Şimdi Ara

Bios Güncellemesi sonrası görüntü gitti yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım bu kervana ben de katılmış oldum artık...
    Msi g54 870 a anakartıma msi live update ile bios güncellemesi yapayım dedim ne gerek varsa güncelleme güzelce oldu bilgisayar yeniden başladı ve görüntü yok ne bios ekranı ne anakart resmi hiçbi şey gelmiyor.Sonuçta yanlış sürümü de kurmadım live update kendisi bakıp güncelledi sitesinden de teyit ettim.
    eprom mu yazılacak ne olacak bir sürü masraf çıktı kart zaten 100 lira etmez kart parasında fiyat çektiler yok mudur bir çözümü ?

• fat 32 formatında bir usb belleğe anakartın son biosunu kopyala ana dosya drek usb içinde olsun klasör filan olmasın.
    sonra usb yi bilgisayara tak ctrl+home tuşuna basılı tutarak sistemi aç sistem usb deki bios dosyasını okuyup yüklemesi lazım.
  • msi live update ile bios güncellemek ölümcül hatadır.

ben 50 tlye hallederim veya arızalı kartınızı 30 tl den alabilirim arka aynası ilen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

fat 32 formatında bir usb belleğe anakartın son biosunu kopyala ana dosya drek usb içinde olsun klasör filan olmasın.
    sonra usb yi bilgisayara tak ctrl+home tuşuna basılı tutarak sistemi aç sistem usb deki bios dosyasını okuyup yüklemesi lazım.

20 yıldır bios güncelliyorum.

teorikte işe yarıyor diyorlar ama
    görüntü gelmeyen anakarta bu şekil bios yüklemesi yapan görmedim ve duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

msi live update ile bios güncellemek ölümcül hatadır.

ben 50 tlye hallederim veya arızalı kartınızı 30 tl den alabilirim arka aynası ilen...

Ben güncelledim. Hem de 2 kere. Ve hâlâ hayattayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

fat 32 formatında bir usb belleğe anakartın son biosunu kopyala ana dosya drek usb içinde olsun klasör filan olmasın.

20 yıldır bios güncelliyorum.

teorikte işe yarıyor diyorlar ama
    görüntü gelmeyen anakarta bu şekil bios yüklemesi yapan görmedim ve duymadım.

bu zaten güncelleme değil kurtarmadır.
    sen işi ticarete dökmeye çalışıyorsun ama burası orası değil.
    https://service.msicomputer.com/msi_user/support/techfaqdetail.aspx?formid=3046

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 27 Haziran 2017; 0:4:17 >

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    yazdıklarımı iyi okumamışsınız.
    Ben "görüntü vermeyen" diyorum siz görüntü veren anakartı kurtarıyorsunuz..
    onu ben de defalarca yaptım. zaten bip diye ses veriyorsa görüntü de gelir..
    konu sahibi ekranda hiçbir şey görmediğini söylüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet hiç görüntü gelmiyor ama eve geçtiğimde deneyeceğim arkadaşın söylediği usb işini
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    bu arada hocam 30tl ye yapıyorlar ankarada bilgilendiriyim.
  • Sistemde kaç ekrankartı var tümleşik artı harici kart var ise çıkışları değiştirip deneyin(hatta harici kartı çıkarıp deneyin) birde cmosu yani biosu sıfırlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.