Şimdi Ara

Bimer den gelen mesaj Uygur Turkleri icerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Potur, Ülkemiz Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yaşayan soydaşlarımızın yaşam koşullarıyla yakından ilgilenmektedir. Bölgede meydana gelen ve toplumsal huzur ve barışı olumsuz etkileyen olaylar her düzeydeki yetkililerimiz ve kurumlarımız tarafından hassasiyetle takip edilmektedir. Uygur soydaşlarımızın kendi anavatanları olan Çin’de huzur, refah, güvenlik ve istikrar içinde yaşamaları ülkemizin en büyük beklentisidir. Çin makamlarıyla temaslarımızda bu husus sürekli olarak gündeme getirilmektedir. Öte yandan, son zamanlarda basına da yansıyan, bazı Güneydoğu Asya ülkelerinde bulunan Uygurlar ile ilgili gelişmeler makamlarımız tarafından, ilgili uluslararası kuruluşlarla birlikte başından beri yakından takip edilmekte ve soydaşlarımızın iyiliği ve selameti için sorunun en kısa sürede ve olumlu şekilde sonuçlandırılmasına yönelik her türlü çaba gösterilmektedir. Hassasiyet arzeden birçok boyutu olan bu insani meselenin sosyal medyada eksik bilgilerle ele alınmasının her şeyden önce, Sincan Uygur Özerk Bölgesinde ve bazı Güneydoğu Asya ülkelerinde bulunan Uygur soydaşlarımızın durumunu olumsuz etkileyebileceği düşünülmektedir. Ülkemiz, Uygur soydaşların duygu, inanç ve beklentileri istismar edilmek suretiyle insan kaçakçılığı şebekelerinin kurbanı olmamaları ve kendi anavatanlarındaki huzur ve güvenlik ortamlarının iyileştirilmesi amacıyla her türlü çabayı sarfetmeye devam edecektir. Bilgi edinmenizi rica ederim.

Beni tatmin etti acaba dedikleri gibimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 20 Ocak 2015; 0:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.