pc yi yan yatırıp system 32 yi sildim montla sıvıştım herkese sen liselisin dedim ama hiçbirşey fayda etmedi. seni takip etmeye başladım. mesajlarını hergün okudum. böyle böyle ayağımı kaydırdın. bütün o imparatorluk şan şöhret bi anda gitti. artık fakir bir insanım. 1 tane bile askerim yok. saraydanda kovuldum. sen. evet evet sen. sen bana bunu yaptın. ama bekle mertis.. elimde kalan son şeyi yani kılıcımı sana batırmaya geliyorum. bekle beni güzel kardeşim. seni öldüreceğim.

• Sonunda jentine dokunduran bi yazıydı
  • güldüm
  • bak kardeşim,

nijeryada küçük bir kabilenin reisiyim. kabilemin modern çağa ayak uydurması için bir bilgisayar aldım ve bu siteyi buldum. herşey çok iyiydi. kabiledeki herkes mutluydu. ta ki senin paylaştığın bu konulara denk gelene kadar. kabilem dağıldı bu spesifik atriyonik konular yüzünden. uzun uğraşlar sonucu telefonunu buldum. sabahtan beri arıyorum cevap vermiyorsun. adresin de elimde. ilk uçakla icabına bakmaya geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 24 Ocak 2011; 21:52:23 >
  • bak kardeşim,

ben kuzey korede yaşayan bir çiftçiyim. adım ming huo. belki biliyorsundur komünist rejim burda halkın dış dünyayla bağlantı kurmasını, interneti, yabancı televizyonları yasaklamış durumda. inanır mısın dünya kupasında yenildiğimiz maçları bile 2 gün sonra izledik milletçe. ancak ülkemin güney kore'ye yaptığı son nükleer füze saldırısı sonrasında garip bir şeyler oldu ve oğluma yılbaşında amerikadan kaçak getirttiğim iphone ile şu an internete bağlanabiliyoruz. ama her internete girdiğimizde acaba gizli polis peşimizde midir, farkedip bizi içeri atarlar mı diye büyük korku yaşıyoruz. ama inanır mısınız bu siteyi buldum ve artık gizli polis falan umrumda olmamaya başladı. muson yağmurları yüzünden telef olan pamuk tarlamı bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. ama kardeşim bir haftadır bu huzurum da kalmadı, kardeşim diyorum çünkü kuzey kore'de biz herkese kardeşim diye hitap ederiz. kardeşim uzun süredir seni takip ediyorum, açtığın bu fantazi başlıkların beni delirtiyor, geceleri uyuyamıyorum, çocuklarıma şiddet uyguluyorum senin yüzünden. senin açtığın başlıklar ve verdiğin titreten capsleri düşünmekten belimi doğrultamaz oldum, kocalık görevimi yerine getiremediğim için karım güney kore'deki akrabalarının yanına kaçtı. şimdi kardeşim bu başlığını, kore'den türkiye'ye giden bir yük gemisinin gizli bölmesinden yazıyorum. evimi barkımı sattım 50.000 kuzey kore won'unu birleştirdim ve bu ülkeden kaçmanın bir yolunu buldum. kuzey kore polis teşkilatında internet biriminde çalışan amca oğlum sayesinde ip'ni ve adresini tespit ettim. sen; perişanlığın feryadı sen yuvamı yıktın, psikolojimi bozdun benim. ama bunların hepsini ödeyeceksin bu gemi türk kara sularına girdikten sonra. seni bulacağım ve senin açtığın bu güzel başlıkların, bana bir liseli gibi atar yapma çalışmalarının hepsinin bedelini teker teker ödeyeceksin. şeref yemini içtim liseli. artık benden kork, senin hayat damarlarını inletmeye g-e-l-i-y-o-r-u-m.

