Şimdi Ara

bioxcin kullanan arkadaşlara sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar 20 gndr bioxcin kllanıyorm saçlarım eskisigibi döklyo hatta daha fazla döklyo. normal mi ilk gnlerde dökülmesinin arttması yoksa bırakmalımıyım acaba bioxcin kullanmayı. her gün akşam 12 de yıkıyorum saçlarımı uyumadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardinal17 -- 30 Ekim 2012; 16:38:03 >

Orijinalden alıntı: qarizmatip

arakdaşlar 20 gndr bioxcin kllanıyorm saçlarım eskisigibi döklyo hatta daha fazla döklyo. normal mi ilk gnlerde dökülmesinin arttması yoksa bırakmalımıyım acaba bioxcin kullanmayı. her gün akşam 12 de yıkıyorum saçlarımı uyumadan önce.

tabiki normal 2 günde 1 yıka ama ilk 2-3 ay bi alışsın döksün sonradan sıklaşır kalınlaşır
    ben çok memnunum 5 ay falan oldu dökülme yavaşladı çok şükür
    kandırmaca falan değil milelt kullanmayı bilmiyor kötülüyorr genetiktir varsada
  • Ben yaklaşık 2 senedir Bioxin şampuan kullanıyorum. İlk bir kaç ay dediğin gibi dökülmeler devam etti. Hatta yastığa baktığımda sanki daha fazla dökülmüş gibi görüyordum. Sonra dökülmeler azaldı. Bi süre sonra 3-4 tel anca görüyordum yastıkta ki bu da normaldi. Ama bu süre içinde dökülme azalsada saçlarım cansızdı. Hergün saçımı yıkadığım için bir gün yıkamama gibi bir durumum olamazdı hemen yağlanır ve çok daha cansızlaşırdı. Sonra bioxin serum kullanmaya başladım. 1 hafta kadar kullandım birşey değişmedi sonraki haftalarda gözle görülür bir hacim kazandı saçlar. Daha önce elimi attığımda saçların seyrekliğinden saç derime çok rahat dokunabilirken şimdi saçlarımın o bölgeyi doldurduğunu hissediyorum. Fakat yeni saç çıktığından değil olan mevcut saçların güçlendiğinden ve kalınlaştığından die düşünüyorum.

Bioxin serum'u bıraktığımda 1 hafta sonra tekrar cansızlaştığını gördüm. Burdan şunu anladım. Şampuan çokta etkili değil. Ama serum gerçekten etkili. ama oda kullanıldığı müddetçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkayhan

Ben yaklaşık 2 senedir Bioxin şampuan kullanıyorum. İlk bir kaç ay dediğin gibi dökülmeler devam etti. Hatta yastığa baktığımda sanki daha fazla dökülmüş gibi görüyordum. Sonra dökülmeler azaldı. Bi süre sonra 3-4 tel anca görüyordum yastıkta ki bu da normaldi. Ama bu süre içinde dökülme azalsada saçlarım cansızdı. Hergün saçımı yıkadığım için bir gün yıkamama gibi bir durumum olamazdı hemen yağlanır ve çok daha cansızlaşırdı. Sonra bioxin serum kullanmaya başladım. 1 hafta kadar kullandım birşey değişmedi sonraki haftalarda gözle görülür bir hacim kazandı saçlar. Daha önce elimi attığımda saçların seyrekliğinden saç derime çok rahat dokunabilirken şimdi saçlarımın o bölgeyi doldurduğunu hissediyorum. Fakat yeni saç çıktığından değil olan mevcut saçların güçlendiğinden ve kalınlaştığından die düşünüyorum.

Bioxin serum'u bıraktığımda 1 hafta sonra tekrar cansızlaştığını gördüm. Burdan şunu anladım. Şampuan çokta etkili değil. Ama serum gerçekten etkili. ama oda kullanıldığı müddetçe.

bende bir aya yakın oldu ve saçlarımdaki dökülmeler azaldı farkındayım. ve şuanda daha canlı duruyo saçlarım alnımın açık yerleri eskisi gibi görünmüyo doldu adeta :D memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogaine kullanan var mı?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamşeytanı

hiç bir faydası yok bioxinin.ben 2 senedir kullanıyorum bi faydasını göremedim.en iyisi yeşil sabun kullanmak.

faydasını görmediyseniz, 2 senedir neden kullanıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Altay Han

quote:

hiç bir faydası yok bioxinin.ben 2 senedir kullanıyorum bi faydasını göremedim.en iyisi yeşil sabun kullanmak.

yüzyılın sorusu :)

quote:

quote:

Çünkü inat ettim.işe yarayacaksın,o kadar para veriyorum sana dedim durdum hep.etkisini belki geç gösterir diye düşünmeye başladım zamanla.sonraları ise biraz daha sabredeyim derken bi bakmışım iki sene geçmiş.tek bi etkisi oldu o da saçlarımın yerine göğüs kıllarımın çoğalmasıdır.azıcık minnacık olan tüyler bioxin sayesinde ülke kurdular göğsümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1,5 senedir DÜZENLİ kullaniyorum 4-5 inci ayindan itibaren dokulme durdu suan iyi gidiyor

Not:sadece bioxcin forte sampuan kullaniyorum
    Dipnot:duzenli kullaniyorum
    Yerindibinot:hergun kesin yikiyorum ve kafamda 3-5 dakka bekletiyorum
    yerinyedikatdibinot:ise yaradi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ECZACI
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü inat ettim.işe yarayacaksın,o kadar para veriyorum sana dedim durdum hep.etkisini belki geç gösterir diye düşünmeye başladım zamanla.sonraları ise biraz daha sabredeyim derken bi bakmışım iki sene geçmiş.tek bi etkisi oldu o da saçlarımın yerine göğüs kıllarımın çoğalmasıdır.azıcık minnacık olan tüyler bioxin sayesinde ülke kurdular göğsümde.

allah da seni güldürsün güldürdün beni :)

• _____________________________
    www.medikalo.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.