Bildirim
Xmrig nedir? Aniden çıkan cmd ekranı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Madenciliğe başlamışsın hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: newfel
Ciddi cevap verirseniz sevinirim öyle işlerle alakam yok bu virüs müdür ne yapmam lazım mining olduğunu ben de anladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sistemde biraz ram yer o program şöyle 100mb civarı görev yöneticisinden bulman lazım adı mining ile ilgili hatta işlemcini yiyor yüksek işlemci kullanımından anlarsın kapatma o programı sağ bas open file location olması lazım dosya yolunu aç yapıyorsun ardından o virüsü silmeyi dene silemezsen unlocker denen programla zoraki sildir
UNLOCKER programı kesinlikle işe yarıyor bilgisayarıma yanlışlıkla kurduğum win7 dosyasını sildi üstüne searchUIyide sildim cortana gitsin diye şimdi arama yapamıyorum pcde kullanırken dikkatli ol
Antivirus kullanmıyor musun :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 16 Haziran 2017; 23:48:58 > -
100 mb yiyen bir şey bulamadım işlemlerde cpu kullanımları 0 şu anda cmd programını kapattım.
o cmd programı ara ara açılır o çalışırkene görev yöneticisinden cpu kullanan uygulamanın dosya yolunu bul yaparsan virüsün nerede konuşlandığını görebilirsin sonrada kökten delete ile sil izin vermezse dediğim gibi unlocker ile o dosyayı seç ve zorla sil
not:dosyayı bulunca cmdyi kapatıp sil sonra izin vermezse unlocker...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 16 Haziran 2017; 23:52:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kangalsucuk
quote:
Orijinalden alıntı: newfel
Ciddi cevap verirseniz sevinirim öyle işlerle alakam yok bu virüs müdür ne yapmam lazım mining olduğunu ben de anladım.
Birileri madencilik yapıyor anlaşılan.
Kaspersky ile Zemana Anti-Malware ile sistemi tarayın. Yalnız Zemana Anti-Malware'nin gerçek zamanlı koruması kapalı olsun. Bu arada arkadaş antivirüs kullanıp, kullanmadığını sormuş. Ben de merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 16 Haziran 2017; 23:57:35 > -
Bilgisayara zarar verir mi bu napar nası girdi nası gider format mı atmam lazım bir daha girer mi durduk yere ne oldu anlamadım
quote:
Bilgisayara zarar verir mi bu napar nası girdi nası gider format mı atmam lazım bir daha girer mi durduk yere ne oldu anlamadım
Sistemini yorabilir. Karşı taraf para kazanıyor bu işten. Bilgi çalabilir mi, araştırmak lazım. -
Virüse Ryzen işlemci ne yapsın -
Madencilik yapmıyorum, bir şekilde Trojan girmiş bilgisayarına bunun için bir sürü malware programı olsa da kesin sonuç alınırmı bilemem. Bu durumda benim yaptığım şey format olur.
ben şahsen formata karşı biriyim sorunları elle çözüyorum yukarıda önerilerimi yazdım ama format meseleyi çözecektir tabiki...(win10 Korsansa başka yerden indir belkide windowsun virüslüdür)
Virüsün amacı sistemine zarar vermek değil parazit gibi düşün sistemi ayakta tutarken yararlanıyor öldürmüyor ama süründürüyor 4çekirdeğini aldığı yazıyor yani o virüsün çalışmasına izin verirsen biraz elektrik harcar i7 işlemcinin gücününde yarısını alıp götürür razıysan çalışsın köşede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 17 Haziran 2017; 0:15:3 > -
Bu trojanlar key loggerden monitöre kadar onlarca fonksiyon barındırıyor. Bankacılık internet alışverişi gibi bir çok şey yapıyoruz PC'de, risk almak doğru değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 17 Haziran 2017; 0:16:5 >
Orijinal windows 10 nasıl temin ederim önerdiğiniz bir site var mi vatana 300 tl vermek istemiyorum.
quote:
Orijinal windows 10 nasıl temin ederim önerdiğiniz bir site var mi vatana 300 tl vermek istemiyorum.
Bildiğim kadarıyla n11 gibi sitelerde OEM key satanlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 17 Haziran 2017; 0:32:57 >
N11 de 50₺ ye kadar bulunabiliyor yalnız 48 saat içerisinde aktifleştirmek gerek. Ayrıca Microsoft hesabını sağlama al sonra dilediğin kadar kullan.
Güvenilir midir o siteler parayı kaptırmak istemiyorum çok ucuz çünkü bir de 48 saat olayı nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 17 Haziran 2017; 0:47:27 >
quote:
Güvenilir midir o siteler parayı kaptırmak istemiyorum çok ucuz çünkü bir de 48 saat olayı nedir
Çoğu kişi alıyor:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/alindi-kinguinden-50-tlye-windows-10-pro-oem-key.267952/
Endişelenmene gerek yok bence. Yorumlar varsa yorumlara bakarak alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 17 Haziran 2017; 0:49:53 >
Kmspico Araştır bakayım neymiş bu kelime
. Bütün tanıdıklarım ve kendim dahil bunu kullandık zamanında, virüse benzer ama değildir
-
Amazon konusunda link vardı 5 euroya satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- maheir .com
- denetim masası kısayolu
- video tdr failure
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- udf indir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- zyxel modem kurulumu
- bağlantı sıfırlandı hatası
- root ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X