Şimdi Ara

Bios update YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam bende Freetech marka p3 anakart var slot işlemciler için.bu anakart win xp yi acamıyor win 98 de bi sorun yok bütün interneti aradım bir türlü bunun biosunu bulamadım eğer kullanan birisi varsa bana bunu bulmamda yardım edermi.Birde Bios agent diye bir program buldum ama ne kadar faydalanabilirim bilmiyorum.internette kendi resmi sitesinde bile bu kartı kaldırmıs geri zekalılar ve arattığımda sayfa buluyorum ama sayfalar kullanılmıyor.bi yardım lütfen. napim simdi ben bu kartı atıyım mı yani
    model: Freetech P6F91 i PCI-AGP GREEN BIOS(2M)

• bilirsiniz en bulunmadık şeyleri bulurum netten 2 dakkada buldum

P6F91 i PCI/AGP GREEN BIOS(2M)
    Freetech - Bios
    Bios.vxd

driver guide kullanıcı adı vardı bende ve senin biosu aradım 2 dakkada buldum

xvd dosyası umarım yanlışlık yoktur modelini üstte yazdım bu yazıodu sitede indirdim

buyur upload yaptım

http://www.hemenpaylas.com/download/220435/Yeni_Klasor.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 19 Şubat 2006 2:41:40 >

• DOSTUM ONU BULDUM BENDE AMA SANIRIM BU KARTLARDA FLASH BİOS YOK VE YİNE SANIRIM DİSKETE BUNU KOPYALIYOSUN VE AÇILMASINI BEKLİYOSUN AMA BEN BUNLARI YAPTIĞIMDA İNVALİD SYSTEM DİSK DİYOR VE AÇILMIYOR EĞER BU VXD. UZANTILI DOSYA YENİ BİR BİOS SA Kİ ÖLE GİBİ BUNU NASIL YAPACAĞIMI DA BİLİYOMUSUN YA SANA DA ÇIK TEŞEKKÜR EDERİM ZAHMET EDİP ARAMISSIN.KART O KADAR ESKİ Kİ BİOSUNU UPDATE EDEBİLMEK İÇİN YAPABİLİNECEKLERİ BİLE SÖYLEMEMİŞLER.TEKRAR SAĞOLASIN
  • valla bin dosyalarıyla bios update yapıoz biz Bios.vxd nasıl oluyo bilmiyorum ama diğer bios güncelleme açıklmalı olarak upload yaptım

http://www.hemenpaylas.com/download/220651/BIOS_guncelleme.mht.html
  • Sağolasın ya. ben bi bakıyım.
  • olmazsa uzantısını .bin diye değiştirip dene belki olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.