Şimdi Ara

BİODER SAÇ SAMPUANI HAKKINDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI İYİ MİDİR BU ŞAMPUAN.ÖNERİRMİSİNİZ?

• bioder tüy azaltıcıdır kafana sürersen kel kalırsın senin dediğin şampuan bioxcin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

bioder tüy azaltıcıdır kafana sürersen kel kalırsın senin dediğin şampuan bioxcin.

haa pardon dostum bioxsin saçlarınız dökülmesin diyordu reklamda :D fiyatı ne kadr?
  • quote:

bioder tüy azaltıcıdır kafana sürersen kel kalırsın senin dediğin şampuan bioxcin.

• Arkadaşlar ben bioxcin kullanıyorum şu anda saçlarım döküldü kazıttım birazda olsa yine var bioxcin aldım şampuanla birlikte 115 milyona aldım toplamda dökülmeyi kesinlikle durduruyor 3 aydır kullanıyorum dökülmeye kesin çözüm ama çıkartacagı konusunda bi şey diyemiyorum yinede tavsiye ederim kesinlikle bioxcin den başka şampuan kullanmayın tüpleri dogru kullandıgız zaman saçlarınız kalınlaşıyor ve eger sarı tüyler varsa hala başınzıda siyahlaşıp yeniden çıkartıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: djayaz

Arkadaşlar ben bioxcin kullanıyorum şu anda saçlarım döküldü kazıttım birazda olsa yine var bioxcin aldım şampuanla birlikte 115 milyona aldım toplamda dökülmeyi kesinlikle durduruyor 3 aydır kullanıyorum dökülmeye kesin çözüm ama çıkartacagı konusunda bi şey diyemiyorum yinede tavsiye ederim kesinlikle bioxcin den başka şampuan kullanmayın tüpleri dogru kullandıgız zaman saçlarınız kalınlaşıyor ve eger sarı tüyler varsa hala başınzıda siyahlaşıp yeniden çıkartıyor

nerden bulabiliriz bu bioxcini ? saçlarımı uzatıyorum 10 aydır kestirmedim bu aralar biraz dökülmeye başladı

• asıl olay şampuan değil tüpleri var onlar. onlarla braebr bioxcinin kendi şampuanını kullanmayı öneriyolar. benim o kdr aşırı dökülmüyor diye tüplerden almadım ben sadece şampuanını aldım denemek için daha bi kez kullandım zaten o yüzden pek bi yorum yapamayacağım. 22 ytlye almıştım
  •  BİODER SAÇ SAMPUANI HAKKINDA.
  • parayı bulursam bunda alıyorum.sacları uzatıyorum nasıl dökülüyorlar ağlamam geliyor :S
  • bende kullanmıştım bioxcin cidden işe yaradı bende..

Saçım Sertleşti-Dökülmeler yok Denecek Kadar Az-Saçlar Oluştu..Hazirandan beri kullanıyorum..
  • Saç kel olmasada peder almış deniyim dedim iice döktü bu..4 haftadır kullanıorm hala deli gibi dokuluyor.. Bırakıcam sanırım ..
  • quote:

• ŞAMPUNALA BERABER SERUMDA VAR.ÖNCE ŞAMPUANLA SAÇI YIKAYACAKSIN.SONRA SERUMU SAÇA YEDİRECEKSİN.İKİSİ BERABER 110-120 HERHALDE OCİVAR TUTUYOR.BENDE DÜZELME VAR.SERUM BİTMEK ÜZERE.DÖKÜLME DURDU GİBİ.
  • evet ben 115 e almıştım serumu kullanının çok faydası oluyor eczanelerde var zaten bulabilirsin çok rahatlıkla hatta internette bile satıyorlar
  • bioxin sampuan kullandım pek bı faydasını gormedım

zaten sampuanla sac dokulmesının durcagına ınanmıyorum en fazla derıyı besler kepek olusumunu engeller.

sac dokulmesını durdurmak ıcın mutlaka serumlarından kullanmak lazım

EDİT: sampuan tavsıyesı olarak NATURA VITAL tavsıye edebılırım.20 ytl ye aldım.forumdan bı yonetıcı arkadasımız tavsıye etmıstı

onun tavsıyesıne uyarak gercek zeytın yaglı sabun ve natura vıtal kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 23 Eylül 2008; 1:19:59 >
  • Nizoral Şampuan kullan, 1 haftada saçlardaki etkisini görürsün eczanelerde var. 6-7 ytl birşey.
  • başta biraz döküyor cansız saçları daha sonra dökülmeyi durduruyor ama yeni saç çıkartıyor diyemem... Bir de ben bioxcin kullanırken jöleyede devam ediyorum belkide ondan tam verim alamamış olabilirm...
  • bende kullandım bioxini ilk başta biraz dökülüyor sonra dökülme azalıyor
    Ama bioxini bırakınca tekrar hızlı bi şekilde dökülme devam ediyor.galiba bağımlılık yaptırmaya çalışıyolar.
  • serum kesin kullanın arkadaşlar dökülme durdu yani kesin durduruldu dökülme ama o tüplerden 3 kere kullanmanız laızm yani 3 kez küre girmelisiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.