Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

1.5 yil once bu yama ile bitirmistim. Oyun guncelleme vs almadiysa uyumludur hala diye dusunuyorum.

eyv dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yama re sürümü ile uyumlumu şuan steam de indirimde ona göre alıcam. Buarada normal sürümü yok steam de sadece re var ne yapmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    1-2 sayfa öncelerde bir arkadaşımız yamayı re sürümüne uyarlamıştı.Sadece font sorunu vardı galiba.Kendim denemedim ama elimde mevcut.Birde o arkadaşa soralım net bir cevap alabiliriz belki.

http://www.dosyaupload.com/hh1K
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

1-2 sayfa öncelerde bir arkadaşımız yamayı re sürümüne uyarlamıştı.Sadece font sorunu vardı galiba.Kendim denemedim ama elimde mevcut.Birde o arkadaşa soralım net bir cevap alabiliriz belki.

http://www.dosyaupload.com/hh1K

Sagol hocam oyunları deneme şansım yok çünkü şuan pc elimde yok birkaç haftaya alacağım. Ben alana kadar iade süresi falan geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bitane font inatla Türkçe karakterlere destek vermiyor. Oda ana menüdeki font. Diğerlerinde sorunu hallettim. Boş vaktimde yeniden deneyeceğim. Olmaz ise ana menüdeki fontu değiştireceğim. Üç gün içinde güncel sürüm ile destekli yamayı paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

Bitane font inatla Türkçe karakterlere destek vermiyor. Oda ana menüdeki font. Diğerlerinde sorunu hallettim. Boş vaktimde yeniden deneyeceğim. Olmaz ise ana menüdeki fontu değiştireceğim. Üç gün içinde güncel sürüm ile destekli yamayı paylaşacağım.

Merhaba,

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar, Bioshock güncel versiyon üzerinden denemelerimi yaptım ve ne yazık ki ana menüdeki font Türkçe karakterleri göstermiyor. Bu yüzden ana menüdeki fontu başka font ile değiştirdim. Genel olarak tüm karakterler destekleniyor fakat nedendir bilmiyorum ama bazı fontlarda kayma oluyor. Tabii okumaya engel değil.
    Ben şimdilik bu kadarlık bir düzenleme getirebildim. Programcı arkadaşlarında destek olarak el atmalarını rica ediyorum. En azından benim yaptığım üzerinden düzenleme getirebilirler. İyi oyunlar dilerim.
    http://s3.dosya.tc/server12/1k5pka/Bioshock_Remastered.rar.html
    http://www.mediafire.com/file/acf2yqbqxud19qa/Bioshock+Remastered.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 3 Temmuz 2017; 0:36:45 >

Eline ,emeğine sağlık.
  • bende şimdilik sorun çıkarmadan çalışıyor dosyalar.

• Yıllar sonra nihayet Bioshock 1-2 Türkçe olmuş acayip canım çekti be! :) Böylesi altyazı çevirilerinde emeği geçen herkesin ellerine gözlerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 15 Ağustos 2017; 9:6:54 >
  • merhaba ilk mesajdaki link normal sürüm içinmi remastered içinmi? remastered için denedim launcher oyun dosyasını bulmuyor? yardımcı olabılecek bırısı varmı ?
  • Merhaba, ilk mesajdaki eski sürüm için. Bu konu altında başka bir arkadaş bizim yamayı remastered'a uyarladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Merhaba, ilk mesajdaki eski sürüm için. Bu konu altında başka bir arkadaş bizim yamayı remastered'a uyarladı.

merhaba peki teşekkür ederim.
  • Türkçe yama remastered ile uyumlu ama Remastered versiyonu çok takılıyor.Nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

Türkçe yama remastered ile uyumlu ama Remastered versiyonu çok takılıyor.Nasıl düzeltebilirim.

Takiliyor derken yamadaki altyazi mi takiliyor yoksa oyun mu takiliyor yamadan dolayi

• Oyunu türkçe yama ile bitirdim.Yalnız başlarda nedense çok takıldı oyun.Herhalde Remastered sürümünden dolayıydı.Onun dışında bir problem olmadı.
    Steam versiyonunu oynuyorum. Dediğiniz gibi "pc" klasörüne dosyaları yapıştır ve değiştir dediğim zaman oyun açılırken hata veriyor. Bu sırada internetim vs açık.
  • bendede 2k logosundan sonra çalışmayı durdurdu hatası verdi, yedekte almadık gitti dosyalar :)
    Volkanla aynı hatayı alıyoum demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 12 Aralık 2017; 0:12:53 >
  • Oyunun Remastered versiyonunu Steam ile edindim. Yamayı kurarken bir türlü exe dosyasını gösteremedim. Bütün dosyalara rağmen exe dosyasını göremiyor yamada. Acaba yamada Bioshock.exe arayıp Bioshock Remastered.exe yerine geçirmeye çalıştığım için mi?

Edit: Sorunu çözdüm ama siyah 2K logosunda sonra oyunda atma problemi var şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 13 Aralık 2017; 12:32:17 >
  • Oyunu çalıştırdığınızda menü ekrana gelene kadar hiçbir şeye dokunmayın. Aksi halde oyun atıyor.
    Olmaz ise remastered yerine normal sürüm kullanın. Pek fazla fark yok.

Not: Oyuna Çince resmi desteği eklendi. Yapımcılar ile görüşülse Türkçe'de eklenebilir mi?
    Zaten hazırdan yama mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.