Şimdi Ara

Bir Anı-Aşık Olduğum İlk ve tek insan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 9 yıl önceydi. 2002 de üniversitenin ilk yılında idim. Ankaraya ilk defa okumak için gelmiştim. Kızılayda Gima olarak bilinen bir alış veriş merkezi vardı. Yıllardır ankaraya gitmedim ama şimdi ismi değişmiş sanırım. zaten Ankaralılar yada ankaraya bir kez bile gelmiş olanlar gimayı bilirler. Herkes ya gimanın önünde, yada ykm nin önünde buluşur. Buranın alt katında bir kafeterya vardı o yıllar. Orada çalışan bir kızdan hoşlanmıştım, bir kaç gün gelip gittikten sonra masama gelip ne içmek istediğimi sordu. bende birazdan kalkacağım teşekkür ederim dedim, oda kendisinin ısmarlamak istediğini söyledi sanırım bi kaç gündür onun için oraya geldiğimi anlamış ama benden bir tepki beklemeyince o bişeyler yapmak istemişti. Onunla böyle tanışmıştık. O yıllarda cep telefonu bu kadar popüler değildi en popüler telefon 3310 idi ve 200 tl civarında idi. Ne benim ne de onun telefonu vardı. ben yurtta kaldığım için sabit numaram yoktu, oda ailesi ile kaldığı için sabit numarasını verememişti. Bir Süre sonra o işten ayrıldı. Biz her buluşmamızda bir daha ne zaman ve nerede buluşacağımızı kararlaştırıyor, o saatte orada oluyor idik. Yine bir gün akşam 6da YKM nin önünde buluşmak için sözleştik. 6 yA 5 kala yağmur yağmaya başladı, onu beklemek istedim ama çok yağıyordu onunda bu yağmurda gelebileceğini düşünmemiştim, o yüzden yağmur dinene kadar oradan ayrıldım, yağmur geçtikten sonra gidecektim. Yağmur bittiğinde 6:30 civarı idi, ama ben oraya gittiğimde o yoktu. saat 7 ye kadar bekledim ama gelmedi. Belki çıkmaya devam etsek bir gün zaten ayrılacaktık, ama aşkın ve mutluluğun, o heyecanın en tatlı yerinde kalması o aşkı hep içimde yarım kalan bişeyler olarak hatırlatıyor bana.. Onu bir daha hiç görmedim. Zamanla yüzünü bile hayal meyal hatırlar oldum ama sıcaklığı hala içimde...

• eğer anlatıkların masal değilse keske kafeye gidip kızın kim olduğunu ögreseydin benimde böle bir durum oldu yakında belki foruma anlatirim
  • Doğrusu orda çalışan bir kişiye sordum tanığını ama işten ayrıldığını söyledi. nasıl ulaşacağımı bilmediğini öyledi. Yalan söylüyor olsaydı bile orada ne olur yardım edin, onu kaybettim diyemedim. zaten soruyu bile utana sıkıla sordum neden utanıyorsam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangmuch -- 4 Ekim 2011; 16:31:40 >
  • salaklık etmişin ordan niye ayrılıyon orayı görebileceğin kapalı bir yerin altına geç bekle yani seninki de iş mi şimdi
  • Kötü olmuş sizin için.
  • büyük ihtimal kız yağmurda gelmiştir seni göremeyince yağmurda bile beklemiyor diyip gitmiştir.
  • kızı bulmak ısteyen adam heryerde bulur telefon numarasından calıstıgı cafeden vb vb bulurda bulur abı , ben görmek ıstemedıgım adamları göruyorum nedense böyle yerlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yağmurun altında da olsa bekleseydin keşke
  • Hic mi merak etmedin ozaman kızın gelip gelmediğini yani illaki ismini soyismini hatirliyorsundur faceden bulmaktami istemedin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNDeR -- 4 Ekim 2011; 16:36:51 >
  • Bu Ankara kızları mı böyle bilmiyorum da bana da buna benzer bir şey olmuştu iki dakika da satıyorlar
  • Yağmur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

Hic mi merak etmedin ozaman kızın gelip gelmediğini yani illaki ismini soyismini hatirliyorsundur faceden bulmaktami istemedin ?

facebooktan çok arattım ama ismi ve soy ismi çok konulan isimlerden. binlerce sonuç geliyor. zaten bir çoğunun profil resmi yok yada seçilemiyor. oda facebookta adresi varsa ve gerçek adıyla kaydolmuşşsa. yani facedede çok aradım ama bulamadım.
  • Burdan çıkarılacak sonuç: G*te giren şemsiye açılmaz.İbretlik gardaşım
  • Hüzünlendim cidden.

Dinle de kendine gel.
  • Ben aşık olduğum kızdan kaçarken onu görüyorum adam arayıp bulamıyor.
  • Keşke mail adresi , icq veya msn filan alsaydın
  • Üzüldüm senin adına
  • Kanka üzülme facebook bunun için var. Yaz adını soy adını mutlaka çıkar

edit: demişler zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremg -- 4 Ekim 2011; 18:11:02 >
  • bazen düşünüyorumda boşuna mı seviyorum onu hala. Nasıl olsa ayrılırdık heralde bu kadar zamandır.
  • Hep kalbinde o, onu unutman neredeyse imkansız. Ama şunuda kafandan çıkartma, en büyük hatayı sen yapmışsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.