Bir şey dikkatimi çekti. Bugün Caner'in dayak yemesiyle ilgili konuda genel kanı: Ohhh ne güzel beter olsun iyi ki yemiş Buradaki genel kanı: Hayvanoğlu hayvanlar itoğlu itler Caner'in mi ayı kadar kıymeti yok, yoksa ayı mı çok değerli birisi çözemedim. Ayrıca mesajımı Barış abimizin şarkısıyla bitiriyorum. Oku bakim: AYI
quote:
Orjinalden alıntı: yMch!
quote:
Orjinalden alıntı: B A L A M İ R
arkadaşlar yanlız şöyle bir durum varki ayılar hakkında bir bilginiz var mı bilmiyorum.
Bir ayı görünce elinde bir silah varsa onu öldürebiliyosanız ne şekilde olursa olsun öldürmeniz gerekli eğer böyle yapmassanız o sizi öldürür hiç meraketmeyin
çünkü bir insan oğlu ne yaparsa yapsın bir ayıdan kaçamaz çünkü
1.insanlar koşar fakat ayılar 2 misli daha iyi koşa 2.insanlar yüzer ayı insanlardan 2 misli daha hızlı yüze 3.insanlar ağaca yada başka biyere tırmanır fakat ayıların uzmanlık alanı tırmanmaktır
o insanların ne şartlar altında bu ayıya saldırdıklarını bilmemiz lazım eğer elinde bir tüfek yada başka bir silah yoksa bu şekilde öldürmek çok vahim ve böyle birşey varsa ben sizden çok kınıyorum fakat dediğim gibi hiç bir silah yok ve ayıyla karşılaşılmışsa yapılcak tek şey onu ne şekilde olursa olsun öldürmek yanlışım varsa söyleyin ama olay bu
bunu olayı bilmeden söylediğini düşünüyorum çünkü ayı akarsuda (yaklaşık 10 metre aşağıda) zavallı bir şekilde serinlemeye çalışıyordu hayvanın kaçacak yeri bile yoktu ne zarar vermesinden bahsediyorsunuz...
dostum dediğim gibi eğer hayvan o an aciz bir halde ve zararsızsa problem yok yapana yazıklar olsun demekten başka bişey diyemem
eğitim şart dicemde,yemez eğitim meğitim....
Tamam haklısınız ama bütün suç onların değil bence. Ayı öldürücek yaşa gelmiş "ayı"lara Allah korkusunu, sevgiyi, savunmasız birine el kaldırmamayı kimse öğretmemiş.. Bu kadar cahillik ne acı. Hem de hemen yakınımızda.. Allah hepimizi cahillerden korusun.
CEHALET
Ulan o ayı ordan kurtulsa sizi tutup tutup .kerdi ama işte ama şansları varmış deyyusların. Bunlara ayıdan daha beter patlatacan taş, sopa.
keşke ayı yeseydi onları
İt sürüsü Nasıl canım sıkıldı ya akşam akşam. Allah korkusu da yok bunlarda. O zavallı ayının bile onlardan fazla hayrı dokunuyordur bu memlekete.
allam ya ne bicim iç güdü var bende 2 gun önce imsa yaptım bu gun ayıyı dövmüşler
bende izledim kanal d de kameramanlar falan bari müdahale etseydi.vahşet resmen.
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Bir şey dikkatimi çekti. Bugün Caner'in dayak yemesiyle ilgili konuda genel kanı: Ohhh ne güzel beter olsun iyi ki yemiş Buradaki genel kanı: Hayvanoğlu hayvanlar itoğlu itler Caner'in mi ayı kadar kıymeti yok, yoksa ayı mı çok değerli birisi çözemedim. Ayrıca mesajımı Barış abimizin şarkısıyla bitiriyorum. Oku bakim: AYI
inan caner denen medya şarlatanına zerre kadar üzülmedim ama bunu tv'de izlerken gözyaşlarımı tutamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
inan caner denen medya şarlatanına zerre kadar üzülmedim ama bunu tv'de izlerken gözyaşlarımı tutamadım.