Şimdi Ara

BIOS ayarlarından işlemci güç yönetimi kullanıyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cool and quiet özelliğini falan kullanıyor musunuz ?

yük üzerinde olmadığında hızı voltajı düşüyor ama ani hızlanma gerektiğinde takılmalar kasmalar oluyor mu

öyle bir duyum aldım ben

var mı aslı ?

varsın 5-6 derece sıcak çalışsın ama her zaman hazır olsun mantığı ile mi yaklaşılmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 13 Ekim 2012; 2:39:16 >

• Bütün güç tasarruf modları açık, Amd kullanırken de açıktı, şimdiye kadar bununla ilgili ne bir sorun yaşadım ne de sorun yaşayan duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi law1979 -- 10 Ekim 2012; 18:48:54 >
  • Bende de açık tüm tasarruf modları, yıllardır böyle kullandım. takılma vs gibi bir sorunla karşılaşmadım daha önce.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54915638/tm.htm

Konuyu görmüş olan arkadaşlar vardır ancak yine de hatırlatayım.
    Ben de fark yaratmıştı.
  • windows 8 de aynısıdır

yapayım o ayarları
  • %100 yapılması gerekn yer zaten windows8'de %100müş

• Evet arkadaşlar başlığı değiştirdim daha anlaşılabilir ve kapsamlı olsun diye

tüm güç yönetimini kapatsam

işlemci sürekli hazırda dursa

işlemci ömrü açısından bir sorun olur mu sıcaklığı normal olduğu sürece ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir sorun olmaz ama fazlasıyla da anlamsız bana kalırsa.

akşam eve gelince ellerini yıkayacaksın diye sabah evden çıkarken musluğu açık bırakmak gibi birşey olur.
  • asla cool and quiet
    özelliğini kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: law1979

Bütün güç tasarruf modları açık, Amd kullanırken de açıktı, şimdiye kadar bununla ilgili ne bir sorun yaşadım ne de sorun yaşayan duydum.

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bende de açık tüm tasarruf modları, yıllardır böyle kullandım. takılma vs gibi bir sorunla karşılaşmadım daha önce.

bütün güç tasarruf modları hangileri ooluyor? windowsun güç yönetimi var birde biostan cool n quiet yani speedstep var başka ne var? bunlardan başka

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Evet arkadaşlar başlığı değiştirdim daha anlaşılabilir ve kapsamlı olsun diye

ben laptopta %100 e aldım en düşügü ve max ı pc yarım saat içinde kapanıp duruyordu oyun açıktı tabi 1 tane sonradan ikisinide %0 a aldım rahat akıyor şuan 800mhz ile

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

asla cool and quiet
    özelliğini kullanmam.

iş makinelerinde bende kullanmam ama multimedya pc de kesinlikle kullanırım özellikle laptop flan

• OC yapıyorsan stabilite için kaptmanı öneririm ben OC yapıyorum onları kapal ıve açık test ettim.. kapalı oluncalar WHEA logger hataları almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

Bütün güç tasarruf modları açık, Amd kullanırken de açıktı, şimdiye kadar bununla ilgili ne bir sorun yaşadım ne de sorun yaşayan duydum.

quote:

Bende de açık tüm tasarruf modları, yıllardır böyle kullandım. takılma vs gibi bir sorunla karşılaşmadım daha önce.

bütün güç tasarruf modları hangileri ooluyor? windowsun güç yönetimi var birde biostan cool n quiet yani speedstep var başka ne var? bunlardan başka

quote:

ben laptopta %100 e aldım en düşügü ve max ı pc yarım saat içinde kapanıp duruyordu oyun açıktı tabi 1 tane sonradan ikisinide %0 a aldım rahat akıyor şuan 800mhz ile

quote:

asla cool and quiet
    özelliğini kullanmam.

iş makinelerinde bende kullanmam ama multimedya pc de kesinlikle kullanırım özellikle laptop flan

ben sürekli işlemcilerimi o.c lu kullndıgımdan asla Q&Q kullanmam.
    ayrıca denetim masası, güç seçeneklerinden herzman 7/24 Yüksek performans seçilidir.
    bende olsam iş bilgisayarında ve diz üstlerinde Q6q ve c1 e ve benzerlerini açardım.
    fakat işin içine o.c girdiği zaman stabilite ve performans için açılmamalıdır.
    açılır ise bir sürü sorunu beraberinde getirir gaming o.c lu pclerde.
    yılların tecrübesidir bu anlattığım olay.

• cool and quiet özelliğini kullanıyor olmam lazım.Ama bios ayarlarına fazla dokunmam :).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

quote:

quote:

quote:

asla cool and quiet
    özelliğini kullanmam.

ben sürekli işlemcilerimi o.c lu kullndıgımdan asla Q&Q kullanmam.
    ayrıca denetim masası, güç seçeneklerinden herzman 7/24 Yüksek performans seçilidir.
    bende olsam iş bilgisayarında ve diz üstlerinde Q6q ve c1 e ve benzerlerini açardım.
    fakat işin içine o.c girdiği zaman stabilite ve performans için açılmamalıdır.
    açılır ise bir sürü sorunu beraberinde getirir gaming o.c lu pclerde.
    yılların tecrübesidir bu anlattığım olay.

c1 dedigin nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.