Şimdi Ara

Bingöl Köylerine Öğretmen Uygun Araba Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bingölde Öğretmenlik yapıyorum. Köyümün yolu 17 km Şehirler arası yol. 2 km köy yolu(Nisapeten iyi durumda asfaltı. Fakat rampası var.)

Bingöl diye bastırmamın sebebi bazı kışlar sert geçiyor. Yani karlı oluyor. Korkum ise köydeki rampadan. Kışın karda biraz zorlu oluyor. En azından köy minibüsleri bazen zorlanıyor.

Acil ihtiyacım var. Siz olsanız ne önerirsiniz?

Lpgli düşünüyorum. Otamatik ve manuel ayrımı düşünmedim.

Şimdiden teşekkürler.

Servis parasıda yıllık 2000. lirayı buluyor. Kişi başı.(toplamda en az 4 kişi oluruz)

Edit: Bütçe maksimumu 15 bin. Ayrıca ilk araç olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naim@gop -- 15 Eylül 2014; 20:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

Arkadaşlar Bingölde Öğretmenlik yapıyorum. Köyümün yolu 17 km Şehirler arası yol. 2 km köy yolu(Nisapeten iyi durumda asfaltı. Fakat rampası var.)

Bingöl diye bastırmamın sebebi bazı kışlar sert geçiyor. Yani karlı oluyor. Korkum ise köydeki rampadan. Kışın karda biraz zorlu oluyor. En azından köy minibüsleri bazen zorlanıyor.

Acil ihtiyacım var. Siz olsanız ne önerirsiniz?

Lpgli düşünüyorum. Otamatik ve manuel ayrımı düşünmedim.

Şimdiden teşekkürler.

Servis parasıda yıllık 2000. lirayı buluyor. Kişi başı.(toplamda en az 4 kişi oluruz)

Bütçe nedir hocam.
  • 4x4 dizel Duster al, gerisini koyver gitsin.
  • naim@gop kullanıcısına yanıt
    butceye gore 4x4 bir audi bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg den bahsetmiş hocam, Audi bütçeyi aşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

4x4 dizel Duster al, gerisini koyver gitsin.

+1
  • Muş ta görev yapan bir öğretmen olarak durumunu çok iyi anlıyorum fakat 2000x4 mantığı ile hareket edip şahin,doğan alalım diyorsanız açıkcası kışın sıkıntı çıkarabilir.Biraz daha bütçeyi artırıp Clio almanızı üstüne dehttp://www.lastikcim.com.tr/Goodyear-Ultragrip-8-18565R15-88T-Kis-Lastigi,PR-12206.html

Bu lastiklerden taktırıp kışın karda çamurda yol almanızı tavsiye ederim.Bakmayın Duster falan diyenlere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Saol hocam. Şu nivalara ne diyosun.
  • Broadway alın hem ucuz hem önden çekişli lpg ile kar lastiği de olursa tamamdır
  • Öğretmenlere karşı eski muamele sürüyor mu,kürtçe eğitim göstermenizi istiyorlar mı.

Bir yabancı,Türk olduğunuzu varsayıyorum oralar sıkıntısız mı.

Kolay gelsin.

Ben Kullandığım aracı yani 2000 model Accent'i tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Öğretmenlere karşı eski muamele sürüyor mu,kürtçe eğitim göstermenizi istiyorlar mı.

Kolay gelsin.

sıkıntılar var hocam. Çok hemde. Accentler karda tırmanır mı bizim rampayı. bilemedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Öğretmenlere karşı eski muamele sürüyor mu,kürtçe eğitim göstermenizi istiyorlar mı.

Kolay gelsin.

sıkıntılar var hocam. Çok hemde. Accentler karda tırmanır mı bizim rampayı. bilemedim.

Ne diyelim,Allah kolaylık versin.

Accent y.kasa çok rahat tırmanır hocam,araç tamamen doluyken bile gayet atiktir.

• quote:

Saol hocam. Şu nivalara ne diyosun.

Güzel olur konforu olmaz kaloriferi hamam gibi yapar bir av tüfeği ve av köpeği de edinirseniz on numara olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

eyvallah :)

Ben de doğuda öğretmenim. çok çamur, dağ yolları gördüm. En ideal araç reno 19 europe yedek parça, dayanıklılık, sorunsuzluk, her açıdan tam size uygun. 1.6 alize tutulan modelidir. 1.4 rn ler de iş görür. ".4 ler boyasızları 10 bin civarı 1.6 boyasızlar 13 civarıdır.

• europa yanında toros'da olabilir.
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç binde olması lazım km nin?
  • quote:

Hocam kaç binde olması lazım km nin?

alacağın araç zaten 96-97 iyi ihtimal 2000 lere doğru. bu araçlarda km sorgulanmaz. Götürürsün saniye motoruna bakıtırsın, motor sağlamsa, kaporta sağlamsa alınır. benım aldıgım 96 reno 19 260 bin km civarındaydı ama dogru yanlıs mı bılemem. zaten ıstesen elınle sen de km düşürürsün. önemli olan aracın iç temizliğ, kupası ve motoru. millet enjeksiyonlu 19 hastası ancak bana göre 1.4 karburatorlu 19 sorunsuz. bi tane bingölden örnek vereyim . bu aracı ben beğendim. güzel duruyor. bu aracı al, aldıgın fıyatın 500 tl aşağısına ver 15 dakka içinde satılmazsa getir ben alacam söz verıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-179041092/detay

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    kafama yattı hocam bu araba. Kışlık lastikle sorunda çıkmaz inşallah
  • quote:

kafama yattı hocam bu araba. Kışlık lastikle sorunda çıkmaz inşallah

kesinlikle sorun çıkartmaz. çünkü sorun çıkartacak bir donanımı yok :) yağını suyunu koy, kesinlikle yolda bırakmaz. hidrolik direksiyon olması da senin için avantaj. ama alırken bi bilenle al hocam. her aracın olduğu gibi bu aracın da kronik bir sorunu var, hidrolik diresiyonu ve pompasını mutlaka kontrol edin. başka dikkat etmeniz gerekmez. 1.4 lerin trigeri zincirli. digerlerini bilmem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.