Şimdi Ara

Bingöl’de ayıya taş ve sopayla işkence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bingöl’ün Yedisu ilçesinde serinlemek için suya giren bir ayı, bunu farkeden çevredekiler tarafından taş ve sopalarla dövüldü.

Bingöl’de ayıya taş ve sopayla işkence

Yedisu ilçesinden geçen Peri Suyu Sorik mevkiinde öğle saatlerinde serinlemek için suya giren bir ayıyı fark eden köylüler, hayvana saldırdı. Taş ve ucu sivri sopalar kullanan kişiler uzun süre ayıyı dövdü.Köylülerin darbelerinden uzun süre kaçarak kurtulmaya çalışan ayı, zaman zaman nehir kenarında bulanan çalılıklara sığınmaya çalıştı. Yaklaşık 2 saat boyunca aldığı darbelerden korunmaya çalışan ayı hareket edemez duruma geldi.‘Bir insan bunu nasıl yapar’ dedirten görüntülerin yaşandığı olayda, kanlar içinde kalan ayı, sonunda derede sürüklendi. Köylüler, ayıların sık sık arı kovanlarına ve küçükbaş hayvanlarına zarar verdiklerini belirterek, bundan dolayı 9 ayıya saldırdıklarını itiraf ettiler.

Kaynak:NTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 23 Ağustos 2007; 19:54:07 >

• vay ayılar vay....

Edit: Bide bu kürklü hayvana ayı diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur -- 23 Ağustos 2007; 20:08:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

vay ayılar vay....

eğer işkence yapanlara diyosan ayıya haksızlık oluyor eğer ayıya diyosan işkence yapanlar tam bir yamyam.
  • Tv de izledim bu olayı acayip üzüldüm

Şerefsiz herifler bide gülüyolardı

bu herifleri döve döve gebertmek lazım
  • milletçe çok vicdansız ve bilinçsiz oluyoruz
  • birazönce izledim haberi.gerçekten yazık.hem ayıya hemde o insancıklara...
  • Yok artık bunlar insan değil içine çıkmamış yaratıklar Hayır köylüye neden öldürdün diyemezsin ekinine zarar veriyorsa ama bununda bir usulü var dimi işkence etmek niye hayvana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vala adam degıller zorlamı yanı olmuyor ıste ınsan olmayı basaramıyorlar itler..ne dıyım laf yok ıcımden ne bıcım kufurler gecıyor ama banlanmak ıstemıyorum.la varya kalkıp arabaya atlayıp oraya gıtmek geldı oderece kafayı yedım
  • bazı insanlara insan demek insanlara hakaret oluyor ... hayvan demek de hayvanlara hakaret oluyor... bu zavallı ayıyı işkenceyle öldürenlere ne demeli ben de bilemiyorum artık
  • ah ahhh ne diyim ban yerim

en iyisi bana kalsın.
  • arkadaşlar yanlız şöyle bir durum varki ayılar hakkında bir bilginiz var mı bilmiyorum.

Bir ayı görünce elinde bir silah varsa onu öldürebiliyosanız ne şekilde olursa olsun öldürmeniz gerekli eğer böyle yapmassanız o sizi öldürür hiç meraketmeyin

çünkü bir insan oğlu ne yaparsa yapsın bir ayıdan kaçamaz çünkü

1.insanlar koşar fakat ayılar 2 misli daha iyi koşa
    2.insanlar yüzer ayı insanlardan 2 misli daha hızlı yüze
    3.insanlar ağaca yada başka biyere tırmanır fakat ayıların uzmanlık alanı tırmanmaktır

o insanların ne şartlar altında bu ayıya saldırdıklarını bilmemiz lazım eğer elinde bir tüfek yada başka bir silah yoksa bu şekilde öldürmek çok vahim ve böyle birşey varsa ben sizden çok kınıyorum fakat dediğim gibi hiç bir silah yok ve ayıyla karşılaşılmışsa yapılcak tek şey onu ne şekilde olursa olsun öldürmek yanlışım varsa söyleyin ama olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A L A M İ R -- 23 Ağustos 2007; 21:21:53 >

• 2 gün sonra birisine saldırinca akılları başına gelir
  • Allah belalarını versin...
  • haberlerde izledim bende.bunu yapanlar insan olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: B A L A M İ R

arkadaşlar yanlız şöyle bir durum varki ayılar hakkında bir bilginiz var mı bilmiyorum.

