Şimdi Ara

Bingöl’de ayıya taş ve sopayla işkence (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayvanın yüzünü gördüm sadece, bakamadım görüntülere televizyonda. İnsan müsvetteleri ... Allah belalarını versin . Hiç mi insanın yüreği sızlamaz ? Ben bakmaya bile dayanamadım . Resmen işkence ede ede öldürmüşler hayvanı
  • asıl o AYILARIN o savunmasız ayıyı rahat bırakmaları lazım hayvan zaten afallamış ben öyle sakin çaresiz bi ayı hiç görmedim. Yukarıdaki AYIOĞLULARDA gülüyor ve vuruyorlar. Şerefsizler

• Onları alıp teker teker 20 gün aç kalmış 10 ayının arasına bırakacaksın.Güzel parçalayıp yesinler.Zerre acıyacaksam onlar gibi olayım.
  • onu yapanların analarını avradını .......
  • ahhhhhhhhh oranın jandarma komutanı olucam ahhhhh o kıraları ne yapıyorum bak sabah akdar uyutmayıp tek ayak üstünde birbirlerini tokatlattırmazsam ne olayım hayvan dan aşşalık kırolar zavallı ayıcık
  • evrim mağdurları işte..çok görmemek lazım..iç güdüyle hareket etmenin sonuçları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Bir şey dikkatimi çekti.
    Bugün Caner'in dayak yemesiyle ilgili konuda genel kanı: Ohhh ne güzel beter olsun iyi ki yemiş
    Buradaki genel kanı: Hayvanoğlu hayvanlar itoğlu itler
    Caner'in mi ayı kadar kıymeti yok, yoksa ayı mı çok değerli birisi çözemedim.
    Ayrıca mesajımı Barış abimizin şarkısıyla bitiriyorum. Oku bakim: AYI

ya ayıya tabi ki ben de üzüldüm ama canere daha çok üzüldüm.çünkü aralarındaki fark caner bi insan.tamam ben asla hiç bi hayvana öyle bişey yapmam,evimde hayvan da besliyorum ama canere yaptıkları daha vahşice bence.bi de kamera fln koyup özür dilettiriyolar fln.ben de gördüm herkes ohh iyi olmuş canere,ona az bile fln.caneri sevdiğim sölenemez ama millete bu kadar napmış da ohh iyi olmuş diyebiliyolar anlamış deilim.

caner denilen canlının yediği dayağı,
    sıcaktan bunaldığından dereye giren ve bu nedenle sopalarla taşlarla vurularak öldürülen ayıya yapılandan daha vahşice buluyorsan, anlaman zor zaten.

Mesele o değil, insanları hayvanlarla aynı kefeye koymak hayvanın seviyesine inmek demektir.
    Lütfen aynı duyarlılığı ırkdaşlarımıza da gösterelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Caner kim nan? Forumdan mı?

• Su içene yılan bile dokunmaz derler ya, insan hariç diye eklemli o söze.

Ballarını çalıyormuş. A adi herifler siz oralarda yokken o ayılar oralarda yaşıyordu. Oralara yerleşip ayının ekolojik dengesini bozan sizsiniz zaten. Mağra devrinden kalma zihniyetli cibiliyetsiz şoparlar...
  • Yazık Bu Sekilde Oldurulmesi Dogru Değil...

Ancak Dağdan İnen Bi Ayının Cok Yasamasi İyi Değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

Yazık Bu Sekilde Oldurulmesi Dogru Değil...

Neden iyi değilmiş? Asıl dağdan inme onu öldürenler. Ayı sırf karnını doyurmak için inmiş dağdan. Sanki ayıyı öldürünce sorun çözülecek.
  • Hayvan hayvanlığını biliyor ama
    insan insanlığını bilmiyor.Bu işten zevk alan şahıslar yanımda olsa aynısı bende onlara yaprdım
  • Problem de Bu Karnını Neyle Doyurcak ? Çöp , Koylulerin hayvanlari , İnsan!, Ot Yemek İcin Dağdan İncek Hali Yok
    quote:

Orjinalden alıntı: NVN

quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

Yazık Bu Sekilde Oldurulmesi Dogru Değil...

Neden iyi değilmiş? Asıl dağdan inme onu öldürenler. Ayı sırf karnını doyurmak için inmiş dağdan. Sanki ayıyı öldürünce sorun çözülecek.
  • caner ile ayıyı birmi tutuyorsun.o ayı dediğimiz hayvancağız kendisini itici buldurtmak için ne yaptı ki!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Bir şey dikkatimi çekti.
    Bugün Caner'in dayak yemesiyle ilgili konuda genel kanı: Ohhh ne güzel beter olsun iyi ki yemiş
    Buradaki genel kanı: Hayvanoğlu hayvanlar itoğlu itler
    Caner'in mi ayı kadar kıymeti yok, yoksa ayı mı çok değerli birisi çözemedim.
    Ayrıca mesajımı Barış abimizin şarkısıyla bitiriyorum. Oku bakim: AYI

inan caner denen medya şarlatanına zerre kadar üzülmedim ama bunu tv'de izlerken gözyaşlarımı tutamadım.

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

• Zaten ondamı ne buğün gaztete okudum ayı vurana 255 YTL ceza var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.