Şimdi Ara

Bimeks çer çöp gönderiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi para puanım olduğu için buradan ürünler alma gafletinde bulundum. Bi para harici üstüne 80 TL para ödedim yani.
    Sarjlı pil almıştım kargodan çıkmadı.
    Bluetooth kulaklığın mikrofonu çalışmıyor.
    Sarjlı ışıldak almıştım paramparça halde geldi.
    Sarjlı el feneri sarj olmuyor vs vs.

Müşteri hizmetlerine ne telefon ne de mail ile ulaşılabiliyor.
    Mağazaya gidip şimdi nereden geldi bu adam diye bakan bir elemanla uğraşmak istemediğimden gelenler çöpe attım.
    Şikayetvar'da yüzlerce şikayet var ve ilgilenmiyorlar.

Bimeks işi bırakmış sanırım artık.

• Çalışanlarının maaşlarını birkaç aydır ödemiyorlar zaten.Mağazalara yeni ürünlerde gelmiyor.Ohal var diye iflas veremiyorlar sanırım.
  • umarim iflas etmez 3 senelik garanti almistim adamlardan.. batarlarsa bosa verdik o kadar parayi ekstra garanti icin... belki de batacaklarini bildikleri icin 3 yillik garanti veriyorlardi...
  • mail ile ulaşılabiliyor ancak 10 -15 gün beklemeniz lazım adamların keyifleri gelince cevaplıyorlar. Telefon hatları kapalı müşteri temsilcisine bağlanıp kapanıyor.
  • Bankaya geri ödeme açacağım artık. Umarım oradan sonuç alabilirim.
  • bu ara Borsa'da da yerlerdeler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillaz

Çalışanlarının maaşlarını birkaç aydır ödemiyorlar zaten.Mağazalara yeni ürünlerde gelmiyor.Ohal var diye iflas veremiyorlar sanırım.

Ohalle bildiğim kadarıyla iflas verme değil iflas erteleme kaldırıldı ki buda bence iyi birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışanlara maaşları ödemişler, bir süredir devam eden indirimler buyüzdendi sanırım, iflas edeceğini düşünmüyorum iflas edecek duruma gelseler hızlı bir şekilde mağaza kapatma işine girişirlerdi ama çok fazla mağaza kapatmadılar bildiğim kadarıyla en kötü devrede bilirler en azından sanal mağaza olarak hizmete devam eder.
  • aybaham kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara içi mağazalarına gittim. Ürün vs kalmamıştı . Sanırım küçülmeye gidecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1923 -- 3 Ocak 2017; 20:8:35 >
  • Benimde ayın 26 sında iade için gönderdiğim bir ürün vardı bugün aradım 20 dk bekledim anca açtılar daha işleme bile koymamışlar kayıt oluşturdular falan filan.
  • teşhir malalrını koruma bandıyla sarıp gönderiyrolar millete. dartyyi aldıktan sonra kontrolsüz büyüme sonucu patladılar muhtemelen. hatta electorworldu de almışlardı sanırım. plansız programsız işin sonu böyle oluyor demek.
  • Profesyonel çalışmayan her firma batmaya mahkumdur. Hele ki bimeks gibi bilgisiz elemanlı firmalar.
  • Bir firma neden rakiplerini alıp sonra kapatır?
    Yine alsaydın da isimlerini bimekse çevirmeseydin. Pazar payını küçültmüş oldun
  • Bimeks yok artık
  • Allahalla şans demekkei piyasanın altında bir adet logitech mouse aldım 40 tl indirimli birde 299 liralık bluetooth kulakglıgı 180 tlye aldım ikisindede sorun yaşamadım
  • bundan takriben bir sene önce şarjlı pillere kampanya yapmışlardı

4 tane 2100mah AA yeni nesil 4 tanede 850mah varta yeni nesil pil almıştım.

kargoyu açarım bakarımki türlü yemeği gibi kafalarına göre yollamışlar 750-850-2100-2500 farklı mAh değerlerine sahip eski nesil,yeni nesil markalar bile farklı karman çorman pil yollamışlar.ambalajları yıpranmış .ilk önce müşteri hizmetlerine güzel bi giydirdim ve aynı gün iade ettim .ogün bugün tövbe zerre çöp almam
  • Geçen gün mağazaya gidip Lightning kablo alayım dedim. Kutunun açılmış olduğunu aldıktan sonra farkettim. Bir açtım içinde kablo yok Gittim hemen söyledim durumu yenisini verdiler. Şaşırdım vallaha kutu boş çıkınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

teşhir malalrını koruma bandıyla sarıp gönderiyrolar millete. dartyyi aldıktan sonra kontrolsüz büyüme sonucu patladılar muhtemelen. hatta electorworldu de almışlardı sanırım. plansız programsız işin sonu böyle oluyor demek.

Allah yardım eder kafasıyla ticaret yaparsan tabi.
  • onlar batan geminin malları da ondan öyle :)
  • çöpe neden atiyorsunuz ? iade başvurunuzu yapin ürünü gönderin. ha belki biraz sizi ugraştırır ama en azından sizin üzerinizden haksız kazanç elde edemezler.

bende gecen hafta şarj makinesi ve mouse aldım kapalı kutu sıkıntısız geldi. 2side çalişiyor. benzer durumu yaşasaydım iade için uğrasırdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.