bir sorun olur mu arkadaşlar sizce güvenilir mi yüklemek bu tarz belgeleri ? |
binance ehliyet yüklemek

-
-
borsa işi risktir bunu da bir risk olarak düşün . kimlik bilgileri çalınma pahasına para kazanmayı hedefliyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
borsa işi risktir bunu da bir risk olarak düşün . kimlik bilgileri çalınma pahasına para kazanmayı hedefliyorsun.ehliyetim çalınırsa ne gibi sonuçlar olabilir ki hocam en fazla ?
-
doğrulama için resmi belge istiyorlar işte. imzam var diye ehliyet yüklemedim ben.quote:
Orijinalden alıntı: alexdesouza.10ehliyetim çalınırsa ne gibi sonuçlar olabilir ki hocam en fazla ?
Alıntıları Göster
quote:
doğrulama için resmi belge istiyorlar işte. imzam var diye ehliyet yüklemedim ben.
Alıntıları Gösterpeki hangi siteden alım-satım yapıyorsunuz hocam siz , çoğu istiyor çünkü doğrulama için
-
direk kimlik fotosu yüklemeyeceğim diyorsan türk sitelerini deneyebilirsin. bende bitlo var ve sadece tc ile üye olunuyor. coin sayısı fazla değil riskli olabilecekleri yüklemiyorlar heralde. lazımsa ref vereyim ama diğer sitelere de bakabilirsin az önce baktım btctürk de tc nodan başka bi şey istemiyor sanırım.
quote:
direk kimlik fotosu yüklemeyeceğim diyorsan türk sitelerini deneyebilirsin. bende bitlo var ve sadece tc ile üye olunuyor. coin sayısı fazla değil riskli olabilecekleri yüklemiyorlar heralde. lazımsa ref vereyimama diğer sitelere de bakabilirsin az önce baktım btctürk de tc nodan başka bi şey istemiyor sanırım.
dediğiniz gibi fazla coin yok hocam bunlarda da birde ne kadar güvenilir bilmiyorum
-
üstte bahsettiklerim yükselişlerde bazen donuyor ve can sıkıcı olabiliyor. binance veya kucoin de açabilirsin işini görür ikisi de
quote:
üstte bahsettiklerim yükselişlerde bazen donuyor ve can sıkıcı olabiliyor. binance veya kucoin de açabilirsin işini görür ikisi debinanceden açıcaktım hocam hesap ama dediğiniz gibi ehliyet istiyor
-
Hocam türk borsalarından birine para aktarıp tron (en düşük fee) aktarabilirsiniz diye biliyorum. Böylece kimlik doğrulamak zorunda da kalmazsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bi de şöyle düşün, her gün eşek yüküyle para kazanan karun kadar zengin bir firma eğer yüklü bir birikiminiz yoksa ne yapsın ki sizin kimlik bilgilerinizi? Ha bir kaç milyonluk yatırım yapacaksanız o ayrı ama mütevazı bir miktarla giriş yapacaksanız çok dert etmeye gerek yok. Bu bilgileri işleyen çalışanlar bişey yapabilir mi diye düşünürsek verdiğiniz bilgi ve bilgilerle ne yapabilirler bilemiyorum. Büyük ihtimal onlar da coin borsasında yolunu buluyordur uğraşırlar mı bilemem.
-
Hiçbirşey olmaz hocam neden olsun dünyanın en büyük kripto para borsası bu boru değil 1+ senedir kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X