|
Binance TRansfer özelliğine de 48 saat bekleme sınırı geldi
-
-
Yine suçlularla mücadele etmek yerine tüm vatandaşları mağdur etmenin yolu bulunmuş
-
Hızlı transfer süresi acil bir durumda lazım olursa diye içimi rahatlatıyordu. Kötü oldu.
_____________________________ 🏳️🌈 -
Gerekçe yine yok tabii ki. Yaptım, oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Al bakalim seeen. Ya adam borsada varligini tutmak istemiyorsa spot islem yapmak istiyorsa anlik gerceklestirmek ister. Dunyanin hic bir yerinde boyle bir uygulama yok! Sahsen ben istedigim rakama ulastigini dusunmeye basladigimda borsaya atar bozdurur hemen banka hesabima atmak isterim. Bu ne ya? Sanki gercek bankadan 10 milyon nakit para aliyoruz!?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ “Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fâni dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme!” (Mesnevi-î Nûriye, s. 122) -
Belirli bir tutar üstündeki işlemlere yaparsın, altındaki işlemer için ise günde şu kadar işlem sayısı üstü yine beklemeye girer gibi yaparsın yoksa bu borsanın hızlı işlem mantığına ters. mesela şu haberde EFT için olduğu gibi..
https://www.donanimhaber.com/eft-havale-ve-nakit-islemlerde-yeni-donem-basladi--200387
-
Dilan polatları da salmışlardı değil mi, sonra suçluyu başka yerde arayıp dururlar böyle :)
_____________________________ -
her konuda aynılar. suç var deyip discordu kapadılar suçlular vpnle giriyo yada telegrama falan gittiler. vergi kaybı var dendi insanların vergisini ödediği ve acil durumlar için kenarda tuttukları telefonlarının imeisini iptal ettiler ama basit bir örnekle mardinde kaçakçılar çarşısı diye bi yer var adamlar iphone 17 serisi türkiyede satışa çıkmadan kendileri satmaya başlamıştı bu sene. sonra bu hükümetin verdiği kararlar bilinçli olarak halkın kötülüğü için dediğimizde devlet düşmanı ilan ediliyoruz. bir sabah uyandığımızda x'te mutlu haberi görmenin hayali ile yaşıyoruz. saygılar
Çok büyük varlık çeken ya da azar azar çaktırmadan toplamda büyük hacimli işlem yapanı kontrol etmeleri lazım anca.
Ufak meblağlarla yatırım yapan maaşlı çalışanı mağdur etmemeliler. 100$ para çekmek için 48 saat mi bekleyecek adam...
Deve ortada dururken göstermelik pire ile ilgileniyorlar, sorun bu.
Hay agziniz bal yesin. Vallahi cok dogru. Hep magdur olan biz oluyoruz zaten...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ “Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fâni dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme!” (Mesnevi-î Nûriye, s. 122) -
Vatandaşla uğraşacağına, kamu bankasından Kredi alıp kuruş ödemeyenlere gitsene götün yiyorsa. Örnek Demir Ren grubu.o desteği Bana ver, ben onun yapacağının on katını yaparım. Vatanın, vatandaşın anasını bellediniz be. Yeter defolun.
-
yerinde bir uygulama olmuş, bütün dolandırıcılık olaylarının sonu kriptoya çıkıyor ve takibi yapılamıyor. bütün şüpheliler dışarda geziyor.
-
Sanki karapara aklayan 2 günde insafa gelecek??
Bunun yerine günde atıyorum 10 bin lira sınır getirseler daha yerinde olurdu zira karapara aklayan adam ufak meblağlarla uğraşmayacağından olayın tamamen önüne geçmiş olurlardı..
-
Neden mağdur oluyorsun?
profili gizli birinin muhtemel siyasi görüşünü tahmin etmek zor değil o yüzden açıklama yapmak yerine bloklamayı tercih edeceğim.
|
|
Gerekçe yine yok tabii ki. Yaptım, oldu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt