Şimdi Ara

Saç Dökülmesine Son. Karışım 1kullanımda son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saç Dökülmesine Son. Karışım 1kullanımda son

Arkadaşlar başlığın iddialı olduğunu biliyorum ama...

Zentinyağı (sızma), Susam Yağı, Çörekotu Yağ,

Hazırlama ve Uygulama
    bir kaba 6 çay kaşığı çörek otu yağı, 4 çay kaşığı susam yağı ve 10-15çay kaşığı zentiğyağını karıştırıp. Temiz ve kuru saça en az 15-20dk masaj yaparak iyice yedirin ve sonra en az 20-30dk bekletip saçınızı yıkayın.

notlar
    Zeytin yağı mıktarını dilediğinizce artıra bilirsiniz, çok abartmamak kaydıyka haliyle öbür yağların etkisi azalır, çörek otu ve susam yağını 3/2 oranında artıra veya azarta bilirsiniz. Önemli olan saçınızın tamamını tabiri caizse vıcık vıcık yağlamanız.
    Zentinyağını en az çörek otu ve susam yağının toplamı kadar koyun.
    Genelde saçınızın ön kısmına ve dökülen yerlerine iyi ve çok masaj yapın.
    Şaçınızı doğal ürünlerle yıkayın defne veya bıttım sabunu gibi.
    Bu yöntemi en fazla ayda iki kere uygulayın. susam yağı olmadan haftada bir uygulaya bilirsiniz. Yani bir hafta susamyağlı bir hafta susamyağsız.

Tecrübelerim
    Arkadaşlar Benim saçlarım genelde yaz sonuyla sonbaharın başlarında dükülmeye başlardı. Geçen ay yine dökülmeye başladı hemen bu yöntemi uyguladım ve bir kez uygulamama rağmen 1gün içinde şaç dökülmemi kesti 1ay olmasına rağmen sabahları kalktığında yastığımda nerdeyse hiç kıl yok. (bazen 1 ikitane oluyor) Zaten günde 80 adet saç dökülmesi normalmiş.

Arkadaşlar bu yöntemi bundan 2.5-3 sene öncede uyguladım yine ayni sonucu verdi. Tabi biraz geç kaldım 1hafta 10gün kadar o ara bayağı bir saçım döküldü yastığım orman gibi oluyordu. Uygular uygulamaz 1-2günde tamamen saç dükülmesi kesildi.

Arkadaşlar bu yöntemi evteki bütün şifalı bitkiler kitablarını karıştırarak bulmuştum ve yukarıda anlattığım gibi bende sonuç verdi sizde de ayni sonucu verir mi bilmen ama (saç dökülmesinin bir çok nedeni var bu yöntem belki bütün nedenlere etkili olmayabilir) herharde ayni sonucu gören arkadaşlar olacaktır. Denemesi sizden. Bende herhangi bir yan etkisi olmadı kaşınma vs gibi herharde sizdede olmaz zaten tamamen doğal bir yöntem.

Maliyeti
    Karden Susam Yağı 50 cc 5ytl
    Karden Çörekotu Yağ 50 cc 6ytl (benim kullandıgım marka bu genelde de piyasada bu marka var ama siz istediğiniz markayı kullanabilirsiniz neticede amacımız reklam yapmak degil elimizden geldiği kadar size yardımcı olmak.)
    Zentinyağı genelde kiloluk satılıyor.

Kısaca pahalı ilaçlara (Vichy, Bioxcin) gibi para vermektense bu yöntemi deneyin memnun kalmazsanız istediğiniz ilacı alırsınız. Bide uzun süre kulanan arkadaşlar olursa burada tecrübelerini paylaşsınlar yeni saç çıkarmaya başlıyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 7 Eylül 2008; 23:21:07 >

• kellik ayrı bi karizma
  • quote:

Zaten günde 80 adet saç dökülmesi normalmiş.

10 senede demekki saç kalmıor
  • Denesem mi acaba? Yanlarda hafif seyrelti var
  •  Saç Dökülmesine Son. Karışım 1kullanımda son
  • herşeyi denedik, bunu da deneriz.
    sağolasın :)
  • Hım deneyelim bakalım saol paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo7392
    Uygular uygulamaz 1-2günde tamamen saç dükülmesi kesildi.

