Şimdi Ara

Binary Domain Süper Fiyat (PSN)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar oyunu oynamamış ve almak isteyenlere duyrulur oyun şuan türk psn de 49 tl heryerde kutulu olarak 160 tl (bandrollü) olarak satılıyor; spotta bile 90 tl den gidiyor oyun fiyat gerçektten iyi şaşırdım demosuda güzeldi oyunun alınabilir

Ama tabi fiyat güzel alıp oynamakta yarar var.

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Türkiye de Haze bile 199 dan satılıyor hocam zaten.
    Hakkı bu zaten bu oyunun, pek beğenilmedi.
    Ama tabi fiyat güzel alıp oynamakta yarar var.

hakılısın bugün daha bi teknoloji markette 179 tl den görünce şaşırdım tamam biri dijital biri kutulu ama fark çok arada ; aynısı prototype 2 içinde geçerli olsa keşke 129 çok para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 10 Mayıs 2012; 19:14:05 >
  • Oynayan var mı tavsiye eder misiniz ?

varmi alacak olan, hemen parasini yollarim??

• Hikaye güzel aşk ihanet hepsi var (espri yapmıyorum)

tavsiye ederim bu fiyata
  • fiyat iyi fakat SEGA yazısını görünce korktum capcom 1 sega 2 bu nesilde hayal kırıklığı yaratan firmalarım :)[square enix sanada kızgınım çıkar artık şu versusı]

hemen bir kardeslik yapabiliriz

• Oyunu merak eden biri olarak bu fiyata görünce direk aldım ve 11 gb'ı yükledikten sonra oyuna daldım. Oyunu şahsen gayet beğendim. İnanılmaz değişik özellikleri olan bir oyun değil doğruya doğru. Ama çok rahat oynanan ve düzgün mekanikleri olan bir oyun. Zaten oyunun yönetmeninin hikaye anlatımdaki başarısını Yakuza serisini takip edenler bilir. Aynı ustalık bu oyunda da var. Kontrol ettiğiniz ekibin kimyası gayet güzel ve hikayeyi bir ileri noktaya taşıyor. Dolayısıyla gayet akıcı hikayesi olan ve çok rahat oynanan bir oyun karşımıza çıkıyor. Ben açıkçası başından kolay kolay kalkamadım. Evet, muhteşem bir oyun değil ki belki, ama yaptığı şeyleri çok iyi beceren, başarılı bir oyun. Açıkçası oyunun satmamasının sebebini de Sega'ya bağlıyorum. Adam akıllı hiç reklamı yapılmadı nerdeyse. Oyun çıkmadan önce 1-2 tane developer diary yayınladılar o kadar. Hatta demosunu oynamadan önce ben bile hiç merak etmiyodum. İyi bir aksiyon oyunu isteyenler için güzel bir alternatif olabilir, zaten çok ucuz şu an.

• Binary Domain diye görüyordum, ama pek ilgimi çekmemişti. Yorumlardan sonra ben de almaya karar verdim.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dessan

Oyunu merak eden biri olarak bu fiyata görünce direk aldım ve 11 gb'ı yükledikten sonra oyuna daldım. Oyunu şahsen gayet beğendim. İnanılmaz değişik özellikleri olan bir oyun değil doğruya doğru. Ama çok rahat oynanan ve düzgün mekanikleri olan bir oyun. Zaten oyunun yönetmeninin hikaye anlatımdaki başarısını Yakuza serisini takip edenler bilir. Aynı ustalık bu oyunda da var. Kontrol ettiğiniz ekibin kimyası gayet güzel ve hikayeyi bir ileri noktaya taşıyor. Dolayısıyla gayet akıcı hikayesi olan ve çok rahat oynanan bir oyun karşımıza çıkıyor. Ben açıkçası başından kolay kolay kalkamadım. Evet, muhteşem bir oyun değil ki belki, ama yaptığı şeyleri çok iyi beceren, başarılı bir oyun. Açıkçası oyunun satmamasının sebebini de Sega'ya bağlıyorum. Adam akıllı hiç reklamı yapılmadı nerdeyse. Oyun çıkmadan önce 1-2 tane developer diary yayınladılar o kadar. Hatta demosunu oynamadan önce ben bile hiç merak etmiyodum. İyi bir aksiyon oyunu isteyenler için güzel bir alternatif olabilir, zaten çok ucuz şu an.

merak ettim şimdi bende alıcam kesin

• Ben pc'ye kurdum ama oyunun başında takıldım.Tab tuşuna basınca komutlar çıkıyo.Orda galiba mikrofonla komut veriyomuşuz.Komut veremeyince oyun ilerlemedi.Mikrofonsuz oynama seçeneği var mı pek kurcalamadan sildim oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kingman29

Ben pc'ye kurdum ama oyunun başında takıldım.Tab tuşuna basınca komutlar çıkıyo.Orda galiba mikrofonla komut veriyomuşuz.Komut veremeyince oyun ilerlemedi.Mikrofonsuz oynama seçeneği var mı pek kurcalamadan sildim oyunu.

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hikaye güzel aşk ihanet hepsi var (espri yapmıyorum)

tavsiye ederim bu fiyata

hikaye güzelde oyun türkçe değil bizde ingilizce bilmiyoruz biz dediysek çoğumuz yani, hikayesi pekte mühim değil.

Orijinalden alıntı: dessan

Oyunu merak eden biri olarak bu fiyata görünce direk aldım ve 11 gb'ı yükledikten sonra oyuna daldım. Oyunu şahsen gayet beğendim. İnanılmaz değişik özellikleri olan bir oyun değil doğruya doğru. Ama çok rahat oynanan ve düzgün mekanikleri olan bir oyun. Zaten oyunun yönetmeninin hikaye anlatımdaki başarısını Yakuza serisini takip edenler bilir. Aynı ustalık bu oyunda da var. Kontrol ettiğiniz ekibin kimyası gayet güzel ve hikayeyi bir ileri noktaya taşıyor. Dolayısıyla gayet akıcı hikayesi olan ve çok rahat oynanan bir oyun karşımıza çıkıyor. Ben açıkçası başından kolay kolay kalkamadım. Evet, muhteşem bir oyun değil ki belki, ama yaptığı şeyleri çok iyi beceren, başarılı bir oyun. Açıkçası oyunun satmamasının sebebini de Sega'ya bağlıyorum. Adam akıllı hiç reklamı yapılmadı nerdeyse. Oyun çıkmadan önce 1-2 tane developer diary yayınladılar o kadar. Hatta demosunu oynamadan önce ben bile hiç merak etmiyodum. İyi bir aksiyon oyunu isteyenler için güzel bir alternatif olabilir, zaten çok ucuz şu an.

Oyunu piyasaya süren firma bu kadar güzel pazarlayamazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hikaye güzel aşk ihanet hepsi var (espri yapmıyorum)

tavsiye ederim bu fiyata

Haklısınız,bence de alınmalı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.