Şimdi Ara

bio-granit tava 19.99 (20 yazacak yerleri ağrıyormuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
1.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyor'dan gelen sms üzerine baktım. tava iyi görünüyor. fiyat iyi görünüyor. illa ki ihtiyacı olan vardır. şahsi olarak ise sorum şu:bu marka tava alıp kullanan var mıdır, tava nasıldır?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/eternity-26-cm-bio-granit-tava-239604868

• 20tl olsa alırdım.ama 19.99 a alınca kendimi kandırılmış hissediyorum....
  • Eternity iyi markadır benim bildiğim. Sonradan Çin malı dandik ürünleri markalarını kullanarak satmaya başlamadılarsa tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Güçlendirilmiş Excalibur yapışmaz iç yüzey kaplama malzemesi " diyor ürünü tanıtırken. granit konusunda bilgisi olan varsa bunun ne anlama geldiğini açıklayabilir. çok da makbule geçer. uzay yolu izliyormuşum gibi hissettim okuyunca.
  • Az vergi ödemek için kurnazlık yapmış
    Almayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • granit kaplama deyip sonradan bir sürü farklı özellik yazıyorlar. "granit tava" ların gerçekten granit olup olmadığı konusunda sektörden hiç kimse yok mu?
  • Bu granit olayi tamamen fos cikti. Piyasada satilanlar bildigin teflon tavanin alacali renge boyanmisi ve tam bir satis kandirmacasi
    Ben daha gercek granite rastlamadim. Zaten pratikte mumkun mu ondan da emin degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 5 Eylül 2016; 18:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Excalibur gücüm ol diye bir çizgi filmde söylem vardı. Ama tava ile ilgili fikrim yok.

• görüntüsü çok dandik geldi...
  • daha derin olsa alınırdı
  • A101 den aldıgım markasını şuan hatırlamadığım granit tava bir ay sonra soyuldu. bildiğin metal üzerine granit gorunumlu bant yapıştırmışlar . ucundan tutularak bant soyuluyor. faturası kayıp oldugu iade etmekle uğraşmadım. Ama hascevher marka olanı gayet güzel . kullanıldı test edildi.
  • Alınmaz.
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    verda markaydı bizde aldık. fişini ve kutusunu saklamıştım. 3 kuruşluk ürünler ile uğraşmadığımız sürece bizi kandırmaya devam edecekler işte. aradım firmayı dedim 2 ayda üzerinde granit falan kalmadı bizimi kandırıyosunuz dedim. vay efendim çok özür dileriz nasıl olur olmaması lazım. bana bir watsap numarası verdiler buraya fotoğraf atıp bilgilerinizi yazın dediler gönderdim. 2 gün sonra bana yeni tava yolladılar yok böyle bir şey gerçekten. aynı tavanın resmen orjinali. en az 3 kat ağır. gelen tavayı 6 aydır kullanıyoruz ne soyulma var ne bir şey muhteşem bir tava. resmen oraya ellerindeki 5. kalite berbat malları koyup bilinçli kişilere de rezil olmamak için böyle yapıyorlar. sıcak fırsatlar konusunda bile %100 bilinçli kullanıcı olmasına rağmen 50 100 liralık malları bile uğraşmayıp çöpe atan adamlar var. hayır abi her üründe hakkınızı arıyacaksınız adamlar bu dandik malları rafa koyarken 10 kere düşünecek.

• Arkadaşlar ALMAYIN!/b]

Gerçek tam granit değil. Mesela 201 kalite çelik 312 kalite ile aynı görüntüdedir ama 201 ucuz ve zararldır. Aynı şekilde bu tavalar da öyle.

Tıpkı sakatla sucuk yapıp içine %0.01 dana eti karıştırarak %100 dana kangal sucuk diye sattıkları gibi.

Size önerim kesinlikle ucuz tava almayın. Bilindik markalardan alın çünkü bu tavalarda yediğiniz sağlıklı yemekleri zehirli servis ederek zehirlersiniz kendinizi.

Granit tavalar 60TL'den aşağı satılmaz.