1-2 gunde sac dokulmesinin durdugunu nasil anliyorsun ben onu anlamadim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yander

quote:

Orjinalden alıntı: sulo7392
    Uygular uygulamaz 1-2günde tamamen saç dükülmesi kesildi.

1-2 gunde sac dokulmesinin durdugunu nasil anliyorsun ben onu anlamadim?

Dedin ya sabah kaltığımda yastık orman gibi oluyordu anlattığım yöntemi kullanınca tamamen kesildi.
    Tabi yastığı çırpmayı unutma sonra önceden yastıkta kalan şaçlarıda döküldü zandedebilirsin.
    Yine tekrarlıyorum bu yöntem bende 1-2 günde kesti sizde kesermi bilmem denemesi sizdem ama içinizden benim aldığım sonucu alanlar çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 11 Eylül 2008; 10:52:24 >
  • Bilgiler için teşekkürler.

saç dökülmesi kişiden kişiye değişiyor kimine iyi gelen kimine iyi gelmeyebiliyor.
    önemli olan saçın dökülmesi değil döküldükten sonra yerine yenilerin çıkmaması.

ben bu yöntemleri denedim bioxcin kullandım hatta sonre vich şampuan + losyon + yanında gelen hapı kullandım dökülmem azalmadı arttı.

şimdi başka şeyler kullanıyorum revivogen set + bi kaç değişik hap hangisi işe yaradı bilmiyorum ama dökülme durdu biraz daha iyi hissediyorum.

birşeyi kullandıktan sonra hemen etki etmiyor biraz sabırlı davranıp 1-2 ay hatta 3 ay kullanmak gerekiyor.
  • ırsi ise bi tarafını da yırtsan yine dökülür
  • sabah uyandığınızda heryernizde kıl çıkmasın uheuheuheee
  • arkadaş kendisi için faydalı olan bir formülü bizimle paylaşmış.teşekkür etmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı123

ırsi ise bi tarafını da yırtsan yine dökülür

Benim anne tarafımda saçı olan erkek yok.Dedem, dayılarım, annemin hala oğulları(galiba kellik genleri kadınlarda)...Baba tarafının saçlarıda fırça gibi maşallah.Ama ben galiba dayıma çektim.Önce alın kısmım açılmaya başladı.Saçın ön kısmındaki üçgen kayblodu.Sonra o çizgi geriye gitti ve dalgalı bir hal aldı.Sağ köşe diğerine göre biraz daha açıldı.Eskinde saçları dikerdim.Baya şekil oluyordu.Sonra saçın dökülür dediler, bende jöleyi kestim.Aradan 3 sene geçti dökülme başladı.Benle birlikte jöle süren arkadaşlarda tık yok.Demek ki ırsi bir durum.Bazen duş almadan direk saçımı yıkıyorum.Saçımı şampuanladıktan sonra ellerime baktığımda onlarca saç teli...Kimisinin kökü beyaz, ama çoğunun kökü yok gibi fakat var.Siyahlaşmış sanki.Tepede saçın açıldığını hissetmeye başladım.Her şeyi geçtim, saç modeli olayı kalmadı.Vur makinayı usta diyoruz.Doktora gittiğimde saç derime baktı, sağlıklı dedi.Kan tahlili yaptı, her şey normal dedi.Artık kel olduktan sonra saç ektireceğiz...

• ben arkadaşın yöntemini deneyeceğim inşallah.bu arada bitkisel çözümler bulan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur.örneğin ben yıllar önce bir üsküdardan sipariş vermiştim.ilk kullnımda kesmişti.kına gibi bişeydi içinede 1 kaşık özel bi yağ katıp karıştırarak saça uygulanıyodu.saçlarım firça gibi olmuştu.sonradan tekrar almaya gittim.aynısından satmıyoruz dediler.bi dahada bulamadım.
  • Saç dökülmesini engelliyorsa oda yeterli.
  • bakacağız artık.
  • Eger kesin cozum ıstıyorsanız Yılan yagını alıp kafanıza surun benım arkadasım surıyormus eskıden sureklı sımdı bonus dıye dalga gecıyoruz .
  • inanabilsek hemen alırız.zaten ucuz bişi bildiğim kadarıyla.orjinalini bulabilsek bi müddet deneriz.artık denize düşen yılana sarılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: simoney

Eger kesin cozum ıstıyorsanız Yılan yagını alıp kafanıza surun benım arkadasım surıyormus eskıden sureklı sımdı bonus dıye dalga gecıyoruz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.