Şimdi Ara

Binbir Gece'nin senaristine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim başka konu bulamıyor musun herkesi hastanelik ediyorsun?Biri bayılıyor biri intihar ediyor birini dövüyorlar ne bu ya?Bırak bu işleri bari yabancı dizilerden kopya çek!

• Haklısın arkadaşım,anneme izleme diyorum o da diyor Öff ne bu bırakıcam izlemeyi. diyor bende Bırak! diyorum fakat haftaya yeniden TV başına geçiyor.Tamam 13 saat çalışıyor yorgunluktan izliyor da bu kadar saçma bi' dizi izlemesin ya!
    Aman yabancılardan kopya yeterince var boşver.En iyisi yayından kalksın.Oyunculara saygım var ama böyle dizi olmaz yani.
  • Aslında bu sorun bir çok dizimiz de mevcut.Baştan öylesine basit bir kurgu hazırlıyorlar ki ileri bölümlere konu kalmıyor.Bunun en güzel örneği Binbir Gece ile Menekşe ve Halil dizileri.Dizilere dikkat ederseniz konu tamamlanmış,senaristin "acaba ne yazsam" görüşünde olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.Biri küser sonra barışır sonra kaza olur sonra iyileşir...Şimdi dikkatiniz yaprak dökümüne çekmek istiyorum.Dizinin kadrosu oldukça başarılı ama ondan ziyade belli bir esere bağlı kalmalarından dolayı dizi de hiç bir değişme -negatif yönde- olmadı.Senaristin "Ne yazsam" gibi bir derdi yok çünkü.
  • çok saçma o dizi ya
  • bende izliyorum annemle beraberbence konu sıkıntısı çekiyor binbir geceama harbi film hastenede geçiyor her bölümde nerdeyse bi hastaneye gidiyorlargeçmiş olsun
  • Selamlar;
    Bir önerim var;

Bu binbir gecenin önümüzdeki bölümünü , vakti olan bir arkadaş buraya yazmaya çalışsın . Bakalım ne kadar tutturacağız.

Ben başlayayım , neydi lem şahika mıydı , onurla barışacak , Ceyda düvenci kederinden tendürek dağına çıkıp orda bir hafta kalacak , ilkokul arkadaşı facebook tan bunu bulacak , oda peşinden tendürek e gelecek , mangal yaparlarken , Kerem gelecek , Noluyo lem deyip gidecek.

Sonra....
  • 1500 dolarım var bölemidi bu espiri ya

saçmaladı bu dizde iyice

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

Selamlar;
    Bir önerim var;

Bu binbir gecenin önümüzdeki bölümünü , vakti olan bir arkadaş buraya yazmaya çalışsın . Bakalım ne kadar tutturacağız.

Ben başlayayım , neydi lem şahika mıydı , onurla barışacak , Ceyda düvenci kederinden tendürek dağına çıkıp orda bir hafta kalacak , ilkokul arkadaşı facebook tan bunu bulacak , oda peşinden tendürek e gelecek , mangal yaparlarken , Kerem gelecek , Noluyo lem deyip gidecek.

Sonra....

abi sende n tuşu basmıyomu yoksa özelikle sen lean yerine lem diyosun one yha lem ne

bnce şehrezat abla kederlerinden bayılcak tabi zzor onunkide o kadar verdiği onurla ayrıldı.kendini o.pu gibi hissediyo bi de oğlunun hastalığı yeniden başlamasından korkuyodu..kerem babasını bulacaktır. babasının borçlarını ödeyip onunla konuşma yapacaktır ki duygulu anlar yaşanabilir.şehrazat bayılmıştı. doktor kansızlık teşhisi koyacak ve stres yapmamasını önerecek.ahu ile ali kemalarasında aşk doğar ve onlar birlikte bi beraberlik sürecekler.ali kemal bunu babasına çaktırınca yine yiyecek dayağıbennu keremi terk edecek.kerem kendini içkiye werecek. etrafta ayyaş ayyaş dolaşçak.

monoton diziye devam yane bnce

• Kerem in gerçek annesi , bu azerbaycandan gelen kadın , neydi lem muhrinar ablamıydı neydi , o çıkarsa dizi ilginçleşebilir.

Ahu ile ali kemal de aslında kardeş olup siz evlenemezsiniz diyoloğu çıkarsa rating alır gider başını.
  • bence dizinin replikleri çok saçma.özellikle şehrazatın ve onurun replikleri
  • Bizim Evin Hâlleri'nden iyidir. Yeni bir Yalan Rüzgarı mûbarek... Allah'tan artık ben okuldan eve varmadan önce bitiyor da, annemi onu izlerken bulmuyorum.
  • yok bence bizim evin halleri daha iyi ama ben de orda miskete sinir oluyorum
  • Hakikaten bayıyor artık. Bazen büyük bir zevkle izlerdim, lakin şu son 6-7 bölüm baydı da baydı.
  • Ben ömrümde öyle saçma bir dizi görmedim.
  • İlk çıktığında bile bu dizi kesinlikle izlenmez dediğim , 1 hafta idare eder sonra programdan kaldırırlar zannettiğim , ama beni şaşkınlığa uğratıp pek çok oranda izlenmesine karşın , yavaş yavaş giderek dizinin böyle insanlar tarafından(bkz ; annem. ) izlenmesi gerektiğine inandığım bir dizi.
  • şehrazat ağlayınca ağzı kocaman oluyor, uçak hangarı gibi oluyor.
  • dizinin ilk bölümünü ahlaksız teklif diye ana haber bültenine taşıdılar ondan tuttu
  • çok değişik bişey oldu dede rolündeki adam kalp krizi geçirdi yine hastane yolu göründü
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

şehrazat ağlayınca ağzı kocaman oluyor, uçak hangarı gibi oluyor.

Ağzı büyük olanının .... da büyük olurmuş...

Fill in the blanks:)
  • Yine hastane...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.