Bildirim
bioshock 2 tr yama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Oyun için ne yazık ki Türkçe yama yok.Aynı şekilde herhangi bir çalışmada yok. _____________________________ 
Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗 -
İkinci oyunun Türkçe yaması yok
_____________________________ -
keşke olsa.. _____________________________ -
yok mu acaba bu güzel serinin 2. oyunuyla ilgilenebilecek bir hayırsever? _____________________________ -
Gerçekten de yok mu?
Şaşırdım, bende hiç bilmiyordum. Nasıl çeviren olmamış böyle bir serinin 2. oyununu hayret.
quote:
Orijinalden alıntı: baddogan35
Gerçekten de yok mu?
Şaşırdım, bende hiç bilmiyordum. Nasıl çeviren olmamış böyle bir serinin 2. oyununu hayret.
Bildiğim kadarıyla oyunun ingilizce dil dosyalarına ulaşılamıyor. Said Sürücü ilk oyunu Fransızcadan çevirmiş. İkinci oyunuda müsait olduğunda çevirecem demişti ama başka çevirilerden vakit gelmiyor sanırım._____________________________ -
tüh.. üzüldüm.. _____________________________ -
Anladım, teşekkür ederim aydınlattığın için.
Not: Ben seri komple çevrilmiştir diye düşünüyordum hep._____________________________ -
Almanca üzerinden çevirdim baya ama Almancam çok iyi değil.Almanca bilen olsa yapabilirim yamasını _____________________________ -
Halihazırda çeviri işlemleri devam ediyor. Bu konuyu görmediniz galiba.
https://forum.donanimhaber.com/bioshock-2-remastered-turkce-yama-devam-ediyor--124575467_____________________________
"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı