Şimdi Ara

BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni sasırdıgım bence Turkiyenin gelmiş gecmiş en kotu saglık bakanı Fahrettin Koca nın tekrar gorevde olması..zararı bilinen bi ton sıtma ilacını nedense turkiyede deli bir stok varmıs ve bu stok cok maharetmiş gibi millete içirmedilermi..hele o bilim kurulu hikayesi neydi oyle dso de turkiyede bagımsızlıgını ilan etti tam oldu......gerçi hakkını yememek lazım toplumu manupule etmek, yonlendirmek ikna da cok basarılıydı..biontech ve dsö kesin odullendirmiştir..komiği yav adam başarılıydı diyenler hala var....:))))

• Aşı karşıtı olmamakla birlikte şüpheli bulduğum Covid aşılarını hiç olmadım. Aşı olmak isteyenede engel olmadım. Niçin aşı olmuyorsun sorusunu soranlarada küresel medyanın sürekli aşı olun propagandasını gördükçe şüphelenmeye başladım. Olmuyorum ve olmayacağım dedim. Çevremden yoğun tepki aldım. Hatta ekmek bayisi tvde bi fırıncının aşı olmayana ekmek yok haberinden etkilenip bana ekmek vermeyeceğni söylediği bile oldu. Pandemide aşı olmadığım için abuk subuk zorluklar ve engellemelerle karşılaştım. Hatta bir seferinde bana düz dünyacı diyen bile oldu.  

Ama pes etmedim. Şimdi gelinen noktada geliştirilen aşıların yan etkilerinden dolayı birçok ülkede firmalar aleyhine davalar açılmaya başlandı.

Belki aşıdan kaynaklı olmayabilir ancak oturduğum binada iki yaşlı insan kalp rahatsızlığından vefat etti, biri 3 diğeri 4 aşı olmuş.

• Djokovic haklı çıktı davasında o zaman

• Hala uyanmak istemeyen tipler var ben de buna ayar oluyorum .şükür aşı olmadan bu durumu atlattık.

• Tek kuruş tazminat çıkmaz.

Ülkemiz dahil her aşı olandan bu tür sonradan çıkacak şeylere tedbiren yazı imzalatılıyor.

Kimseye zorla aşı yapılmadı.

• ben de çok direndim ancak ne avm ye girebildim nede hızlı trene binebildim. dahaları da var. o dönem mecburen en az 2 kere aşı olundu. sen o zaman evden çıkmadın.
  • Sırf Çin gibi aşı üretemediler diye gidip yeni tip aşı ürettiler. Yan etki filan olay oldu hep.

Halbuki 3 tane Çin aşısı 2 tane Biontech’e bedel.

Ancak üretimek için Avrupa’da öyle fabrika filan yoktu Çin’de vardı bunlarda mecbur bu yeni tekniği uyguladılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Okuduğunu anlama özürlü dolu burası, mahkemeye verilince ne oluyormuş? Herkes herkesi mahkemeye verebilir, yani ne anlayacağız?

Bilim camiası aşı hataydı mı demiş oluyor? Hala tüm bilim camiası ve tüm devletler ki birbirine düşman devletler de dolu aralarında desteklenmeye devam ediliyor.

Bu kadar basit bir mantık yürütmesini bile yapamayan tipler, tüm komploları, gizli planları çözüyor, coşmuşlar bir de haklıydık diye öğürmeye gelmişler hahahaha

• por favor kullanıcısına yanıt
    Zorla yapılmadı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M.S .T kullanıcısına yanıt

Hayır. Zorla yapılmadı.

• Test ve aşı yaptırmadığımız için bir terörist ilan edilmediğimiz kalmıştı.
    Dur bakalım ne çıkacak medeniyetin beşiği Evropa'da

• Acil kullanım onayı aldıkları için şirketler bu işten paçayı kurtarır, çünkü bu acil kullanım onayında ilaç ve benzeri maddelerin geliştirilmesinde kullanılan fazlama sistemi bypass ediliyor bu ilaç şirketlerinin değil devletlerin ilaç kurumlarını bağlayan birşey. vatandaşlarını aşı olmaya zorlayacak uygulamalar ve kurallar getirdikleri için belki onlar için mahkemeden kararlar çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AktifProje kullanıcısına yanıt
    Geldi aşı sevici... Neye göre Pandemiyi aşılar atlattı diyebiliyorsun?
    Herşeye komplo teorisi diyip kestirip atıp millete kara cahil diyen bu zihniyet üzerinde denensin bu tip olaylar o halde. Gidip gönüllü olun bundan sonra ki salgınlarda filan sizlerin üzerinde denesinler aşıyı...

Bir hastalığı daha analizini yapamadan aşısı çıktı. Neye göre test edildi hangi aşamalara geldi ne çabuk çıktı da alın bu aşınız dayatın millete. Biontech olcaksınız bak yoksa Avrupa olarak sizleri ülkeme almam diye dayatan DSÖ bir hastalığın tedavisi için 2 3 sene testlerden geçen ilaçlarda bile doğru düzgün sonuç alınamadığı oluyorken bunu şipşak basıp saldılar.

Bu konuda ABD de olsun Avrupada olsun bir çok araştırma mevcut ve bunların çoğunu internet siliyor. İnstagram da olsun Youtube da olsun bunları gündeme getirip paylaşanların paylaşımları erişim engeli yiyyor.

Kusura bakmayında kalkıp herşeye komplo teorisi diyip kesip atacağınıza kendi cahilliğinize yanın. Burada kimseye kalkıp da cahildir bilmem nedir demeye hakkınızda yok.

• Aşıyı vurulmadan önce bize kağıt imzalatıyorlardı. Eee ne olacak?

• Biontec tercih etmediğim için bir gün pişman olacağımı biliyordum. Kim bilir ne kadar tazminat alacaktım.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

ya doktoru geç . çoğunun ezber yapmaktan kafa durmuş. %99 u fakülteden çıktıktan sonra kitap açmamış yayın takip etmemiş. reprezant kulağına ne uflerse onu okuyor . tansiyon şeker ilacı yazsın kafasının basmadığı konularda fikir beyan etmesin.

• seni kollarından zorla tutup isteğinin dışında zorla aşı yaptıysalar ve bunu kanıtlayacak görüntüler varsa dava açarsın kazanırsın onun dışında hiçbir halt yiyemezsin. oradada yalnızca seni zorla aşı yapanlara dava açabilirsin. sokakta bıçaklansan bıçağı yapan ustayamı dava açıyorsun yoksa seni bıçaklayanamı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 12 Haziran 2023; 21:49:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.