Şimdi Ara

BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
22
Favori
63.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorun yaşayan arkadaşlar;

Yama Var olan bioshock 2 klasörü içine ikinci bir bioshock 2 klasörü kuruyor. Oysa üstüne kurması gerekirdi. Dolayısı ile bu da yamanın çalışmamasına neden oluyor. Kurulum yanlış oluyor.

Bunun için

1. yol

Önce exe dosyasındaki klasörleri masaüstünü seçerek çıkarın. Sonra çıkan bioshock remestared 2 klasöürünü oyunun kurulu olduğu steam klasörünün ------> steamapps ---> Common klasörü olacak şekilde atıp hedefteki aynı klasörleri değiştirini seçin ... Bu kadar yama oto kurulumda sıkıntı çıkarabiliyor...

2. Yol

Yamayı oto kurulum ile kurarken seçilecek klasörürü şu şekilde yapın

C:\Steam\steamapps\common seçin

Aksi halde

D:\Steam\steamapps\common\Bioshock 2 Remestered Seçerseniz yama kurulum yeri yanlış olur ve çalışmaz

• Bu arada emeği geçen tüm Kardeşlerime Teşekkür ederim.. Böyle bir oyun için yama bir daha yayımlanmaz diyordum... Sizin emekleriniz sayesinde bu efsane seriyi anlayarak oynama imkanımız oldu. Tekrardan teşekkür ve tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim6330 -- 26 Haziran 2017; 11:21:59 >
  • ibrahim6330 İ kullanıcısına yanıt
    Kurulumun içinde yazan kurulması gereken konumu okusaydınız eğer, kopyala yapıştır ile uğraşmazdınız.http://prntscr.com/fo9c47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eayurdaer -- 27 Haziran 2017; 13:9:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eayurdaer

Kurulumun içinde yazan kurulması gereken konumu okusaydınız eğer, kopyala yapıştır ile uğraşmazdınız.http://prntscr.com/fo9c47

Haklısınız yeni farkettim ... Emeğinize sağlık
  • Çeviride emeği geçen herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 30 Haziran 2017; 20:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6330

Selamlar Herkese Mutlu Bayramlar

Yama Var olan bioshock 2 klasörü içine ikinci bir bioshock 2 klasörü kuruyor. Oysa üstüne kurması gerekirdi. Dolayısı ile bu da yamanın çalışmamasına neden oluyor. Kurulum yanlış oluyor.

Bunun için

1. yol

Önce exe dosyasındaki klasörleri masaüstünü seçerek çıkarın. Sonra çıkan bioshock remestared 2 klasöürünü oyunun kurulu olduğu steam klasörünün ------> steamapps ---> Common klasörü olacak şekilde atıp hedefteki aynı klasörleri değiştirini seçin ... Bu kadar yama oto kurulumda sıkıntı çıkarabiliyor...

2. Yol

Aksi halde

D:\Steam\steamapps\common\Bioshock 2 Remestered Seçerseniz yama kurulum yeri yanlış olur ve çalışmaz

ulen 2 saattir uğraşıyorum inaş bu şekil olur uzmanın normalde böle şeylerde

• Yamada emeği geçenlerin elleri dert görmesin harika insanlar iyi ki varsınız.Sayenizde efsane oyunu anlayarak oynayacağız.
  • elbet bir gün çevrilir diye 2.oyunu oynamamıştım. çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6330

Selamlar Herkese Mutlu Bayramlar

Bunun için

1. yol

2. Yol

Aksi halde

ulen 2 saattir uğraşıyorum inaş bu şekil olur uzmanın normalde böle şeylerde

Yapabildin mı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• (remested olan sürüm yeni olan)merhaba ben yamayı kurdum ama söyle bi sorun var yazılar tam cıkmıyor eksik cıkıyor konun en basında söyle demissiniz ( flash olan yerdeki tüm dosyayı silin) bende sildim bu sefer de oyun siyah ekran da kalıyor ve açılmıyor çöüzümü nedir ? (baktim yorumlara ama bulamadım belki gözümden kaçmıstır özür)
  • dert35 kullanıcısına yanıt
    ibrahim6330 İ kullanıcısına yanıt
    @dert35
    Aşağıdaki bağlantıda bulunan ekran görüntüsünde altı kırmızı çizili yeri dikkatli okuyun. "FlashMovies" klasör olarak kaldırın.
    https://prnt.sc/fo9c47

