Şimdi Ara

BIOS Update İle Fişi Çeken Sistem - Sorun Çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
8.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuyash

Normalde çalışan sistemi engellemek iyi değil de ryzen 2 kullanıyorsanız hele ek mecbur yapicaz o update i ki benim bios neredeyse 1 senelik. Ram uyumu vesaire için yaptık olmadi. Direk anakarti da Şişli'de yerlerine goturebilirsiniz. Anakart için düşünüyorum hala x370 ler 550 lira hb de ya da 40 Euro Steam kod ile 680 lira matx olanları itopyada. Bendeki kart B350m 250 300 lira etse 300 liraya değer mi acaba ? Ya da servisten alıp kullanmak mi lazım . Kafamda deli sorular

Alıntıları Göster
    Yok ya bence anakartınız sağlamsa çalışıyorsa boşverin para harcamayın.

• Servispointe gönderin hocsm aynı şey başıma geldi bios çökmüştür büyük ihtimalle

175 tlye yapıyorlar eğer garantisi yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI'ın şu seviyede bir anakarta çift BIOS ya da Asus'takine benzer bir şekilde DVD/USB'den otomatik BIOS yükleme/kurtarma gibi bir işlev eklememiş olmasına çok şaşırdım. Anakartları geçtim, artık çoğu orta sınıf ekran kartında bile olan bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Servispointe gönderin hocsm aynı şey başıma geldi bios çökmüştür büyük ihtimalle

175 tlye yapıyorlar eğer garantisi yoksa
    Evet garantim var daha 2. taksidini yeni ödedim

@Father Torque, X470 için giriş seviyesi anakartlarından biri MSI ın. Evet ikinci bios olsa şu anda bu durumu yaşamıyor olacaktım. Ne kadar bir eeprom fiyatı ki
  • BULLSHITT kullanıcısına yanıt
    Asrock satsalarda alsak heryer msi dolmuş ejder sever ergen arkadaşlar nedeniyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Asrock satsalarda alsak heryer msi dolmuş ejder sever ergen arkadaşlar nedeniyle.
    Haydaaa
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Servis öncesi şu yöntemi deneyinhttps://youtu.be/-9RnIj-EcdQ olmazsa servise bana da bu yöntemi önerdilerde yapamadım msi z97 pc mate anakart var bende de

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Servis öncesi şu yöntemi deneyinhttps://youtu.be/-9RnIj-EcdQ olmazsa servise bana da bu yöntemi önerdilerde yapamadım msi z97 pc mate anakart var bende de
    Pili çıkartmamla arasında hiçbir fark olduğunu sanmıyorum. Teşekkür ederim öneriniz için
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman size servispoint yolu gözüküyor

Rica ederim

• Bu yüzden senelerdir Bios Update etmem bozulur korkusu ile. Geçmiş Olsun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislickadam

Bu yüzden senelerdir Bios Update etmem bozulur korkusu ile. Geçmiş Olsun...
    Teşekkürler
  • Bozulur diye bilgisayarıda kullanma bence.
  • Bir bilgisayar ustası olarak konuşayım gerekmedikçe ihtiyacınız olmadıkça gaza gelip bios update yapmayın konuya gelince yüksek ihtimal le bios tekrar eprom ile programlama isteyecek geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Aynı anakartı mı kullanıyoruz sizinle? Siz de mi A5 e güncelleyecektiniz BIOS u

Alıntıları Göster
    X370 gaming plus hocam

• M4M00D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, teşekkürler

• service.msicomputer.com
    MSI USA - Online Technical Support FAQ
    https://service.msicomputer.com/msi_user/support/techfaqdetail.aspx?formid=3046
    burdaki yöntemi dene.
  • AMD ölücülerin sistemidir. Hep diyorum forumda AMD anakartları çöp çöp çöp.. Serviste tekrar programlayıp düzeltseler bile o anakart artık seni bir gün ansızın yarı yolda gene bırakacaktır. Bir elektrik kesilmesine bakar iş anında kısa devre.
  • Bios update atınca ne oluyo

• Öncelikle geçmiş olsun hocam.Ben kesinlikle çok olağan dışı bir durum olmadıkça bios update atılmaması taraftarıyım.
  • Artık firmaların çoğunda servislerde harici cihazlar var yeniden bios atılır olmadı eski kullandığınız bios atılır , seneler once kadikoy Yazıcıoğlunda bile bios attirmistim anakarta

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.