Şimdi Ara

Rogaine kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kullanıyorum da sormak istediim olay: acaba bu kaçak yollarla amerikadan türkiyeye gelen losyon sahte mi...
    Çünkü kullanma kitapçığındaki ve şişenin üstündeki yazılar hep yanlış ve bu yanlışlar o kadar bariz ki çok az ingilizce bilen biri bile çok rahat anlayabilir ...
    Ürnek: dead yerine ded, loss yerine los, your hair yerine yourhair zıttırı zıttırı diye uzayıp gidiyor..

anlamadım valla ne iş?
    TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedstar_16 -- 13 Şubat 2005, 13:14:32 >

• Kullananlar şunu söylüyor: Saçsız yerden saç çıkartmıyor ama kalan saçları gürleştiriyor o anlamda işe yarıyormuş ama çok az. Mesela genetik olan saç açılmasına etki etmiyor fakat strres ve hastalık gibi meydana gelen dökülmelere etki ediyor.
    Bunu bir tanıdığım kulandı. Kullanmadan önce saçları tepeden açılmıştı, kullandıktan sonra tepedeki saçlar biraz kapanır gibi oldu ama kişi hala kel gibi gözükmekten kurtulamadı. Onun yorumu ise "verdiğin paraya değimiyor" oldu. Hadi komple kapatsa neyse, söyle bir miktar siyahlaşıyor felan.
    Bu rogaine'in atası minoxidyl var onu da kullanan var onun da bi b*ka yaramadığı söyleniyor.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.
    They don't care about us
    *** Hiç sorun değil biz herkesi umursuyoruz. Çünkü biz büyük bir milletiz. ***
    *** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

regain in ayrıca empotens yani cinsel libidoyu yani cinsel potensi yani seksüel güçte azalmaya yol açtığını biliyordunuz umarım yani....

şuan bunu eczaneden yazıyorum (nöbetçiyim) şuanda dünyada saç çıkarttığı kesin olarak tescil edilmiş tek ilaç ve tansyon ilacı olarak üretildi (her nekadar solusyon da olsa şaç dibi emilsyonunun yüksek olması sebebi ile düşük tansiyon rahatsızlığı olanlara tavsiye etmiyorum...) cinsel gücü azaltması da bu sebep ile olabilir... ama losyon olarak kullanılması bu ihtimali çok aza indirgiyor...enaz 3-6 ay arası kullanılmalı we gerçekten sonuç alınıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 12 Şubat 2005, 22:56:20 >

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba

• KKM, bunun fiatı ne kadar tr de rahat bulunuyor mu ya da sen bunu yazdım diyorsun sen nerdesin? selam
    *** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
  • ben şuan istanbul K.köy tarafında (anadolu) eczanede nöbetçiyim... ablam eczacı.. tahmini fiyatı 80-100YTL arası kutusu(Resmi olmadığı için fiyat değişken olabilir) Bir kutu tahmini 1 ay kadar gidiyor (losyon) TR' de her gittiğin eczanede hazırda bulunamayabilir ama mutlakaa temin edebilecekleri bir yer wardır....

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER

ben şuan istanbul K.köy tarafında (anadolu) eczanede nöbetçiyim... ablam eczacı.. tahmini fiyatı 80-100YTL arası kutusu(Resmi olmadığı için fiyat değişken olabilir) Bir kutu tahmini 1 ay kadar gidiyor (losyon) TR' de her gittiğin eczanede hazırda bulunamayabilir ama mutlakaa temin edebilecekleri bir yer wardır....

Eczanede takıldığına göre rogaine eline geçmiştir, kutunun üzerinde ve kullanma kılavuzunda yazılan yazılarda imla hatası var mı çünkü benim kullandıklarımda var ve acayip uyuz oldum sanırım sahte ürünü bana geçirdiler
    Ginseng hapı kullanan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Vitamin kullanan varmı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enlarge Your Pennis ilacı değil mi bu?
  • hocam konuyu bitirdin walla
  • kutu elimde yok ama biara sipariş için elime geçmişti.... detaylı incelemedim imla hatası war mı yok mu diye??? (Not: ben eczacı değilim ablam eczacı.. nöbetlerde yardımcı oluyorum gece sabahlayarak)

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.