Bir ayı görünce elinde bir silah varsa onu öldürebiliyosanız ne şekilde olursa olsun öldürmeniz gerekli eğer böyle yapmassanız o sizi öldürür hiç meraketmeyin

çünkü bir insan oğlu ne yaparsa yapsın bir ayıdan kaçamaz çünkü

1.insanlar koşar fakat ayılar 2 misli daha iyi koşa
    2.insanlar yüzer ayı insanlardan 2 misli daha hızlı yüze
    3.insanlar ağaca yada başka biyere tırmanır fakat ayıların uzmanlık alanı tırmanmaktır

o insanların ne şartlar altında bu ayıya saldırdıklarını bilmemiz lazım eğer elinde bir tüfek yada başka bir silah yoksa bu şekilde öldürmek çok vahim ve böyle birşey varsa ben sizden çok kınıyorum fakat dediğim gibi hiç bir silah yok ve ayıyla karşılaşılmışsa yapılcak tek şey onu ne şekilde olursa olsun öldürmek yanlışım varsa söyleyin ama olay bu

bunu olayı bilmeden söylediğini düşünüyorum çünkü ayı akarsuda (yaklaşık 10 metre aşağıda) zavallı bir şekilde serinlemeye çalışıyordu hayvanın kaçacak yeri bile yoktu ne zarar vermesinden bahsediyorsunuz...

• Cahillik işte.Kurban bayramında hayvanları dövenin,ineklerin üzerindeki bitler gitsin diye hayvanları cayır cayır yakanların Allah öyle bir belasını verecek ki.
  • biraz da oranın yaşam şartlarıya düşünün

ayı ağıla girse adamın tüm koyunlarını öldürse siz mi ödeyeceksiniz adamın hayat birikimini

tabi ki öyle öldürülmesi doğru değil ama biraz da oradakiler için durumu düşünün(o gülen şerefsiz hariç)
  • ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN!ŞEREFSİZLER!YA SİNİRDEN DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUM!ALLAH 10000000000000000000000000000000 MİSLİNİ İNŞALLAH ONLARA GÖSTERİR!!!!!!! YA AĞLAYACAM VALLA SİNİRDEN ŞİMDİ, YAZIK YAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bunu yapanların Allah belasını versin şerefsizler itler hayvanlar hayvanoğlu hayvanlar öküz oğlu öküzler dangalak gerizekalı pİ*ler lan şerefsizler sizlere aynısını başka biirisi sopalarla taşlarla saldırsa siz ne yaparsınız soysuz itler. ne kadar vahşi insanlarki bunları yapabiliyorlar düşünemiyorum. bunu televizyonda öğlen izlemiştim gerçekten üzüldüm. ulan bunlara getirceksin kazığı ... neyse daha fazla söylemiyim ban yerimde akşiam akşam küfrettiriyorlar insana yavv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 23 Ağustos 2007; 22:07:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: throlll

biraz da oranın yaşam şartlarıya düşünün

ayı ağıla girse adamın tüm koyunlarını öldürse siz mi ödeyeceksiniz adamın hayat birikimini

tabi ki öyle öldürülmesi doğru değil ama biraz da oradakiler için durumu düşünün(o gülen şerefsiz hariç)

Yok hocam biz inanılmaz duyarlı insanlarız sadece onu yapan insan ne koşulda yapmış düşünmeden küfrederiz.Tasvib etmiyorum ayıya yapılanıda ama bide o insanların gözünden düşünmek lazım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.