Tefal - Korkmaz - Karaca - Hisar - Emsan Bu markaların dışına çıkmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 5 Eylül 2016; 19:07:44 >
  • PERFLUROOCTANOİC(PFOA): KANA GEÇİYOR VE ZARARLI

"Perflurooctanoic Acid(PFOA) maddesi ile ilgili tartışmalar sürüyor. PFOA maddesi, teflon ve diğer yapışmaz yüzeylerin, şekerleme ambalajlarının, patates kızartması ve pizza kutularının, kâğıt tabakların ve lekelere dayanıklı halıların üretiminde kullanılıyor. Yapışmayan tavaların, yapışmamasını sağlayan madde budur. PFOA içeren ürünlerin bulunduğu diğer markalar; Stainmaster, Scotchgard, SilverStone, Fluron, Supra, Excalibur, Greblon, Xylon, Duracote, Resistal, Autograph ve Tefal.

Üründe bir uyarı var dikkat ederseniz: Yüksek ısıda kullanmayın, bunun nedeni ucuz mal çabuk yıpranır. Eğer yüksek ısıda kullanırsanız tava yıpranacak ve koruma duvarı eriyecek her pişirdiğinizde o maddeler besine geçecek zehirleneceksiniz.
  • Muhahah daha yeni kavunu aldığım yere iade ettim. Milletburda 50 liralık tavayı geri vermeye üşenmiş.
    Siz ürünü iade ettiğinizde parasını yada yenisini kazanmıyorsunuz. Dahada önemlisi şirketi sattığı mallarda
    dürüst olmaya zorluyorsunuz. Ama günü kurtaran yurdumun insanı bunu bilmez. Bu yuzdende benim gibi
    hakkını yedirmeyen tipler bu rantı kendi lehlerine kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Bu granit olayi tamamen fos cikti. Piyasada satilanlar bildigin teflon tavanin alacali renge boyanmisi ve tam bir satis kandirmacasi
    Ben daha gercek granite rastlamadim. Zaten pratikte mumkun mu ondan da emin degilim

Karacadan aldın mı bende var dokunduğumda gerçek granit hissi veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Muhahah daha yeni kavunu aldığım yere iade ettim. Milletburda 50 liralık tavayı geri vermeye üşenmiş.
    Siz ürünü iade ettiğinizde parasını yada yenisini kazanmıyorsunuz. Dahada önemlisi şirketi sattığı mallarda
    dürüst olmaya zorluyorsunuz. Ama günü kurtaran yurdumun insanı bunu bilmez. Bu yuzdende benim gibi
    hakkını yedirmeyen tipler bu rantı kendi lehlerine kullanır.

Kavunun neyi vardi ki?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    bu sene kavunun karpuzun hiç tadı yok bizim buralarda bizde birhayli iade etmek zorunda kaldık.
  • Arkadaşlar sektörde olan biri olarak söylüyorum granit kelimesi tamamen reklam amacıyla karaca tarafından uydurulmuş birşey
    Granit ürünlerin tamamı yanmaz yapışmaz dediğimiz teflon diye tabir edilen malzemeden başka birşey değildir. Karaca emsan aklınıza hangi marka gelirse gelsin teknik olarak aynı şekilde üretim yapıyoruz. Burda dikkat edilecek tek konu kaplama kalınlığının 35 micron civarında olması
    Bunun dışında yok graniti öğütüp tencere yapmışo, yok bu ürün çizilmez diye birşey yok tamamı çizilir. Granit ürünler çizilmez diyenlere de her şekilde hodri meydan derim. Bunu da üretici olarak söylüyorum
    Mobilde olduğum için ekleyemedim bir arkadaş pfoa maddesinden bahsetmiş bu madde çok tehlikeli kaplama üreticileri de bu maddenin kullanılmadığını söylüyorlar. Malzeme ısındığı zaman kansorejen gaz açığa çıkartıyor. msds formalarında ve gıda uygunluk belgelerinde yer almıyor
    Eğer yardımcı olacağım bir sorunuz olursa severek cevaplarım mobildeyim bu kadar yazabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankapyapar -- 5 Eylül 2016; 22:09:11 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.