olay budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak kardeşim ben mağrada yaşıyorum dün tam mağramın önüne kanatlı demir bir kuş düştü içinden böle açılp kanan üserinde değişik semboller,tuşlar bulunan hareketli resimler gösteren bir alet düştü şans eseri açtım yanındada tirige modem yazan bişey vardı onu aletin bi tarafına sokmamla burayı bulmam bir oldu sonra mutlu mağra hayatım bitti nedenmi?
    Senin bu nalet olası mesajların yüzünden şimdi git ve montla mıç!!
  • merhabalar, ben 28 yaşındayım, askerden geleli tam 33 ay geçti, bu süre içinde kimse bana düzgün bir iş vermedi.
    askere gitmeden 2 ay önce, çok masumane, cinsellik barındrımayan ve bugüne kadarki tek ilişkimede son verdim. o günden bu yana h...içbir kadınla da yakınlaşmadım.
    annem ve babam emekli. ben karanlık bir odada bütün gün bilgisayar başında, onlarsa salonda evde pinekliyoruz. tek eğlencem barfiks, şınav ve 31 çekmek. birde arada koluma bıçakla şekiller çiziyorum.
    aslında doğuda yaptığım askerlik süresince yaşadıklarımdan dolayı 6 ay kadar psikolojik tedavi gördüm. pek faydalı olmayınca bıraktım. bazen gece yarısı bağırarak uyanıyorum ve koşmaya başlıyorum. birkaç kez bilinçsiz bir halde evdekilerin boynuna gece gece bıçak dayamıştım.
    anne ve babama göre işe girememem, birazda benim hatammış. haklı olabilirler çünkü; iş görüşmelerinde bu gerginliğimi hissetirmemden kaynaklanan sorunlarda yaşadım. iş görüşmelerindeki "stres testi uygulamalarında" fiziksel şiddete başvurduğum için artık okuduğum bölümle ilgili hiç bir işe çağrılmıyorum. aslında çok fazla bir harcamamda yok zaten. dolayısıyla arada bizim buradaki kiler markete geceleri mal indirmeye yardımcı olarak, harçlığımı çıkarıyorum.
    bu gibi iş aldığım günler, hayattaki tek sosyal aktivitem, tabiki donanım haberden sonra. ama orada ve hatta dh dışındaki hiçbir ortamda düşüncelerimi açmayı tercih etmiyorum.
    herkesin dediği gibi, gün geçtikçe daha da içe kapanan suskun bir tip oldum. bu durumun tek faydası artık komando olarak yaptığım asker halimden bile daha güçlü ve fit haldeyim.
    bütün bu zaman içersinde düşünmeye çok vaktim oldu. ilkokuldan bugüne kadar beni üzen tüm olayları düşündüm. sebeb olan kişileri tek tek listeledim. geceleri internet ve daha bi çok yoldan bu kişilerin adreslerine ve bilgilerine ulaşmaya çalıştım. oluşturduğum bu listede ilkokul öğretmenimden ortaokuldaki tarihçiye, eski kızarkadaşımın annesinden, iş görüşmesine katıldığım ik sorumlularına kadar birçok kişi var. bazende dhde beğenmediğim yorum ve nicklere göre, üyelerin bilgilerine ulaşmaya çalışıyorum, fırsat buldukça onlarıda listeye ekliyorum.
    apartman boşluğuna bakan odamın camına konan güvercinlere zaman zaman, sessizce yaklaşıp, çıplak elle kafalarını koparıyorum. gördüğün gibi çok sessiz hareket edebilme kabiliyetimi arttırmaya çalışmakla beraber bıçak kullanmaktada ustalaştım. bunda öldürğüdüm güvercin cesetleri ve koluma açtığım yaraların payı büyük. bu arada babamın yadigar tabancasına ve ateşli silahlara zaten askerdende aşinayım. bütün bunları neden mi anlatıyorum dostum?
    çünkü bunlar beni hayata bağlıyor ve bence bu uğurda ölmek bir şereftir. seninde bu forumda takılmandan dolayı aynı hisleri paylaştığını yani hayatta kendini önemsiz hissettiğini düşünüyorum. eminimki sende değer verildiğini bilmek ve gerçek bir amaç uğruna ölmek istiyorsundur. bugüne kadar hiçbir listeye giremedim demişsin. istersen benim listemde adın olabilir ve o listede olmanın ikimizede farklı şekilde kazandıracağı mutluluk ve onuru hakedebilirsin
    nedersin dostum?

özet: benim için önemli gördüğüm kişilerden oluşan bir liste hazırlıyorum, sende adını verebilirsin böylece en azından bizler birbirimizin değerini biliriz
    saygılar sevgiler

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 24 Ocak 2011; 22:06:10 >

• Ben bu repliğin Dh tan çıktığını sanıyordum ama...
  • Bak güzel kardeşim,

Ben vatikanın baş rahibi anstontanapoulos.Burdaki tüm halk sözlerime inanır ve herkes beni tanrının elçisi olarak bilir.Cennetten para karşlığı sattığım arsaların,kutsayacağım diye kandırıp birlikte olduğum kadınların sayısını unuttum.Dinimin gücünü internet üzerinden tüm dünyaya yaymak için geçen gün kathedralime bir bilgisayar aldım.İnternette gezinirken donanımhaber adlı siteyi buldum.Başlarda herşey çok güzeldi.İnsanların açtığı başlıklara bakıyor,saçma konular açıp eğleniyordum.ancak bir gün bir şey oldu.her zamanki gibi konu dışında gezinirken senin attığın inanılmaz derecedeki gereksiz mesajını gördüm.elimdeki şarap dolu kadehim yere düştü ve parçalandı.seni takip etmeye başladım.attığın her mesajda biraz daha sinirlerim bozuldu..senin attığın skimtronik mesajlar yüzünden halkla ilgilenemez oldum ve onlarda bunu fırsat bilip rönasansı başlattılar.şuan roma'nın en ıssız sokaklarının birinden atıyorum bu mesajı.Papa'ya son ricam olarak tanrıya senin adresini sormasını istedim.ve tanrı bana son bir şans olarak bahşetti adresini.evet kardeşim,artık adresin elimde.elimde kalan son altınla türkiyeye bir kayık kiraladım.geliyorum kardeşim,seni bulmaya geliyorum...

• DH'tan çıkmaysa daha iyi ya o zaman. Benim yanlışım varmış demek ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.