Bildirim
Bios Guncelllemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Silkroad daki donmaların lagdan olmadığına eminmisin? -
donma lagdan deıl takılkıyor gıbı bıse ornegın hotan a gıttıgımde mausu oynatabılıyorum fakat hıc bırsey hareket etmıyor aynı resım cekmıs gıbı oluyor sonra gerı gelıyor bazen gerıde gelmıyor:) -
arkadaşım başka oyunlarda da aynı şey oluyor mu? -
bilmem başka oyun oynamadıgım icin:) ama fifa ve counter strike da olmuyordu -
Diğer donanımların (ekran kartı vs.) yetersizliğinden dolayı yavaşlamadığına emin misiniz?
BIOS güncellemesi çünkü riskli bir iştir. Sadece uyarmak istedim ve çözüm getireceği de kesin değildir hatta oyunu hızlandıracağını hiç sanmıyorum. (Risk işine geline: Gerçi ASUS EZ-Flash gibi kullanıcı dosya yazılımlar ve uygun bios'tan emin olduğunuz sürece sorun çıkmıyor.) Hatalı bios güncellemesiyle bilgisayarınız açılmayabilir ya da olmayan donanımların var olduğunu iddia edebilir, bazı donanımlar çalışmayabilir ve ekrana hiç görüntü gelmeyebilir.
Anakartınız sitesi sanırsamhttp://www.foxconnchannel.com/support/downloads.aspx , bir çok liste var buradan n1235'i bulmanız gerekiyor. Ben biraz aradım da bulamadım. Oradan bios rom'unu indirip bir flash rom utility açmak için sistemi bir disket ya da usb bellek'ten başlatmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 23 Şubat 2009; 1:18:52 >
-
silk road,knightonline gibi oyunlarda özellikle player lerin çok olduğu yerlerde örn. pazar gibi pc de kasmalar olur.silkroad basit grafik li bir oyun değildir. oyundaki kasma tamamen sisteminle ilgili olup biosla hiç bir alakası yoktur. -
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X