Özellikle son günlerde, kurulum konumu seçilen yerde nereye kurulması gerektiğini yazmama rağmen, insanların okumayıp ardından kurulumu yapamadıktan(!) sonra konu içerisinde veya özel mesaj yoluyla ilettikleri soruların sıklaşması benim hayli canımı sıkıyor. O kadar çaba sarf edip çeviri yapıyorsun ama birisi çıkıp sırf 'üşengeçliği' yüzünden kurulumu yapamadım(!) diyor. Güzel kardeşim eğer kurulumda çıkan her şeye "ileri, ileri, ileri, tamam" dersen, yazılan hiç bir notu okumazsan olacağı budur.

@ibrahim6330
    Üst mesajlarda anlattığın kurulum yöntemini konuya ekliyorum (biraz düzelterek). Gerçi memlekette bu kadar okumaya üşenen insan varken ne kadar işe yarar bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eayurdaer -- 20 Temmuz 2017; 16:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eayurdaer

@dert35
    Aşağıdaki bağlantıda bulunan ekran görüntüsünde altı kırmızı çizili yeri dikkatli okuyun. "FlashMovies" klasör olarak kaldırın.
    https://prnt.sc/fo9c47

Özellikle son günlerde, kurulum konumu seçilen yerde nereye kurulması gerektiğini yazmama rağmen, insanların okumayıp ardından kurulumu yapamadıktan(!) sonra konu içerisinde veya özel mesaj yoluyla ilettikleri soruların sıklaşması benim hayli canımı sıkıyor. O kadar çaba sarf edip çeviri yapıyorsun ama birisi çıkıp sırf 'üşengeçliği' yüzünden kurulumu yapamadım(!) diyor. Güzel kardeşim eğer kurulumda çıkan her şeye "ileri, ileri, ileri, tamam" dersen, yazılan hiç bir notu okumazsan olacağı budur.

@ibrahim6330
    Üst mesajlarda anlattığın kurulum yöntemini konuya ekliyorum (biraz düzelterek). Gerçi memlekette bu kadar okumaya üşenen insan varken ne kadar işe yarar bilemiyorum.

Bende bahsettigin gibi kurulumu tam okumadan hareket edince boylesi bir yol denedim. Ama gereksiz kurulumu tam okuyup kurunca sorunsuz hal oluyor. Yani haklisin kardesim ... Oyunu Turkce olarak yillar sonra sayenizde bitirme firsatim oldu ve cok daha fazla keyif alarak Tekrardan Emeğine ve yüreğine sağlık..

• hocam steam son sürüm demişsiniz ama o son sürümü detaylı yazabilir misiniz v5.x.x şeklinde.çünkü yamayı çalıştıramıyorum.
  • emeğinize sağlık usta çok teşekkür ederim
  • Emeğinize sağlık harika insanlarsınız. Arkadaşlar 1-2 dahi olsa gönlünüzden ne koparsa bağış yapın emeğin karşılığı olmasada bu insanların hakkettiğini düşünüyorum
  • Çok teşekkür ederim. Süpersiniz.
  • BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu)

Bu Güncelleme Yamaya iyi veya kötü bir etki yaratıyor mu acaba? Deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robot Marvin

BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu)

Bu Güncelleme Yamaya iyi veya kötü bir etki yaratıyor mu acaba? Deneyen oldu mu?

Deneyen olursa sonucu bildirirse sevinirim. Benim deneme için vaktim yok maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her halde deneyen olmadı benimde pek zamanım yok fakat yarın fırsat bulabilirsem deneyip durumu buraya yazarım

• eayurdaer kullanıcısına yanıt
    22 resim var o kadar resimi eklemeyi beceremediğim için resimleri drive a attım. Gördüğüm kadarıyla bazı harflerde bozulma var onun dışında bir sorun yok.(oyunu günceleme yapmadan önce açmamıştım daha önce böyle bir sorun var mıydı hatırlamıyorum.)

https://drive.google.com/open?id=1KHIGXi76_o-LLTuQOvtfFT5lmiHzlrxx
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.